10

БайКиро

преди 4 години

До Анонимен Разликата между Атон и Андон е само една бука , но променя всичко!

9

Анонимен

преди 4 години

Дядо му е генерал Антон Балтаков осъден на смърт от комунистическия "народен" съд. Починал в САЩ.

8

ники

преди 4 години

Щом комунистите го плюят, значи това е човекът!

7

Айде хаирлия да е

преди 4 години

Дано следва партийната заръка и идеите на вожда и да очисти радиото от екстремисти които клатят стабилноста и източват водите

6

СССР2

преди 4 години

Изглежда като послушен комсомолец. Ясно е, че този пост е по партийна линия. Интерсно е кой е дедо му или баща му, иначе с какво ще заслужи този пост, за който както знаем заплатата му може да се надуе до ~ 10 бона (и да си пише сам собствените бонуси като миналия директор там) Абсолютно нищо не мога да открия за него или някой казвал се така да е бил на работа в CNN и Асошиейтед пресс както журналист, че и завършил Иейл (както го рекламират в други медии.)

5

маке

преди 4 години

Знаете ли, коя е най-голямата сграда в Благоевград ? Тази на "Радио - телевизионния център" Огромно соц-катакомби с денонощна охрана, паркинг със стотина служебни коли, незнаен брой служители и пр. . Някой от Вас сеща ли се въобще някога да е гледал или слушал предавате от този "център" ?!?

4

content creator

преди 4 години

Не са избрали - а са сложили един "послушко" за "бушон". Сега ще има да четем и слушаме "Как БНР трябва да се реформира към online съдържание и по колко милиарда от бюджета ще са необходими за това".

3

Унуфри

преди 4 години

БНТ и БНР са гнезда от змии-роднини ! Огромен сграден фонд, разточителен персонал. Държавни субсидии и като продукция нищо и половина ! За капак, разни "журналисти" като Петя Волгин, освен заплатка от БНР, захлебва и копейки от руското посолство....щото имало свобода на словото. Демек, като бачкаш в обществена медия можеш да прибираш хонорарчета от които и за каквото ти плати...Закривай !!!

2

odpo

преди 4 години

Цензурирата дума е С ОР ОС ОИД НА...

1

Анонимен

преди 4 години

гаранция е на хранилка на някое НПО