27

Анонимен

преди 4 години

Пак намериха повод да намесят руснаци! И то в заглавието!Айде стига, омръзнахте! Лайкучки* платени!* - вид цвете, използвано в медицината.

26

човек

преди 4 години

До: номер 24 (Totenkopf)Да, за някои може и да има далавера, докато за други не.Едва ли бабата без пенсия ще издържи дълго, най-вероятно е тя да се съобрази с документа и да стане починала де факто.Далавера може да има ако е издирван нацист военнопрестъпник, наркотрафикант от Колумбия, сериен убиец или търговец на оръжие.Всички тези хора със сигурност не разчитат на едната пенсия от стотина-двеста евро.

25

Stephen King

преди 4 години

"Веднага върви в НОИ, защото ти спират пенсията, понеже си умряла!"Харесва ми! Одобрявам! Чудесен сюжет за нов роман на ужасите!

24

Анонимен

преди 4 години

Това е То Българина. Изтръпвали и краката, инфаркти, инсулти ама ще чистим офис за 2000 евро...ум царува, ум робува, ум патки пасе

23

Анонимен

преди 4 години

пак налазихме руснацитеа перник е твърдо без водабой по руснацитете са смукнали и тия 8 милиарда дето са ги дали от ЕСмного е изтъпял българина щом за щяло и не щяло му пробутват руснаците

22

Totenkopf

преди 4 години

А помните ли първата статия по този случай в този сайт, беше в шеговит, присмивен тон, разправяха как чиновниците са се гаврили с нея и я унижавали с приказките си. Тази статия вече има нормален тон няма нищо общо с предишната. Кефи ме как историята става корено различна две различни ваши статии.

21

Totenkopf

преди 4 години

Абе, като се замислиш може и да има далавера да се водиш мъртъв, няма как да ти искат да плащаш данъци и осигуровки, може и някаква врътка по ДДС да направиш, не вярвам да е оставена без лекарска помощ, нищо че я водят мъртва това ако е така цялото село ще научи що за стока е лекаря, хем знае че е въпрос за документна измама, а не иска да я прегледа.

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен *** 3Боко Тиквата продаде водата ви и въздуха ви, мислите ли че няма да продаде и личните ви данни?Боко Туквата дано продаде теб и цялата ти рода някъде в Сибир

19

Пурко

преди 4 години

Точили са немската социална система. И госпожата е намазвала, ама като се е размирисало и набързо са я обявили за умряла. Спасили са кожите там, ама тя ще си плаща бонусите тук. Тарикат-балама лимонада пие, уиски плаща!

18

От Германия

преди 4 години

Като ги знам германците голко са некъдърни и бавни жената ще умре наистина преди да са я признали за жива. Германия е талибанска държава. Служителите са коне с капаци. Такъв случай ще ги изкара от колопвоза и няма да знаят какво да направят. Никога няма да бъде решен.

17

До Берлин

преди 4 години

От "българите" като теб със сигурност

16

Анонимен

преди 4 години

5-6 години се е подвизавала като агент на КГБ в Германия ,но нещо е сгафила с новичока и Путин я е отсвирил. Така е излязла истината ....Ся да си търси пенЦията от Ботоксовата Борджия с Високите токчета....

15

Анонимен

преди 4 години

"...злоупотреба с лоични данни" - Какво значи думата под заглавието "лоични" ???Ехо, има ли някой ?

14

Берлин

преди 4 години

Абе, дълга история, българска.Затова - далеч от българи в чужбина.

13

Леле до 15

преди 4 години

Глупости.

12

Опасно племе

преди 4 години

са журналистите, от мухата могат да направят слон. Слушах я тази бабичка, тя сама(по скоро сина й), са изпратили копие на личната й карта, защото искала да ходи да работи в Германия. Там правят далавера с копието и затова водят бабката за починала. От Германия изпращат съобщение до нашите власти и така се разчува случаят. Българина сам си джурка каши, и после реве, че някой го прецаква. На 69 години се сетила за по висока пенсия, явно сина й играе игри, но са го прецакали.

11

Т.Шак

преди 4 години

"Служителите там признават, че подобно нещо им се случва за първи път, но нямат основание да отменят смъртен акт, издаден в чужбина."Какво по-голямо основание им трябва от живия човек насреща им?

10

Руснациииии

преди 4 години

Само руснаци са. Други не може да бъдат. За други виновни могат да посочат само марсианци. Е тогава ще им хвана много повече вяра.

9

Леле до 5

преди 4 години

Нищо гнило няма , гнилото е подобието ни на държава. Женицата е болна, но понеже просперира й се налага да работи болна и възрастна като чистачка в чужбина. Единственото гнило сте такива псевдочовеци като теб. Понякога се радвам, че не живея в България :/

8

Анонимен

преди 4 години

"След задълбочено проучване на консулските служби успели да научат" .. брей, то щото е нещо чудо невиждано.Тряаа да доказваш, че си жив е*ти държавата, а уж тя и законите трябва да служат на хората