28

KOKO

преди 4 години

До АнонименУдавиха го защото не се съгласи да прави разграбването което после костов го направи.

27

българин

преди 4 години

През 1984-та бях студент.Наложи се да направим запис на касетофон,обаче нямахме микрофон.Тогава свалих говорителят на слушалката от телефона.Тя има съпротивление 260 ома,мембрана с навита малка намотка която се движи .Ако подаваш напрежение е говорител,ако говориш мембраната трепти и в намотката се генерира сигнал.Идеален микрофон.Ако тогава са искали да те подслушват и тогава са могли перфектно!Да не говорим,че е имало и по коварни методи.

26

До ИТ-спец

преди 4 години

Как да ти се доверя, като пишеш множествено число с "й"?

25

Анонимен

преди 4 години

какво ти е направил жан виденов бе? не разбрахте ли че сготвиха защото се опита да спаси българия-----Я обясни как точно е щял да ни спаси?

24

Сата Н

преди 4 години

Оруел, след като добре се запознава със сталинистите по време на Испанската гражданска война, пише всички тези книги.

23

Анонимен

преди 4 години

Човекът е същество, което най-обича да лъже себе си.

22

IT-spec

преди 4 години

никой никого не кара на сила да си прави социални акаунти и да си пуска снимките от живота там, относно смартфоните, слагате един firewall като (NoRoot Firewall) и забранявате всички апликаций които неползвате да се свързват с интернет, същото важи и за това недоразумение Windows 10 (има много избор на firewall), и не на последно място критично мислене или ако прочетете някъде нещо не го вземайте за вярно без да го проверите в поне 3-4 различни източника... толкова ли е сложно ..?

21

Анонимен

преди 4 години

До Валентин ТодоровЩо си мислиш, че телефона записва и предава инфо на сървърите на Google и останалите, само ако имаш регистрация?Можеш да спреш всякакво следене от смартфона, само като модифицираш неговата ОС. И го превърнеш в проста слушалка от 50 лв.

20

селянин

преди 4 години

Добре де, защо само въздишате колко бил прав Оруел? Спрете да използвате телефони, лаптопи, телевизия. Какво ти пречи?

19

заблуден

преди 4 години

Абе стига с тоя оруел и неговите глупости. Да се върнем в средновековието тогава, щото е по-добре.

18

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Дали Оруел би имал смартфон е спорен въпрос.По-важното е това, че една инига писана преди повече от 70 годиниже актуална и днес.

17

Анонимен

преди 4 години

Нямаше да може да си намери свястна работа, защото на запад всичко е свързано с постоянна комуникация. На някои работни места се букваш чрез арр-ове или с машинна индентификация, като пръстов отпечатък или лицево разпознаване.

16

Анонимен

преди 4 години

С химикалка без смартфон - 100 пъти по-спокоен и стойностен живот.

15

Смях

преди 4 години

Няма значение каква е темата на статията вие пак ще се изпокарате.И пак с режисираният от Бойко,Пеевски и ДомусТВ спор за комунизъм и антикомунизъм.Първо,нито ония преди бяха комунисти,нито сегашните.Второ ако за вас комунизма е планова икономика,то най големите комунистически държави са САЩ,Западна Европа....Ние от 30г. сме непланова либерална икономика!И?Спрете с тия комунисти и антикомунисти.Поемете отговорност и си размърдайте дебелите Дта.Подкрепете някой протест до край.Ама не виртуален.

14

Decoy!

преди 4 години

Classic decoy!

13

мишо бирочето

преди 4 години

а бе ***, какво ти е направил жан виденов бе? не разбрахте ли че сготвиха защото се опита да спаси българия. малко вие е племе мольоумно.... малко. не сметище ами не знам какво ще стане тази държава. инак мамонеца с едната ръка дава на поклонниците си с другата взима от тях. така е като си продават душите некои господа за пробитите шекели на девола с талмуда в ръка.

12

Значи много неща

преди 4 години

Ти признавам човек ама тъпия ти селяндурски инат от сорта на знаеш ли аз кой съм, ще си правим квото си искам селяндурската и ще мандръсам само защото мога. И ща плющя. Нали се сещаш, че тука удари на зверски камък. Упс на *** селска бургия. С такива като тебе разбрах как се работи. Няма защита само нападение!

11

Да не кажеш

преди 4 години

Че не съм го предупредил. Предупредил съм го. И цитирам: Моята работа си е моя работа и живеейки в бивша комунистическа държава аз няма да направя нищо против волята си и действам абсолютно нерационално. Тези неща се случват, защото изкуството трябва да се случи!

10

Няма по-долно нещо

преди 4 години

От мъжка клюкарка дето си е забъркала гагата в едно езерце дето го предупредих, че ако си завре гагата пак там има нещо, което ще го повлече много много надолу. И рече Одисей. С хитрост тука няма да постигнете нищо!!!! Многооооо сте смели бе!

9

Анонимен

преди 4 години

Не знам би ли ползвал смартфон, но е крайно време да бъде титолуван като нов Нострадамус, и при това - истински пророк, а не измамник като оригиналния