142

Анонимен

преди 4 години

КРАДЛЕВ,КОЛКО ПАРИ ВЗЕ ОТ МИКРЕНСКИЯ КРАДЕЦ,ЗА ДА МУ ПОДАРИШ АРМИЯТА И БАЗАТА НА ПАНЧАРЕВО,КОИТО СА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ ?

141

ГЕРБ МИСЛИ ЗА ВАС

преди 4 години

ОДЪРЖАВАВАНЕТО Е ПРОДИКТУВАНО ОТ ЖЕЛАНИЕТО НА ШАЙКАТА ГЕРБ ДА ЗАВЛАДЕЕ ТОВА ,КОЕТО СА ПРОПУСНАЛИ ДОСЕГА ,ПРИКРИТИ ЗАД Т.Н. ,,ОДЪРЖАВЯВАНЕ ,,СИРЕЧ,ТОЯ ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО -ДЕБЕЛ.

140

Кралев-червено лееке

преди 4 години

Г-н Кралев, с какво право подарихте държавна собственост (Стадион Народна армия и базите в Панчарево) за милиони на ЦСКА София(Литекс). Считате ли , че 7 000 000 българи, които нямат отношение към новоизлюпения Ловешки хибрид одобряват вашите пристрастия към ЦСКА. Не се ли страхувате, че рано или късно народът ще ви потърси тежка сметка за това ?

139

Бай Иван 2

преди 4 години

Така ,значи ако не ме оставите да си крада едни 200 мил. от данъци на година спирам издръжката на Левски! Това ли е условието?Тоя много налъл ! Ами то така всеки футбулен бос ще изкара феновете на улицата ако няма специални префернции за бизнеса си.

138

TURCHINA

преди 4 години

Koy gleda vuobshte bylgarski futbol? Kato se klasirat samo edni i syshti otbori. Ot kakto se rodih nikoga ne sym gledah BG futbol

137

1

преди 4 години

Ами твоя интерес,ли е важен,бе родопски манекен,падне ли ЛЕВСКИ, падаш и ти, и бойко.

136

pomni

преди 4 години

Кралев,изтегли късата клечка пич ,,, обърка я сериозно...Ще летят павета и по теб

135

Приятел

преди 4 години

На мен да не разчитат алчните измамници.До сега съм прежалил около 100 лв за 20 години! Всичките тези талони ,билети и фишове са за хора ,които се надяват да забогатеят без труд.Е ,щом има наивници , ще има и тарикати ,които да ги скубят.Само *** може да стои гладен и да търка хартийки в несвяст.

134

Евала

преди 4 години

Тия т.нар. фенове са едни оли-та, правени в *** на майка им. Използват ги като щурмоваци за нечисти интереси - протести, контрапротести. Тях ги интересува само дрога и малко сухо. Иначе, даже не знаят правилата на футболната игра.

133

Анонимен

преди 4 години

2 милиона сини фена, е хайде посмали м..анго, има няма един мил гласуват под натиск и принуда за герп, но да са фенове на гейрената не вярвам...

132

Кви фенове, ?

преди 4 години

Къв Божков?

131

Разбирач

преди 4 години

Частна лотария нямат място. Печелят на гърба на хората и нямат никакви социални функции. Само в мафиотски държави е възможно да има частно тото.

130

Анонимен

преди 4 години

Този шо.пар кой го тури за министър?Некъв банкянски *** , май? ОСТАВКА ТИКВИ ,ОСТАВКА И ВЕЧНА ЗАБРАВА.МЯСТОТО ВИ Е ПО СТЪЛБОВЕТЕ.

129

Хан Крум

преди 4 години

Във договора със спечелилите от лотарията има клауча, че се спира изплащането па печалбата при форс мажорни обстоятелства.Както се казва - ако няма такива обстоятелства - щото държавата е стабилна - ние ще си ги измислим.И етооо - измислихма ги. В. Симеонов използва ситуацията със вота на недоверие и прекарва закон със който да облагодетелствува Черепчето - няма лотария - няма и изплащане на печалбите за следващите 20 години а Черепчето със половин милиард по богат. Проста сметка.

128

Хан Крум

преди 4 години

Левскарите както и всички футболни фенове са със празни като топката глави.Одържавяването на лотарийните игри е продиктувано от желанието на Черепа да заличи дълговете които има към спечелилите милиони от лотарията. Черепа е със дългове за стотици милиони лева за 20 години напред към печелившите. така със един удар остава само със печалбите а спечелилите от лотарията му ще ду..хат супата. Ама глупавите фенове му се бъркат във работата.

127

минчо

преди 4 години

неможе без картончета-аз днеска ако не дам 20кинта за картрончета не съм живял бе-какво ще търкам -освен да си търкам моркова и да се надявам онанирането да стане олиемписка дисциплина -да взема златен медал и бойко да ми стиска ръката на слизане от самолета

126

Кралев-червено леeке

преди 4 години

Г-н Кралев, с какво право подарихте държавна собственост (Стадион Народна армия и базите в Панчарево) за милиони на ЦСКА София(Литекс). Считате ли , че 7 000 000 българи, които нямат отношение към новоизлюпения Ловешки хибрид одобряват вашите пристрастия към ЦСКА. Не се ли страхувате, че рано или късно народът ще ви потърси тевка сметка за това ?

125

Анонимен

преди 4 години

Сини ***.

124

левскар

преди 4 години

до вси4ки левскари . да не ви пука за 4ерепа . фалират левски измисляр някаква нова лига , например голден лига или *** лига и хоп левски се завръща.системата е отработена и изпитана един отбор с наи смешното име в света го възкресиха така

123

Анонимен

преди 4 години

Не знам..тук вече трябва да сезира прокуратурата..не може една фирма да притиска държавата заради интереси и да използват фенове за това