14

Анонимен

преди 4 години

Този вирус е вече в софия. той се разпространява предимно сред така нареклите сеДжендари. Избягвайте контакти с тях. Те са обречени

13

Анонимен

преди 4 години

Нека ми обяснят тези доктори като въпросната Мими Виткова - Как да избягвам контакт с хора, струпването на хора, като всеки ден ми се налага да пътувам в претъпкан автобус до работа, където съм в контакт със стотици ???Големи съвети давате, ама са за хора, които могат да си стоят по цял ден вкъщи и да им капе някой лев от кранчето !!!!!!!!!!!!!!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Вирусът не лови бели. Има много редки случаи.

11

Анонимен

преди 4 години

Работя с китайци от време навреме и с един от тях стана на въпрос за храни. И го питам - абе вие има ли нещо което да не ядете. Тоя се позамисли и каза-всичко къде що мърда се яде. И после на майтап го питам-е добре и мечки ли ядете. Каза малиии лапите им са страхотни. Щях да припадна от смях. И в Китай съм бил доста пъти. Там проблемът е, че няма хубава термична обработка и немогат да се избият гадостите в месата. Всичко е в почти полуживо състояние.

10

Анонимен

преди 4 години

До 10Контейнер и да ти вкарат, през пещта на ТЕЦа вирусът едва ли ще оцелее. Ама като гледам колко пратки идват ежедневно от алиекспрес и други китайски магазини, мислел съм си, какво ако е кихнал там китаецът върху стоката при опаковането. За дни ще пламне целия Свят.

9

Анонимен

преди 4 години

еее.спокойно бе .ще ни вкарат един кораб с контейнери за горене на отпадъци пардон за рециклиране в Тецовете на Ковачки. колко му е .. сега хепатитА.после Ебола и този новият грип.Рибешки бил май..

8

Тео

преди 4 години

Вирус ... глупости на търкала! Китай - милиард и триста милиона. Умрели десет човека. В България, а и не само, от най-обикновен грип си заминават десетина на година. Това мултиплицирано на популацията на Китай са си едни 2000 човека. А те толкова не са заразени от тая болест. Нищо де, ще вкарат някоя ваксина, и тия с лабилен характер ще купуват ли, купуват ...

7

Анонимен

преди 4 години

Спряха раждаемоста, не помогна. Пуснаха им вирус сега да се поразчистят, че как се храни толкова народ

6

Анонимен

преди 4 години

Местните грипове са малко и затова плашите с чуждите. Добре че сме на хиляди километри оттам. Но транспортът и търговията скъсяват разстоянията

5

SS

преди 4 години

Дано този вирус не стане пандемия.

4

Щирлиц

преди 4 години

Тази Мими беше министър на здравепогазването,затова вервайте й.

3

SS

преди 4 години

2 продълж.Дойдоха двама от уредниците,и се започна разправия.Започнах да лъжа че е дипломиран херпетолог и т.н.После довтаса и собсвеникът.Ти луда ли си *** и вика.Ходил да пикае и затова го нямало да надзирава.После погледна кобрата(моноклиева кобра)и вика тая змия е мъртва.Питам моята :Удуши ли я *** п,тко?А тя -А змия се прави на мъртва кога живот и в опасност.Дай чадър.Отвори капака и я чукна по долната челюст.Кобрата веднага захапа чадъра.Нали ви казах,че е херпетолог.Пфу.Едвам се отървахме.

2

SS

преди 4 години

Няма лошо месо има лош готвач?Съпругата е азиатка и готви кучешко превъзходно.Прави го перфект.Преди години имаше терариум с отровни змии.Случайно там срещнах мои познати и се заговорих с тях.Тя дойде и държеше кобрата в ръце и ми вика.Купи змия,ще ти приготвя чудесно блюдо.Майко мила.Всичко около нас се изпари.Щях да умра.Казах и върния обратно и ще го обсъдим.Тя притисна главата и към дъното на терариума а с другата ръка вкара и опашката и.Дръпна си ръцете и затвори капака.

1

Анонимен

преди 4 години

Другарко Виткова знаеш ли че в Китай всичко дето мърда се яде. Бил съм 5 години в тази страна и съм се чудел как могат да ядат това което ние европейците няма да го погледнем камо ли да го ядем. Болестите които върлуват там ги няма никъде другаде по света.Ядат гризачи които са преносители на най страшни болести. Уж развита държава а има села и градове в които незнаят какво е чешма и ток. Ще подпалят света с някоя пандемия за която няма лекарства.