10

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

9

До Генчо

преди 4 години

Очевидно си много навътре в нещата :) Не са фалирали, а Рено-Нисан продпбиха 30% от марката. И мога да ти гарантирам, че в моделите, които се предлагат в момента, за щастие, няма нищо от Рено или Нисан. Нито двигатели, нито платформи, нито задвижване, нищо. По скоро Рено и Нисан взимат от Mitsubishi, по простата причина, че те правят ширпотреба. Да, нямат най-голямата гама от двигатели и модели, но тези, които предлагат в момента със сигурност са качествени.

8

Генчо

преди 4 години

Mitsubishi фалираха на скоро. Сега са под шапката на Рено-Нисан. Новите модели са на базата на модели на Нисан и с двигатели от концерна Рено-Нисан. Митсубишитата не са това което бяха. Сега са само бранд.Преди за мен бяха най-добрите Японски коли!

7

РазСледващ

преди 4 години

Когото не са започнали да разследват - него не са открили че манипулира емисии . Очаквам шокиращи разкрития за манипулации на емисии при Трабант, Жигули, Майбах ,МакЛарън ....

6

L.

преди 4 години

То малко стана - Крадецът вика, дръжте крадеца.

5

Evo

преди 4 години

Всеки германец, който не кара автомобил произведен в Германия, от време на време ще бъде привикван в полицията.

4

Анонимен

преди 4 години

Най-хубавата кола на света.

3

Анонимен

преди 4 години

Дали е фолксваген, дали е мерцедес, дали е БМВ, дали е мицубиши - това е производителя на тенекиите и двигателя. Софтуерът и хардуерът за управление на този двигател се правят от БОШ, КОНТИНЕНТАЛ, ДЕЛФИ или ДЕНСО.Щом при фолксваген е манипулиран, значи е манипулиран при всички.

2

Ей!

преди 4 години

Няма да пипате Мицубишките, ей! Едни от малкото останали истински автомобили на пазара, а не днешните еднодневки.

1

anon

преди 4 години

митсубиши- тия още ли ги има като автомобилен производител... направиха едно ево преди 100 години и ... на него си останаха...