120

ПРОСВЕТЕН до 123

преди 4 години

Абсолютно си прав!!!Но за съжаление тези "институции" са на подчинение на определени лица и заради това не търси "активност" по определени въпроси като този например!!!!!

119

Анонимен

преди 4 години

Виновни са конкреттни хора, а не институциите....................много абстрактно стои това!!!Май искате да скриете виновниците, нали??Трябва прокурор, съд и затвор за виновните!!!

118

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

"Бай ***" си харесва сегашното положение!!!!Все пак "Бай ***" го управлява!!!!"Аз съм *** и вие сте прости и така се разбираме"----думи на Цар Тиква!!!!"Видимите резултати" са навсякъде,но със знак "МИНУС"!!!!!Р*бът не цени свободата!!!!!!Трябва да му се донесе във вкъщи,както казва Иван Вазов!!!!!Радвате се на "АБСУРДИТЕ",защото сте им свикнали и това го приемате за "НОРМАЛНО"!!!!Няма такъв "народ" и "Държава"!!!!!!

117

seira

преди 4 години

УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ - ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!НАРОДЕ!!!!!

116

Бойко Борисов

преди 4 години

Кво ривете пак бе, нямали вода и въздух. Къщи имяте ли а? Да мълчите че да не останете и без тях, ама ха!

115

Анонимен

преди 4 години

е имат милиарди за американски хвърчила ...хората от пустини вадят вода

114

София

преди 4 години

Заради 50 000 Перниканци без вода ще останат столичните квартали "Симеоново", "Драгалевци", "Бояна", "Княжево", "Горна баня", вилните зони около тях, град Банкя, както и селата Железница, Бистрица, Панчарево, Кокаляне и Мало Бучино.

113

Анонимен

преди 4 години

затвор и конфискация за всички виновни.оставихте ни без въздух и вода.некадърници и крадци.

112

Пипи дългото чорапче

преди 4 години

Я да направят монополите държавни,да им плащат за свършена работа на чиновник а те да бъдат всички назначавани с конкурс но комисиите от друг град на България и с гаранция поне5години.Да се плаща за цялостна свършена работа,а не на парче.Кви са тез многобройни агенции,и то дублиращи се?Як контрол над министерства и на 5години преглед и категоризиране на чиновниците.При допуснати2,3грешки марш

111

Анонимен

преди 4 години

Кого да избирам Банкянската Тиква,или червената лелка,***......ти избора!Избирам чужбина!

110

Терминал 2

преди 4 години

Какви избори - всеки себеуважаващ себе си човек в бг - мигрира !!!

109

Анонимен

преди 4 години

Избори до дупка! И съд за крадците и мърлячите! Докато се научат да управляват според ОБЩЕСТВЕНИЯ интерес! Сега се окопаха и вече дори не се стараят да измислят логични лъжи. Пазарната икономика е позорна и грабителска в милата ни татковина. Какво пазарно има в цената на водата, която купуват за 2 ст. и ни продават за 3 лева? Какво пазарно има в задължителното доброволно осигуряване, какво пазарно има в цената на тока и гарантираната им печалба, къде е пазарът в 300% им надценки?

108

Анонимен

преди 4 години

Тонката, имаш фенове и фенки.

107

venix

преди 4 години

ГРОБ няма #кой да вини, след като ни управляват вече колко години!

106

venix

преди 4 години

И други да дойдат - няма да се оправим! Държавните пари вече са откраднати!

105

Събудете се!

преди 4 години

Без граждански контрол, институциите в лицето на някой чиновник ще си правят каквото пожелаят! НИЕ като ГРАЖДАНИ трябва да сме самоинициативни, будни и да не си затваряме очите за неправдата. Не трябва да гледаме колко е пълна купата на другия, а да се замислим, ще се заситим ли от това, което е в нашата. Всичко е въпрос на мислене! Докато гледаме да прецакаме съседа, само защото той може, а ние не - няма да се оправим. Съединението прави силата, сговорна дружина, планина повдига и т.н.

104

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ сега вини пак предишните, кого ще вини когато останат без вода другите градове, каквато е прогнозата за язовиркте Камчия, Тича, Белмекен.

103

Радослав

преди 4 години

Кои да е виновен за това, че тръбите не са сменяни от 30+ години? Хан Аспарух ли? Разбира се, че управителите на ВИК Перник, служителите на високи постове, комисията за водно регулиране, одиторите на ВИК Перник, Министерство на водите, Министерство на Регионалното Развитие и всички други агенции и комисии!!! Това са виновните, а не Бай Ставри от Горно Нанадолнище!!! Какво съдите само 1 бушон при положение, че има държавни служители колкото цяло село виновни? Защо само 1? Всички трябва!!!

102

Бунгар

преди 4 години

До 107 Анонимен За всичко това сме си виновни всички ние.Всичко сами сме си сасипали.Никой не е дошъл от някъде и да направи всичко това.Институциите сме ги създали ние,както и ние работим в тях.Краденето,лъжите,източването,прогонването,съсипването,фалшифицирането,превръщането,довеждането,стигането,ставането е все дело на великите българи,било то избиратели или избрани.Каквото сме си надробили...това ще сърбаме.

101

Радослав

преди 4 години

Или феновете на ГЕРБ са шизофреници или просто сте хванали платени ***! Няма как да има толкова малък процент за вината на институциите! Естествено, че вината е в ПРЕСТЪПНА НЕКАДЪРНОСТ И БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ НА ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ В ЦЯЛА АРМИЯ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ! Стига сте обвинявали Бог, марсианците и всякакви други създания за собствената си некадърност и крадливост! Сигурно има 30 000 държавни служители които се занимават с водата -ВИК-тата, комисии, агенции, министерства и насреща вода няма!