7

Анонимен

преди 4 години

За гъзарите на пътя не им трябва такива неща, едно е да се гъзариш пред простолюдието, друго е да караш на писти където се вижда какви реални умения имаш да караш при това аудитория е от хора които разбират от това.Така че няма начин да отидат лудите шофьори там, защото това не им задоволява егото.

6

Анонимен

преди 4 години

Много е хубаво да се правят такива неща, хубаво е шофьорите които искат да бъдат по добри да имат възможност да тренират и да се подобряват именно на писти.

5

Анонимен

преди 4 години

Пистите за пътнически самолети отдавна работят !С страшна сила !

4

LED

преди 4 години

Когато застудее и завали сняг повечето пътища на АПИ са идеални за целта, срещу 97лв винетка разбира се.

3

Анонимен

преди 4 години

Ама на такава равна и открита писта не е интересно. Няма я тръпката. Става само за първи стъпки на млад шофьор колкото да се научи да дрифтира и да усеща колата.Друго си да пързаляш по някой горски планиски път с голяма денивелация. Като се натрупа сняг и като минат снегорините става идеално. Оглаждат средата на пътя а отстрани се натрупват големи камари сняг които не ти позволяват да излезеш от платното дори да загубиш контрол. Нощно време след 1 часа когато няма коли е идеално.

2

Анонимен

преди 4 години

"Еми няма да е, то с тези дърти БМВ-та откъде пари за писта?"Що бе, ако е като на "Дракон" - събират се там 30-40 позьорчета и им ляга по-малко на човек, отколкото горивото, което ще изгорят до там. Е, ако нямат 20 лева в джоба, извинявай, ама къде са тръгнали въобще коли да карат?!?

1

Анонимен

преди 4 години

Чудесно. Тъкмо късокраките дрифтаджии да ходят там да се правят на шофьори... Оо, чакай, то се плаща там... Еми няма да е, то с тези дърти БМВ-та откъде пари за писта?