38

Слав Караславов

преди 4 години

За Одисей Имаше информации за разходите на една условна делегация (напр. премиер, съветници, преводачи, журналисти) в Давос: прескъпи хотели и ресторанти, бодигардове, превоз със скъпи лимузини. Ти и аз и другите във форума можем само да спекулираме: 1.от разните срещи и разговори за България няма да има и един грам полза 2. с направените разходи, вкл. полета, би могла да се ремонтира водната мрежа на средно голямо селище 3. италиянски премиер не дойде, за буклука няма време

37

Одисей

преди 4 години

Западни меди пищат че срещата в Давос беше едно шоу или даже някакъв цирк. Много световни лидери отказаха присъствието поради други приоритети. Но двама от най-големите любители на шоуто, типичното чуство за величие, и влюбени в самите себе си не изпуснаха шанса. Тръмп беше в центъра на вниманието, това беше неговият фурор. Другият клониран Тръмп е нашият премиер. Той беше по-в сянка но разсмя Иванка Тръмп, прегърна фон дер Лайн, говори с Кийт Крач, с шефа на Лукойл, говори и за Зап. Балкани..

36

Анонимен

преди 4 години

До Варна'Бойко не мога да го понасям, заради вродената му простотия, но има фенове и го избират."Избирането на Бойко е истинско тайнство, магия, абе нещо като непорочното зачатие в християнството. Всички го плюят и никой не гласува за него, няма нормален човек, който да не разбира, че ББ е вреден за България, обаче в крайна сметка той все се оказва избран. Ей на това му се вика демокрация по американски

35

1

преди 4 години

как ли е разбрал оптимизма,др-борисов,като не знае една дума английски,жалък, жалък,жалък.

34

Анонимен

преди 4 години

даваме грешни пари, за да купуваме супер скъпите им самолети (за други държави са в пъти по-евтини)--------Лъжа.

33

Анонимен

преди 4 години

те така е коги говори началника дори и да не разабира какво му казва пак лъха оптимизъм

32

Sichtpunkt

преди 4 години

Борисов може само папи да го галят по-главата, но той може да тупа по рамото когото си пожелае. Последно направи това с Урсула фон дер Лаен днес в Давос.

31

Анонимен

преди 4 години

Намерете си жена, която да ви гледа така както г-н Борисов гледа висши американски лица.

30

Анонимен

преди 4 години

A бьзьци имаше ли?

29

Василев

преди 4 години

Не мога да разбера, защо ГЕРБ ми вдигат данъците и трябва да се наливат милиони, за това, че герберските некадърни експерти са източили язовира и сега трябва да правим ремонт след ремонта на ремонта!Все едно нищо не е станало, малко ще дебатираме, малко показност на прокуратурата, малко шумоптевица и от утре пак започва краденето и гербаването с българския народ!По добре да идва главния хидроинженер на републиката, поне знаем, че комисионната му е един милиард на светло!Агент Джон Бламон!ЦРУ!

28

Анонимен

преди 4 години

крадливия шут на инструктаж той и за това е отишъл - защото така са му наредилиинак за какво е в давос- там винету не четат

27

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Световен форум без Борисов... - е като язовир без вода...

26

44

преди 4 години

РЕДКА ***

25

Бате Гойко

преди 4 години

"Радвам се, че нашето стратегическо партньорство е точно в тези сфери (...) - работни места, доходи, сигурност, мощна икономика"Чи браус бе, Бат Бойко (я, че той се казвал почти кът мен), точно тия сфери се развиват с бясна скорост в България. Явно е благодарение на вашето стратегическо партньорство.

24

Василев

преди 4 години

Бойко и Нинова , да не би да са най-умните лидери и политици???Ако това е нивото, по-добре си направете един концлагер с истински газови камери и българска васална ционистка охрана ,и да се сършва по-бързо с тегобите българския народ, а не с бавен и мъчителен перфектен геноцидпо евроатлантически!!!И как така герберския недоразвит мозък прави някакви изводи, че щом си против ГЕРБ, значи харесваш Ниноива и политиката на БСП???Агент Анди Бранчети!ЦРУ!!!

23

Варна

преди 4 години

Алтернатива винаги ще има, за съжаление аз не виждам такава.Бойко не мога да го понасям, заради вродената му простотия, но има фенове и го избират.България последна в ЕС, обаче му ръкопляскат и с упоритост твърдят че икономиката ни се развива стремглаво.Какво да направиш когато медии и телевизии ти бълват пропаганда нон-стоп.

22

Василев

преди 4 години

Бойко , аз съм гласувал за теб да бъдеш премиер на България, а не ционистка слуга!Подавай оставка и отивай някъде където си искаш!!!*** си с мир!!!Агент Пати Васер!ЦРУ!!!

21

УМЕН

преди 4 години

До Анонимно 27То и мен ме е срам че имам сънародници като теб ама..........

20

Анонимен

преди 4 години

Възхищавам се на др. Борисов! От филията с мас, от паркиране на автомобили , през бухалката до Давос! Респект! И си чурулика сладко-сладко на ингелизки с Иванка Тръмповица...

19

ОтвратителенСлугинаж

преди 4 години

Банкянският *** се е проснал на черджето и ще се скъса от слугинско лизачество на господарите. Чак е неприятно за гледане и слушане. Като че ли ни засипват с манна небесна, а няма да даваме грешни пари, за да купуваме супер скъпите им самолети (за други държави са в пъти по-евтини), втечнен газ и под. "благини", но другите държави не си избират криминални типове, които се откупват с неизгодни сделки на гърба на тъпия народ.