46

Анонимен

преди 4 години

Човекът разсъждава доста разумно относно бъдещето си.Заминал е в Англия да работи и да вземе един ден планираната от него пенсия,и сега се пита дали ще получава един ден пенсия.А повечето българи дори и не си помислят за такива дългодрочни планове.

45

беберон

преди 4 години

Не знам, да правят каквото си искат.

44

Ефенди е нещо като

преди 4 години

Господине ... Драги ми господине!

43

Използвам тази дума:

преди 4 години

Като знак на висшестоящи и ако си малко в час какво се случва ще разбереш, че много сме зависими от южните ни съседи и тяхната добра воля в момента. Няма да използвам думата сър или месир, че езика ми я мрази. А ти си заври отзад моите чистачки точно ....

42

Анонимен

преди 4 години

Баба къде празнува Бабин ден.Честит празник бабо

41

По линия на кръвта

преди 4 години

Кръвта на Сакскобургите е много развалена вече ефенди, много е corrupted! А тая кръвна линия е свежа и пълна с енергия и потенциал, ама някой направи публично достояние всичките им данни и това, което мене ме притеснява е, че ако не дадете на тая кръв шанса да извърви своя път и да достигне своя потенциал Вавилон 5 - тая чиста и свята мечта за разбирателство и равнозначие между народите може и да не преживее зимата! *** превърнахте ги в мишена! На попове, сакскобурги и всякаква друга ***

40

Не жена изчадие е!

преди 4 години

Ама и тя си получи урока!

39

Селям Алейкум

преди 4 години

Дано да чуя и от вас Алейкум селям!

38

Последно:

преди 4 години

Та аз направих каквото направих срещу тоя порочен цикъл на християнско предателство, против тоя цар дето не е цар, против избор, който не е избор, а куклен театър, против жена, която не е жена. Против разрухата на Вавилон 4 и Градът на 1000 цивилизации и за да можем ако Вавилон 4 бъде разрушен, да построим Вавилон 5. Нищо друго нямам какво да ви кажа!

37

Анонимен

преди 4 години

Само дето Латвия вече не произвежда нищо, само стари хора, и живее на гърба на ЕС и САЩ, постоянно плачейки за ужасната руска заплаха

36

Тук на кръстопът

преди 4 години

На цивилизации ефенди няма да можем да построим Вавилон 5 без вас! Тъй щото да насоча преговорите в една правилна според мене посока. Щото тука е един от 13 енергийни центрове на тоя свят, тука е границата, тука всички идват и си отиват с обещанието, че ще бъдем честни и справедливи.И тъй като съм се озовал не по мое желание в позиция на преговарящ от гледна точка на интелектуалците трябва да се каже в дух на добра воля,че много мръсни номера се правят от всички страни и някой трябва да отстъпи.

35

Идеал не за един:

преди 4 години

А за всички нас е тоя дето вие сте го наричали Джингиби. Като зъл дух! За чиста и свята република! И той си има наследник от мъжки пол ефенди! Ама ония американци с тяхното ЦРУ ни натресоха тоя Сакскобург нацист и последен съюзник на Хитлер та ни осмради цялата официална четвърта българска държава ефенди. Тоя Бейл на 21 век. И Вавилон 4 ще се унищожи ефенди заради точно тая австроунгарска ***. Ама и аз като командира на Вавилон 5 ще кажа. Като го разрушат ще го построим наново.

34

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Отново манипулативна статия. Пише колко латвийци живеят в Англия, но не пише колко от тях са се върнали в Латвия.А, отговорът е твърде малко.Латвия подобно на България губи над 1/3 от населението си след влизането в ЕС.Тези демографски процеси са необратими и скоро двете държави ще останат без хора.Е, нищо в природата не остава празно ...Въпросът е кой ще замести българите и латвийците ...

33

Анонимен

преди 4 години

Страхотна статия, няма що .... толкова много научих от нея!: /

32

Целата рода

преди 4 години

Сакскобурготска е опасна за човечеството ефенди по тихи и неуловими подлеци от тях трудно се намират. Ама онова момче е от на Левски рода по майчина линия последната истинска българска аристокрация! Тъй че ние българите си нямаме татковина, ама си имаме родина. И времето ще покаже бащата какъв ще е и дали пък сина му няма да е достоен да си имаме и ние пета българска държава според нашите си идеали!

31

И друго нещо ...

преди 4 години

Ефенди много малка аристокрация си имаме .... Няма и годинка още .... Ония Сакскобург е луд и ненормален ефенди не го искаме никога повече .... От нашите идеали едно малко хлапе ни е останало, направих каквото направих да не могат да го омотат ония килимявки. И още се опитват. И ако бяхте на мое място и вие щяхте да го направите. Селям Алейкум ефенди!

30

Ефенди

преди 4 години

Двамата *** дето само дебнат да нещо и обикалят тровейки моят живот искате ли да направите нещо по въпроса и да се върнем към добрите години на разбирателство и сътрудничество, защото ако ги усетя още един път ще разваля една сватба българска дето и вас ще ви заболи!

29

Ефенди

преди 4 години

Искате вътре добре. Каквото ми е по силите ще направя! На опасявам се, че за две змийчета от вашите нищо не мога да направя. Хапеха ме и се наложи! Искате вътре - Ататюрк да си спомните какво рече: не на фереджета, не на исляма, Турция светска отново и сте вътре!

28

Рицарите излязоха ..

преди 4 години

Празно няма ... За да оцелее съюза няма друг начин освен да си притоплим отношенията с югоизтока. Да не бяхте изпускали Симо от контрол да не бяхте чудо видели!... ви нагаждаческа, все аз да ви оправям ***.

27

пецата

преди 4 години

До норге, аве *** , айде чети малко история преди 50г норвегия беше една степна зимна пустиня , ядяха корени, пиеха картофена ракия и сe самоубиваха това им беше национален спорт, 1960та откриват нефта , тогава населението им е 3,5милиона ,на бг тогава населението е 7.8млн , ай сравни каква икономика имахме ние и тяхната , всичко им тръгна от нефта и политиката им на чайлдфри, там гледат да не се размножават за да не се разхвърлят богатствата , абе ши.бана западна извратена държава с извратени