17

Анонимен

преди 4 години

Коментар 1 е истината !

16

Рентген

преди 4 години

Универсален метод за редуциране на популацията - ракът може и да не ви убие, но химио и лъчетерапията със сигурност ще го направят.

15

Анонимен

преди 4 години

Миналата година почина от рак на 65г един от съоснователите на Майкрософт, милиардер! Ако е имало лекарство за неговия рак - дали пък е нямало да се излекува? Това по повод конспирациите. А като раково болен ще ви кажа, че лекарства за рак има и то не едно и две, но не са универсални и имат много странични ефекти. За щастие има и за моя и ще отърва ножа.

14

Анонимен

преди 4 години

ми ние каво ще правим с нащти фармацевични фабрики с много и наи разнообрани псевдо лекарства за лечение на рак ние това няма да го допуснем не искаме да губим милиарди

13

Аз

преди 4 години

Може да ви се струва смешно но коментар 1 отразява всичко по темата!

12

хммм

преди 4 години

Поредните глупусти, дори да има лек, няма да бъде пуснат в масова употреба. Хората които управляват света, тази oтвратителна система спираща развитието на света няма да го позволи. Тя е егоистична точно колкото папата във Ватикана и признаването на останалите религии, само си представете колко е нелепо това. Живеем в свят пълен с абсурди, само тоталното унищожение и срив на всичко около което се крепи този свят може да възроди хората и унищожи тази ситема в която ни въвличат още с раждането ни.

11

читател

преди 4 години

До АнонимеННе само котешка стъпка ти трябва май. Вземай си и другите лекарства.

10

АнонимеН

преди 4 години

СЪЩИЯ ЕФЕКТ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ С КОТЕШКА СТЪПКА!!!КОТЕШКАТА СТЪПКА НАРЕЖДА НА ИМУННАТА СИСТЕМА ДА АТАКУВА РАКОВИТЕ ОБРАЗУВАНИЯ !!! АЗ ЛИЧНО СИ СВИХ ЕДНО РАКОВО ОБРАЗОВАНИЕ 2 ПЪТИ ПО-МАЛКО СТАНА ОТ НЕЯ И ТО ЗА МЕСЕЦ ПРИ МИНИМАЛНА УПОТРЕБА НЕ СЕ ШЕГУВАМ КЪЛНА СЕ В ИМЕТО СИ!КОТЕШКАТА СТЪПКА НЕ Е ВПИСАНА В НИТО ЕДНА КНИГА ЗА БИЛКИТЕ В БЪЛГАРИЯ ВЪПРЕКИ, ЧЕ САМИЯ ВАСИЛ ЛЕВСКИ Я Е ПОЛЗВАЛ И ПРЕПОРЪЧВАЛ КАТО НАУЧИЛ ЗА НЕЯ ОТ СТАР ЗНАХАР!!!ДРУГИ БИЛКИ ЗА РАК НЕ ДАВАМ! САМО КОТЕШКАТА СТЪПКА ДОКАЗАНО!

9

//

преди 4 години

До 7 пишман фармацевт,***, онкоболните по света едва ли са и 10%, колкото и пари да им взимат, не е като да направят една имунизация на 7 милиарда човека, ако открият лекарство. Щото всеки ще си купи и по 1000 лв., ако тя работи. А сметни колко пари са тогава.

8

АнонимеН

преди 4 години

До Анонимен 5БРАВО НОМЕР 5ПРЕДЛАГАМ ВСИЧКИ ДА БЪДАТ ВАКСИНИРАНИ :DМИСЛЯ, ЧЕ ФИЛМА: АЗ СЪМ ЛЕГЕНДА БЕШЕ ТОЧНО ТОВА! ВАКСИНИРАХА ЧОВЕЧЕСТВОТО СРЕЩУ РАКА И ВСИЧКИ СТАНАХА НА ЗОМБИТА

7

ФАРНАЦЕВТ

преди 4 години

Ако наистина този метод може работи срещу раковите клетки, той никога няма да види бял свят и масова употреба. Просто ниякоя фармацевтична компания нама да финансира разработката на подобна терапия - толкова е просто. А на пазара излизат само медикаменти и терапии финансирани от фармацията. Такъв е регламента. Ако не знаете - онкоболните са "безценни" за фармацефтичната индустрия - от тях се печели най-добре.

6

Capital

преди 4 години

На Британци не вярвам!

5

Анонимен

преди 4 години

Т-клетка.. това не беше ли в Resident Evil, мутагенираната клетка която направи зомбитата? ;)

4

Русофил

преди 4 години

Истината е:Британски учени открАДНАХА "универсален метод" за лечение на рака от руските учени работещи във фабриката за *** в Олгино при готвач матер шеф Пригожин.

3

Анонимен

преди 4 години

Радиацията например унищожава всички видове клетки за 10 минути и няма как да се спасиш

2

Анонимен

преди 4 години

"Засега методът не е клинично изпитан, но..."Значи това е 374-тия универсален метод за лечение на рак, за който никой не е сигурен въобще дали лекува рак.Ми, пичове, то там е проблема - клетката се дели, деленето не преминава успешно и воалла: имате си ракова клетка, която си е лично ваша и имунната система не я пипа. Щото си е ваша. С ваш`то ДНК, РНК и всички други маркери... ха пробвайте да я утрепете? Как ще я разпознае организма? Без да утрепе една камара други неща? Нема как.

1

Някой си

преди 4 години

Така,Първо - през ден чета статии в различни сайтове как е намерен лека за рака... или как са на път да го открият !Второ - да не мислите, че лек няма след толкова години и технологичен напредък?! Лек има, НО света ще се пренасели, тъй като липсват войни, а работа няма !!!Съжалявам, ако някой е загубил близък или роднина от коварната болест - аз също съм губил, НО всички са паднали жертва на шепа хора, които управляват света и решават кой да живее и кой - НЕ !!!А ние - ние само ще си четем..