16

Тъпи журналя!!!

преди 4 години

А кога е "подходящо" време за епидемии???

15

;-)

преди 4 години

В зомбита превръщат ли се или само си кашлят?

14

Анонимен

преди 4 години

туй дето сте гледали по филмите,ще ви се стори приказка, такъв ужас идва

13

Анонимен

преди 4 години

Не разбрах тези британски учени в Китай ли са и броят паралелно с китайките учени.Или са пуснали вируса и си седят в Англия но си имат предварителни изчисления колко по план трябва да са заразените и именно за този предварителен план говорят.

12

Анонимен

преди 4 години

Съмнително е че този вирус се "пръкна" точно преди тези празници и когато се очаква да пътуват толкова хора. Мноооого съмнително.

11

Лаик

преди 4 години

До Анонимен 12Възможното обяснение е в географското разположение, произтичащите от това климатични условия и биологичното разнообразие от животински видове подходящи за пренасяне на вируси, най вече птици и прилепи. Умереният климат способства за по-дълго оцеляване извън преносителя и съответно преминаване в друг животински вид, в който да се комбинира с друг вирус. Не случайно в Китай е и най-големия вирусологичен институт.

10

Анонимен

преди 4 години

Не винаги умишлено се прикрива, а понякога се стремят да не създават излишна паника, особено ако е нов вирус и не всичко около него е ясно. Няма как всички навсякъде да могат правилно да го индентифицират. Границата е много тънка и грешките могат да са и в двете посоки.

9

Анонимен

преди 4 години

Абе, индийците уж живеят сред най голямата мръсотия, но от там Вирус не се е пръкнал!?Китайците уж са най-динамично развиващата се икономика в света, с хилядолетна традициона медицина и култура, а почти всички вируси се появяват имено от там.При положение, че населението на Индия и Китай е почти равно!ПСКитайците ядат почти всичко което "лази и пълзи", възможно ли е това да е едина от причините!?

8

Анонимен

преди 4 години

Колкото повече ставаме на тая планета, толкова повече се увеличават непредизвиканите срещи и контакти помежду ни в ежедневието и всички свързани и произтичащи от това последици относно храна, вода, замърсяване, болести... Колкото до живота, едва ли ще сме първият вид пресякал граници в развитието си и отключил някакъв своебразен защитен механизъм за контрол на популацията. Примери от природата бол - повече хищници, по-малко тревопасни. Когато вторите изчезнат, идва гладът и с него и равновесието

7

АНТИЦИOHИСТ

преди 4 години

Всичко това е искуствено създадено и се разпространява от евреите. Циoнистките канчета са само една прислуга, но проблема е, че не го осъзнават грам.

6

Анонимен

преди 4 години

До Интересно заглавиеКогато освен щама,в лабораторията са готови и с ваксината)Иначе бизнесът се прецаква!

5

Анонимен

преди 4 години

Новите вируси от лабораторите ще убиват все повече хора!!Добър ден ,селяни прости!!

4

Свещен Гущер

преди 4 години

а пък другата половина от населението е болно от модерната, но унищожителна болест $оро$оuдна американолизакос ! Болестта се предава при *** на американски aнycu и се развива мълниеносно, като прави мозъка на заразените на каша, а сFинктерuте им се разширяват десетократно от приеманите обекти !

3

Свещен Гущер

преди 4 години

В България пък има стара болест казва се русофилостотокос, обикновенно носителите са с ниска мозъчна активност може би от носенето на каскетu или yшанкu, учените не са сигурни още, но търсят усилено лек за нея

2

Интересно заглавие

преди 4 години

Кога е подходящо време за една вирусна епидемия?

1

пияница мистик

преди 4 години

Я? Няма коментари? Как така не се е появил още някой специалист да ни разясни откъде точно се е появил вируса, как се лекува и т.н.