17

Анонимен

преди 4 години

В качеството си на каква е допусната в Давос въпросната Грета? Кой плаща за този цирк?Това са въпросите на които трябва да отговори журналистката, а не да ни пробутва малоумиците на недоучилото дете!"Честно казано, не мисля, че бих му казала нещо, защото очевидно той не слуша учени и експерти, така че защо ще слуша мен"---Виж, тук е напълно права - няма причина някой с нормално мислене да я слуша! Загуба на време и нервни клетки!

16

Анонимен

преди 4 години

Туй Тъпунберг само ако направи грешката да заговори Тръмп ,оня не си поплюва и ще я навре в *** г3!Няма и да посмее!Да си се занимава там с еврогендерите !

15

ники

преди 4 години

Докога ще дрънкате глупости. Да, има глобално затопляне. Не, никой няма да си мръдне пръста да направи нещо по въпроса, защото това е свързано със загубата на много пари.Не, никой не му дреме за това, че ще си осер*м планетата и НЕ, никой няма и за в бъдеще да му дреме за това. Всичкото е само бла-бла

14

Анонимен

преди 4 години

Грета изпълнява роля като младите актьори в Холивуд и родителите кешират!

13

Анонимен

преди 4 години

Треторазряден театър за скучаещи пенсионери.

12

Анонимен

преди 4 години

ООН, Давос, Мадрид... остава само да се появи пред Билдербергите и в Трилатералната комисия, та цирка да е пълен. И после пак ще има такива които да и вярват.

11

Тъпи

преди 4 години

Какво ше стане когато населението на Земята нарасне двойно или тройно ??? В момента е населението на Земята е около 7-9 милиарда и земните площи винаги ще бъдат унищожени .Климата няма как се се оправи в бъдещето докато не се регулира раждаемостта ,тоест Земята е пригодена за максимум 1 милиард души население

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6И аз това щях да попитам, или някой на ръце може да я е носил?Много сербез това Грета ли какво беше

9

СССР2

преди 4 години

През това време докато Грета обикаля световните форуми, среща се със световни лидери и цял свят научи за нейната каузата, вашите деца индиго гледат много умно и се захранват с бира и кюфтета пред телевизора по ваш пример докато гледате заедно "Планета", което въпреки името не е научно популярен канал (поне според моята гледна точка). През това време навиквате жената да носи по-бързо салатата докато предавате урок на детето как да бъде тарикат и му сочите Милко или Коцето, които са на клипа.

8

nekoj

преди 4 години

До Факт 1974 година (когато не бе модерно да се говори за 'глобално затопляне' или както сега стана по модерно 'глобални климатични промени') пожарите в Австралия са били много по големи!Да ме извинява Грета...

7

Анонимен

преди 4 години

Туй осиновено правнуче на мумията Срс нали уж се прибра в Швеция да учи в школото като нормалните деца на нейната възраст???Абе, кой й дава платформа на изява по такива международни форуми???Бат Бойко в сравнение с това шведче е направо последна "дупка на кава.ля"!Резил, бре!!!!

6

Анонимен

преди 4 години

С велосипед ли е дошлаГрета от Швеция до Швейцария?

5

Факт

преди 4 години

Излезе статия в NYT, която обвинява "екотерора" за мащаба на пожарите в Австралия. Навремето там са провеждали противопожарна сеч на лесно запалимите евкалиптови дървета и храсталаци, та ако нещо се запали, това да ограничи площта на пожара. Сега, според новото екозаконодателство, глобяват фермерите или ги съдят за огромни суми ако направят подобно нещо, а резултатът е налице - Австралия изгоря. Изгоряха и дърветата, и коалите и хиляди други животни, някои от които на ръба на изчезването.

4

льольо

преди 4 години

от такива "герои" няма нужда!

3

мак

преди 4 години

Ако заживее в колиба в гората, без да ползва полезни изкопаеми, ток, дърва, телефон, компютър, без да пътува, без да посещава атрактивни места, тогава ще я нарека активистка.

2

Анонимен

преди 4 години

Тази и Давос я канят, пък после вервайте, че е случайна! Важно е театърът да продължава...

1

ss

преди 4 години

туй няма ли кой да почни да го чеши редовно за да се успокои и да не мисли за глупости а да си гледа йо нка та...