23

До 22

преди 4 години

До Анонимен"Тръмп е тръгнал натам."Това му бяха предизборните обещания но той се отказа от тях. Сега си е чист ционист нео-либерал/нео-консерватор прости тутка на изра ел.

22

Анонимен

преди 4 години

Василев е прав, СК и Иран са национал-социалисти преди това Кадафи и Садам. Путин също се опитва да направи национал-социализъм, но още няма стабилна нация. Тръмп е тръгнал натам. Израел въобще е еталон в това отношение. Само европейците са като слепи котета.

21

Василев

преди 4 години

Да селяни прости, животът е жесток, Северна Корея е по антикомунистическа страна от САЩ и това не е официалната истина, а е скриатата истина!!!Вие какво си мислете, че с евроатлантическата офшорна демокрацията ще преборите комунизма, ами селяндурчета да ви кажа честно, не ви се получава вече 30 години!!!Това са двете страни на една и съща монета!Селяни прости, да ви кажа че режима при Тодор Живков беше по антикомунистически от сегашната евроатлантическа демокрация!Селяни, вие сте валат!ЦРУ!

20

Анонимен

преди 4 години

Тоз май не е виждал отблизо боен дрон. Ще види, може би.

19

!

преди 4 години

До ВасилевИзлагаш се! За какво ти плащам бе! И грамотно не можеш да пишеш! Вземай буквара и почвай! Всичко съм ти дал наготово! Не остана никой грамотен да може да работи за мен!

18

Анонимен

преди 4 години

До съветВярно е, че Божията ръка е дълга. За тебе стига и един по къс сап.

17

Даскала

преди 4 години

До ВасилевНаучи се да пишеш грамотно. Гнусно е да ти чете човек изреченията с правописни грешки. Да не си бил някое чедо на комунистически дерибеи (сега от управляващите им наследници)? Купи си един грамотен човек да ти редактира прocтотиите!

16

съвет

преди 4 години

До 12 АнонименНе се ли усещаш, че ти е широко отворена устата. Ръката на бога е дълга...

15

Василев

преди 4 години

Селяни прости, правите ли разлика между организираният комунистически еврейски комунизъм и севернокорейския национализъм!!!???Това е най-антикомунистическият строй в момента на Земята, заедно с този на аятоласите от Иран, и не подлежи на никакви теории и дискусии, защото това е точно така!!!Животът е жесток селяни прости!!!Агент Лайъл Фланари!ЦРУ!!!

14

Анонимен

преди 4 години

стар виц:От къде Америка знаеха че ирак има ядрени оръжия , че да нахлуятОтговор: пазят си касовия бон

13

Анонимен

преди 4 години

Иран , северна кореа... кой още ще ядоса Трумп. Накрая врено ще гръмнем заради малоумщината му и егото

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Да не би днес руският сифилистик да има рожден ден, или сифилиса го е довършил на тази дата? Ако е второто, моите съболезнования на марксист-ленинците да им се връща.

11

Анонимен

преди 4 години

Представяте ли си ако опука някой самолетоносач на Тръмп! Ще вземе да стане като в Иран... Ще се врътне и ще каже, че им е дал урок...Че ония ако му опраскат 30-40 ракети ядрени по градовете... и ще стане егати политиката на "джандаре"

10

Язе

преди 4 години

До Анонимен 6Оти са не оплодиш у северните си част. Ако не моеш сам - пиши у ИНЕТо - се шъ съ намери некой да та опраи... че нема да моеш да зАспиш...

9

Анонимен

преди 4 години

А пък на мене ми се иска в Северна Корея да открият нефт и те тогава голем смех ще падне...

8

Анонимен

преди 4 години

Изглежда че ориза в КНДР е на привършване и Ким започва да се прави на интересен с цел да изкрънка някой кораб с храна от Тръмп.

7

Сандо

преди 4 години

едностранни санкци са еднакви на обявяване на война. Аз ако съм Ким ще ги тресна с няколко ракети ... ако имам

6

Анонимен

преди 4 години

Днешния ден е празник за свободните хора по света закърмени с идеите на Маркс и Енгелс и водени от великия Ленин

5

Язе

преди 4 години

К'ви са тия ора бе! Да не сакат да слушат чичо Тръп! Он е млого Умен и Красив! И сака да сте добре! Деееева тия шашови курейци!

4

Сата Н

преди 4 години

Няма дума "договорености" на български.Има договори(писмени) и договорки (устни). Моля полурускинята-калкулатор да си филтрира речта от русизми.