5

Чебурашка

преди 4 години

Жалко, че доста медии в България се занимават с това.

4

дядо Граматик

преди 4 години

Дезинформация ... дезинформация ... колко да е дезинформация ? И на това ще му намерим цаката . Оновно с вече потвърдения факт че неграмотноста у нас лавинообразно расте . Скоро няма да има човек който да пише правилно,дори и журналистите вече пишат като м0ргавелите през соца а след няколко години няма да има и такъв който да може да ЧЕТЕ ... след като дъртите дето все още са ходили на училище при бай Тошо гушнат букета .Тогава да ви видим как ще дезинформирате . С димни сигнали... ?

3

V

преди 4 години

Най голямата дезинформация в България беше по отношение на Ф16 .Нито радара му е кой знай кво нито авиониката а скороста силно ограничена .Нито ниски скорости нито високи .Ф16 развива 16000 км. миг 29 24000 . Това са фактите а цената за един ф16 ще надхвърли със всички разходи 200 милиона долара .Това са фактите които никой не казва ,ама всеки се бори срещу фалшивите новини ;)

2

Анонимен

преди 4 години

Коя е пък тая калинка???

1

Анонимен

преди 4 години

Точно оък жирналостите най-малкп имат право да говорят за дезинформация. Вече печата само платени статии или такива, които им спуснат пт НПО центъра. Не е важно да има пбективна информация. Важно е информацията да бъде поднесена така, че да отговаря на нашаите цели! За това довериятп в пресата е толкова ниско.