28

до 13

преди 4 години

Само питам на кой български управник децата не са в САЩ?

27

Анонимен

преди 4 години

До 25 егзекутор на бсп Нали се сещаш какви са червените ако ББ е това което казваш

26

Чебурашка

преди 4 години

И Шойгу и Лавров са от кликата на Путин и двамата са затънали като него в престъпления, затова джуджето ги държи близо до себе си.

25

Анонимен

преди 4 години

Шойгу е велик организанор, което доказа доката оглавяваше МЧС! Създаде една уникална мощна структуура, която се проявяваше добре във всички критични ситуации - наводнения, пожари и т.н. С голям парк от техника - самолети Ил-76, Бе-200 за гасене на пожари, хеликоптери, високопроходими камиони, палатки, одеала, консерви, медикаменти и всичко, за което се сетиш. Лично обезпечи българска експедиция в Алтай!Лавров е умен, въздържан, точен и твърд - истински дипломат, не като горката ни Захариева!

24

антизападопоклонник

преди 4 години

Руснаците пак ще "духат супата"! Медведчето като подаде оставка имаха някаква надежда да бъде отменена или "замразена" пенсионната реформа, ама ***(Мишустин) им попари набързо надеждите!

23

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 25 и др. подобниБаси великите компютърни мишки! Къде ще се мерят с вас Лавров, Шойгу, че даже и Путин.

22

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 25Разбрах, че 22 не го интересувал Путин. Да, ама пък мен тази коришка 22 въобще не ме интересува. Защо въобще се занимаваш с него? Има една приказка "В лай... не хвърляй камък, ще те опръска".

21

анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22 АКО ПУТИН Е ЗАПАРТЪК КАКЪВ ЛИ Е НАШИЯТ ПРЕМИЕР-СЛЪНЦЕ СПОРЕД ТЕБ?????????

20

Анонимен

преди 4 години

Имам версия, която никой не изказа. Според мен Путин прибра Медведев по-близо до себе си, да го обучава за следващ президент. Що се отнася до самия Путин той може да си има власт и без да има държавен пост. Няма да е прецедент Дън Сяо Пин беше в такава ситуация.

19

Анонимен

преди 4 години

Ама кво ме интересува тоя запартък кои министри оставя и кои не ????????????

18

Анонимен

преди 4 години

Лилипутин си пази ***.Горките руснаци.

17

Однако

преди 4 години

Не телевизионна среща с новите членове на кабинета проведе Владимир Путин, а присъства на първото официално заседание на новия кабинет.Лавров и Шойгу са знакови, култови министри и е повече от разбираемо, че запазват постовете си. Няма човек на планетата, който да не знае имената им. Те са герои на най-популярния мем в руската външна политика "Който не иска да разговаря с Лавров, ще говори с Шойгу".Радвам се за министъра на енергетиката Александър Новак. Достоен човек.

16

Шопо

преди 4 години

Умник е Путин ! Не пипа важните министри !

15

Анонимен

преди 4 години

До Така еА защо трябва да се променя? Като се промени войнствената политика на САЩ, ще се промени и тази на Путин.

14

Така е ..

преди 4 години

Значи нищо няма да се промени във войнствената политика на Путин.

13

До 15

преди 4 години

Кеде ви намират такива като теб...ватенки...??

12

До 18

преди 4 години

Да...не живее в САЩ но Лавров я уреди на работа в европарламента...секретарка.Пак далече от любимата ти Раша...каскет.

11

Само питам

преди 4 години

До До 17Ти да не си му зет на Лавров? Почти всички от руския елит имат двойно гражданство и недвижима собственост на Запад, където учат и децата им.

10

До 17

преди 4 години

Ха..хаа.. дъщерята на Лавров не живее в сащ от 2008г. Веднага След като Лавров става министър дъщеря му се прибира в Русия

9

Виц

преди 4 години

Звъни Лавров на Шойгу и му казва : Слушай, Кужугетович, не удряй по Ню-Йорк, дъщеря ми живее там. Шойгу възмутено: Стига бе! Песков ме помоли да не удрям по Лондон и Париж, Медведев по Берлин, Мизулина по Белгия, Жириновски по Швейцария... Още от нашите звъниха, списъка е дълъг. Лавров, все пак къде да ударя ако се наложи? Ммм, бомбардирай Воронеж, там от нашите със сигурност няма.