9

HeinrichHimmler

преди 4 години

Изключително нелепа статия!

8

Анонимен

преди 4 години

Как ги сравнявате пък тия двамата?Бин Салман е принц - роден със златна лъжичка в устата и петролни кладенци в двора.Аллах му е подарил всичко наготово.Джеф Безос само преди 20 години е препакетирвал колети по 20 часа на ден в някакъв миризлив гараж и е мислил какво трябва да е амазон. Живото олицетворение на американската мечта - от дупката до най-богат човек за 20 години.

7

Бин Чаршаф шалвар

преди 4 години

Тези Салами и др ще хакат камилите когато измислят алтернатива на петрола. Тогаеа пак ще крадът камили и кози от съседите си.

6

Анонимен

преди 4 години

". 400-те най-заможни хора в Америка пък имат толкова пари, колкото най-бедните 1,5 милиона" бедняк да си в щатите.Айде сега посмятайте малко и си коригирайте глупостите си.

5

Анонимен

преди 4 години

Голям праз..голема новина,забогатели на гърба на народа си

4

Анонимен

преди 4 години

Цялата работа е че тоя е толкова стиснат,че не му се плаща за нищо което не му заплашва животът.Нали имаше скандал че в една от неговите фирмени сгради бил монтирал подслушвателни и камери в тоалетните за да засича колко време някой ползва тоалетната и в краят на месеца му сумира секундите и реже от заплатите.Да,човек имащ купчина долари сразмерите на голям хълм трепери за всеки цент.Сигурно не може да спи ако похарчи 5-10 долара за антивирусна.То тва неговото си е проклятие.

3

Махленска клюкарка

преди 4 години

Не разбрах кое е толкова чудното, че са имали контакт двамата. Не е задължително да са си говорили коя има по-хубави...очи. И сащ и русия, сев корея и др. имат разногласия, но има някакви контакти между тях, лидерите им се ръкуват, като се видят. Няма как на такова ниво да се държиш, като мутра и да ходиш да се биеш за парко място с врага.

2

Анонимен

преди 4 години

Единя лешояд краде от другият няма що.

1

Анонимен

преди 4 години

Тоз и ЦРУ не може го опази вече ...