121

Дзъ

преди 4 години

Ама верно защо ще ни броят? МВР и ЕСГРАОНите нямат ли нЕкви връзки ... родил се- умрял... и като ни попитат за нагласите за емиграция и 90% кажем Да и какво следва....какво? Ще се успокоят, че ще изакарат още 5 мандата с оставащия неграмотен електорат ли?

120

Ванко

преди 4 години

Никакви данни няма да дам на преброителите. Но от сега мога да им кажа: ще раждаме след като емигрираме. България не става за раждане.

119

Анонимен

преди 4 години

До 2021ва вторият въпрос може спокойно да се премахне. Единствените останали, ще са ***.

118

Анонимен

преди 4 години

- Ще емигрирате ли, ще имате ли деца?- Да.

117

Анонимен

преди 4 години

От какво имат нужда ли не знаете? От свястно евтино жилище,училище,лекар, некорумпиран полицай,пазещ реда в държавата,услужлива бюрокрация,библиотека,добра заплата,пенсия и сигурност,переспектива,че утре няма да остане без работа или да му(и) смачкат бизнеса.Да премахнете връзкарството.Може да строите евтини жилища на изплащане и така да задържите младите и да ви родят деца,да създавате и държавни предприятия и осигурявате работа на хората.

116

у нас е така

преди 4 години

До Анонимен 127Навсякъде да кипи безсмислен труд,и никаква отговорност за нищо!

115

Анонимен

преди 4 години

Наистина ли си мислят, че ще пусна у нас някакви клембари да ме разпитват ?! хахахаха

114

ПРОСВЕТЕН до 177

преди 4 години

То "комунист" те управлява(говоря за БОКО ТИКВАТА)!!!!Върни лентата назад!!!!Запознай се с фактите и ще разбереш ИСТИНАТА!!!Но голяма част от Българското общество е "късопаметно" и заради това си заслужава тази УЧАСТ!!!!!Жалко за хора които живеят във "ФИЛМА",а те са изключително много за съжаление.........

113

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Като не живея в България как ще попълня тази "анкетна карта"!!!!А дали искам е отделен въпрос?!?БОКО ТИКВАТА ли ще ме върне?!?Някадърници да говорят за "развитие и "бъдеще" е много "несериозно"!!!!!Моля престанете с тези "вицове",че с тази "евтина" и "куха" пропаганда в стил преди 1989 година ми идва в повече!!!!

112

Анонимен

преди 4 години

1. Да.2. Ще ги родим, когато изпълним 1.Когато намалите дупетатите на 120, се обадете, да помисля още веднъж.

111

Норге

преди 4 години

Добро утро, уважаеми зрители! Спите ли? А ръкавите навихте ли? Ще блъскате ли и днес за онази държава, в която ви гледат като дойна крава? Ще бъдете ли още лоши мат'риали, заседнали вечер пред турските сериали? Сипете ракия, нарежете салата и дъх затаете пред Айше и агата! А туй, че сте дрипави, боси, нещастни... Не, не, не е истина, а само са басни!

110

Анонимен

преди 4 години

покойно можете да не ни броите изобщо:) Пиши - 4 и готово:) Вкл. 2ма са именно близнаи:) Хайде, със здраве!

109

доп

преди 4 години

Тази рецепта за раждане на близнаци е прилагана някъде из Бразилия, кщъдето емигрират нацистки доктори. Тя е нужна именно на страни като нашата.

108

предложение

преди 4 години

Вместо тия глупави напъни - да питаш хората какво смятат да правят в кревата, имам друго предложение. Приръстът на населението може да се увеличи и по друг начин. От времето на Хитлер нацистките доктори имат рецепта как да се раждат близнаци. Управниците да намерят тнази рецепта и да я съпроводят с бонуси за желаещите да имат близнаци. По тази програма да има специални пари, но и изискванията да са по-големи. Не ни трябват близнаци от социално слаби хора, а от хора с доходл

107

Ще изчезне ли някога

преди 4 години

простащината от България? Що за въпроси са измислили, ако не се махне простащината, след време тук ще има само ***!

106

Анонимен

преди 4 години

Добре де, какъв е смисълът на това преброяване, след като те "броят" там откъдето ти е издадена личната карта, а не там където живееш реално. То една справка от МВР ще им свърши същата работа.

105

Анонимен

преди 4 години

Няма да емигрирам.Очаквам Биби-тк0 да емигрира,та да си отдъхнем от пр0стащината му!!!

104

Анонимен

преди 4 години

До един ще оставим дедо дасе радва на богатството си

103

Анонимен

преди 4 години

Живко Суджука емигрира преди година. Сега се е прекръстил на Живко Кумберланд Сосидж!

102

Анонимен

преди 4 години

Ще емигриат всички а другото не е ясно