68

Варна

преди 4 години

До ааПроблема е в името "Няма такава държава" Окей това е разговорно между нас българите но да регистрираш партия с такова име е абсурд.Знам че Слави се опитва да извлече полза от това, ама да сплотяваш българите в чужбина с концертите си и същевременно да искаш да създадеш партия "Няма такава държава" е нелогично.

67

Анонимен

преди 4 години

Слави нарочно се вкарва в такива сценарии за да активизира чалгаджийската си аудиториа. Все пак в държавата става въпрос за сериозни работи а не за "едно ферари с цвят червен"

66

Анонимен

преди 4 години

Да бе, ще ги бутне с мизерните си 3,5 процента. Най-много да привлече част от маргиналите, които сега гласуват за БСП, но то това няма да е лошо.

65

Анонимен

преди 4 години

много страх виждам в управляващите един лек повеи какъвто е слави може да ги бутне завинаги но това е наи малкото страхът идва от друго че ще се търси отговорност поединично а не като сега проформа стадно много хора ще влезнат в затвора и то за много дълго

64

избирател

преди 4 години

Ей,веднъж ВКС да постъпят,както трябва.Ми то верно си няма такава държава!!!На какво основание да регистрират партията....Изобщо,как са регистрирали стотиците други партии?!

63

прецакаха го

преди 4 години

Този път на Слави сценаристите се оляха с бледите си опити за оригиналност. А той изгуби доста пари за политически опити. Представям си го пред някой чужд посланик "Аз съм Слави от България от "Няма такава държава". Слушаш ли чалга, щот аз имам една такава песен и реших и партия да си направя". Чиста излагация и гавра с името на страната ни, културата ни, традициите ни и всички българи. Това не е квичиш чалга и да разказваш вицове. Това си е политика, а Слафчо е дребна рибка, въпреки парите си.

62

Анонимен

преди 4 години

Слави лъже, че телевизията му е кабеларка, трябва да имаш цифрова телевизия, с аналогова не можеш да я хванеш, трябва да се оръсиш.

61

Анонимен

преди 4 години

Няма да е нещо ново. Няколко клоуни спечелиха избори- Дж. Грило в Италия и Зеленски в Украйна. Славчо, както обикновено нищо не може да свърши като другите и е блед имитатор. 5-6 максимум 8%. Поредната патерица на ГЕРБ и после следващия.

60

До сс- 41

преди 4 години

Ти колко управления помниш и с какво? Ако си под 35 е естественно николко. Питай мама и тате колко гот беше при Тошо,Луканов,Беров,Попов,Виденов ,тройната и го сравни с днес .Нямало на къде ,д.р.и.с.льо!?!?! Слободия,безнаказаност,презадоволеност и лигаво поколение.Какво си видял ти бе ,мушморок......Ех ако дойдат пак другарите как ще зацвилите,тогава ще проумеете ,ама защо и ние заради вас ,да настъпваме пак мотиката.Всеки преживял предишните 65 години ще ти го каже!

59

Анонимен

преди 4 години

"Няма такава държава" това е името което избра Ку- Ку Чалгаджията.Съдът му отговори, е па "Няма такава партия".Още от самото начало беше ясно, че нито един съд няма да разреши регистрацията на политическа партия с подобно наименование.Дългият се взе много "насериозно", въпреки, че според слуховете беше предупреден от част от обкръжението му, че името което е избрал за партията е меко казано "кофти"!Е, най-сетне го разбра.ПСПолитиката, Дълъг, не е като трето разрядно чалга шоу!

58

Анонимен

преди 4 години

Имам погребална фирма. Приготвил съм хиляди кофчези. Ще погреб, вам гърбави които ше умрат от омраза към дългия като спечели изборите. Лошото е че няма къде да ги копам от хубавото управление на гърбавите погребах милиони нещастници и гърбавите ще трябва да ги горя на клада да не усмАрдят пейзажо.

57

хахахахахахахахаххха

преди 4 години

Цирк да става! Сега ще ревнат, че Тиквун ги мародерства и ще сменят името и/или логото и ще се регнат. Реално има сериозна опасност Славчо Селянчето да стане новата патерица на Тиквун Паша. Както е тръгнало след 20-30 години като свалите (ви го свалят) Тиквун, пак ще скачате по площадите и ще пеете "45 години стигат!"... И пак ще сте най-скъсаните парцали в Европа.

56

ВКС

преди 4 години

Няма такава партия. И по-добре. Само тоа липсваше в парламента. Иска му се да се закачи на софрата и да е фактор.

55

КимЧенУн Бо Тик Вун

преди 4 години

Другари, трябва да взимаме мерки в Северна Корея изоставаме, диктатурата в България ни задмина, братчеда Бо Тик Вун е новият лидер на Световните Диктатори!

54

Анонимен

преди 4 години

Че да е очаквал да го пуснат!

53

аа

преди 4 години

Слави и свитата му не са алтернатива и аз лично нкога не бих гласувал за тях. ОБАЧЕ. Намирам за адски тъпо положението при което на него му се отказва регистрация на партия защото ползвал българското знаме, а няколко други парламентарно представени и непредставени партии са също в световете на знамето ни. Смешно и трагично е състоянието на нашата съдебна система, където за едни може, а за други не. Смешници.

52

Анонимен

преди 4 години

Така наречената ,,партия на Слави,открадна емблемата на украинската либерална партия,,Гражданска позиция " едно към едно.Променени са само цветовете на държавата. Вижте го сами ! Една ,,партия" започва с лъжа,как да и вярваш? Така беше и с царя,Бареков,Волен и Марешки-много популизъм,малко истина. Хайде няма нужда и чалгата да ни е ,,идеал.А колкото до публиката Лепа Брена събра 20-30 хиляди души повече Е това сме ...сръбско и чалга! А после как било в Европа -ами без,,сърбежи" и кючеци!!.

51

Анонимен

преди 4 години

Браво на ВКС!

50

АнонимеН

преди 4 години

ВКС Е ПРЯКО ПОДЧИНЕН НА ПРЕЗИДЕНТА 4 СЪДИИ И НА ПРЕМИЕРА 4 СЪДИИ!!! ОБЩО СЪДИИТЕ СА 12 ТЪЙ, ЧЕ ПРЕМИЕРА И ПРЕЗИДЕНТА ВИНАГИ МОГАТ ДА ВЗЕМАТ ОБЩО РЕШЕНИЕ !!!НИТО БСП НИТО ГЕРБ ИСКАТ ПАРТИЯТА НА СЛАВИ !!

49

men

преди 4 години

милия слаби. следващия клоун който ще си избива комплексите за малоценност на наш гръб. да си направи партия НТД да ги видим другите *** както ще му кажат. интересно ше стане като влезе в парламент: ОПГ НТД - организирана престъпна група няма такава държава и на чело трубадуря на мутрите Слаби. слек като ни се изредиха шоферите на елита последните десет години и изачадията им сега е ред на трубадурите.