18

картоф компиров

преди 4 години

е г-да столичани доволни ли сте сега и осъзнахте ли най-накрая,че малък град с неповече от 25 хиляди души население като самоков няма физическа възможност да интегрира половин милион роми както бяхте планирали,а вместо това останаха планини от дългове към чез,вик,теленор,а1,а сега вече и към газопреносното дружество...та нали богаташът бат сали е ваше изобретение-защо не го използвате,може и да ви помогне!едва ли?

17

Анонимен

преди 4 години

Дори и гербавите разбраха, че нямат полезен ход и това е поредния опит да се намали напрежението (поне за Перник), а не да се реши проблема.

16

Анонимен

преди 4 години

овце, тихо. налягайте си парцалите и си купувайте вода в бутилки, за да може вожда и приближените му да правят милиони от водата за пиене... като ви е толкоз акъла...

15

Анонимен

преди 4 години

Споко, баце договаря в Давос американски танкери за вода за Перник....

14

От МАРС я докарайте

преди 4 години

Ще я докараме от МАРС леко покрай Венера после през Бели Искър и до Перник...Ще гледаме резил скоро столицата без вода

13

За тези които вярват

преди 4 години

Четем пълни глупости. Ще отклонят част от водата която е предназначена за София...Нищо чудно София да остане без вода скоро. Ще я докараме от тук, от незнам си къде....глупости на търкалета

12

Анонимен

преди 4 години

До 16Селски, селски...аман от форумни експерти. Тоя дето е подписвал е точно арестуваният вече бивш министър.Ама ти и това не знаеш. Какво ли знаеш? И какво е подписвал?Подписвал е по милион и половина кубика вода месечно да отиват за пиене, и 300хиляди месечно да отиват за промишлеността - за Стомана.Точно както ти казваш.Кое не е трябвало да подписва? За пиенето или за промишлеността?

11

Анонимен

преди 4 години

Това, че ти не си се интересувал, не значи, че се крие нещо. Имаш интернет - потърси. Във всяка втора статия по темата пише кой е собственика на ВЕЦа. Собственикът е ВИК Перник.На льольовци като тебе все някой ум бил криел нещо. Направи си труда да попрочетеш преди да пишеш и да даваш ценните си експертни съвети.

10

Анонимен

преди 4 години

Баба Ванга беше казала за водата, но тъпцитe са си тъпaци, кой да слуша. Един народ гиотверени

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ГЕРБ СЪСИПАХА И ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ!Айде бе, само Герб били от БКП-то! А Българо-Съветските Палячовци (БСП) откъде вадят корен??!

8

Анонимен

преди 4 години

КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ГЕРБ СЪСИПАХА И ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ!

7

любопитен

преди 4 години

а къде си харчат милиончетата тези дето изхарчиха водата? и къде ще си харчат милиончетата 'усвоителите' на новите 25 милиона?

6

Анонимен

преди 4 години

Вместо да се харчат милиони, вместо да се стресират няколко язовира, вместо да се рискува София да мине на воден режим - я перничани да си изжадуват 2-3 месеца, а? Пък през това време да намерят виновните (ВЕЦ, Стомана и дружинката подписвала източването) и да им забият едни компенсации от по 500лв на перничанин на месец. Един хубав иск за няколко стотици милиончета?

5

Хемус

преди 4 години

От 30 ноември 2019,във Варна не е валяло дъжд!

4

:) :)

преди 4 години

смех у залата, пълна е с пишман експерти и ще гледаме фонтани

3

хаха

преди 4 години

не било компютри били компоти

2

Анонимен

преди 4 години

Само от Рилските езера не казаха, че ще вземат вода

1

gele

преди 4 години

тъпни