38

Анонимен

преди 4 години

Още малко и половин България ще доставя вода на Перник. Вместо да се чудят откъде да докарат да причинят още мизерии да сменят най-после тръбите на града

37

От БАН

преди 4 години

Казах ви вече, имигрантерите да не коментират злорадо. Вървете в селския Мол в Швабенхал. Или нямате кешец. Поне за едно капучино 5 Евро нямате ли, че сте седнали да серете тук. Това е български новинарски сайт за БЪЛГАРИ, не за избегали ***. Ясен ли съм - мухъли!!!

36

Минаващ

преди 4 години

За 5 млн.население не може да осигурите вода.През лятото почти всички села има проблем с питейната вода.Дайте тази изостанала ''държава'' под наем на Китай и след пет години ще изпреварите Швейцария.Просто българинът няма дарба да управлява а само да краде и пие.

35

София

преди 4 години

Заради 50 000 Перниканци ще бъдат на режим квартали на София - Бояна, Княжево, Горна баня, Суходол, Малу бучино и Банкя

34

От БАН

преди 4 години

Тук, забелязвам пишат много "избегали" в чужбина, трайно неинтегрирани, предполагаемо с ниски доходи и комплексирани. Много от тях клепат коментари от сорта на: "Тъпо племе сте, защо не ги изринете..." или "Сега хак да ви е, няма да имате вода" и прочие тъпизми.Уважаеми черноработници! Какво ви кара да мразите държавата от която отдавна сте се отказали, за да си напълните търбусите с полуфабрикати? Защо не коментирате в сайтовете на съответната държава в която сте? Защото не знаете езика,нали?

33

До 33

преди 4 години

От 681 година тази прокълната територия върви само надоле-е-е-е:))

32

Пълен упадък

преди 4 години

Това лято се очертава да няма вода у Бт-то.Като няма вода ще пиете боза,лимонада и ракия.

31

Третият крак

преди 4 години

С вода всеки може ! Как ли са се оправяли в Пазарджишко и Пловдивско преди изграждането на Белмекен от комунистите ?

30

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да си говорим откакто Радев е президент страната върви стремглаво надолу.

29

Анонимен

преди 4 години

защо от пазарждик софия е поблизо я ги гледай тарикати ние цяла обдаст да останем без вода заради софиянци а да там са правителството и крадците от държавната хазна значи крадците имат поголямо уважение и почит а кокошкарите на топло

28

Анонимен

преди 4 години

Дядо ми едно време казваше: праш кото праш, ама кат си ял печени чушки на любовна среща не ходи, щото немааа ти стане. Прав беше дядо, щото ....ходих и .....

27

ddd

преди 4 години

10 години не ви ли стигнаха да изритате ззавинаги престъпната гробарска шайка ***!Най-смотаните и крадливи в цялата ни 1300 г. история!!!

26

Пазарджиклия

преди 4 години

Кой му пука за Омот-А няците *** Перник.Да сиИвът мамите обрулени накроманизирани *** в Мордор Стомана Перник.

25

Анонимен

преди 4 години

Последният да загаси лампата!Вратата няма смисъл да я затваря!

24

Гробокопач

преди 4 години

Я, цялата държава почна да разчита на "Белмекен". Чушката иска много вода, който не е гледал, той не знае или с една дума, чушка без вода не става. То и доматът е тъй, но чушката иска доста повече. Тя и царевицата нема да стане без вода. В ниското не фанеш ли язовира да тече през поливният канал покрай нивите, нема фуф. Социализмът затова я направи тази мрежа с язовирите и каналите за да развива селското стопанство и д ане се внасят от Гърция, Турция, Конго и Гана зеленчуци;))), а да се изнасят!

23

Василев

преди 4 години

Виждате ли как пропагандната машина се изнизва от гафа с язовир Студена, първо се казва че софиянци нямало да ги засегне, сега чушките, утре скакалците и така нататък, вече акцентираме върху последствията от канала, който ще се прокара най-малко за два месеца, как се измества общественото внимание и фокуса на дискусията от крадците и некадърниците!!!Животът е жесток селяни прости!!!Агент Марджъри Брадхед!ЦРУ!!!

22

Абе чушки да искаш

преди 4 години

Опа до Чушката на Пазарджик има помпи и сонди за тази работа вода да искаш ! Аман от ревльовци и селяни....

21

Анонимен

преди 4 години

заради гнусното земеделие ще останем без вода.Да се забрани земеделието в слеващите 5 години.Ще внасяме продукция от турция и гърция.Така или иначе сега 90 % от земеделската продукция е от други държави

20

Василев

преди 4 години

Добре де, тази криза с водата, от какво е причинена, нещо някой се опитва да ме клати!От незнание и некадърност, от алчност и безскруполност,от избора да изберем по-малкото зло и да дадем вода на бизнеса!Само не искам да се сърдите на Дядо Господ селяни прости, че не ви е напълнил язовирите, празни глави и празни язовири, това не са скачени съдове , единия да прелива другия, а напротив колкото по-малко акъл в герберската кратуна, толкова и по-малко в язовира, а идва критичния минимум!Хю!ЦРУ!!

19

Българин 1

преди 4 години

Не се плашете ,сега бсп и дпс като поемат кормилото вода ще има бол !Питате се от къде,ами от Цанков камък!Само трябва една целувка на Орлов мост и нещата ще се оправят.Е после да му мислим,ама ние тоя филм сме го гледали,така че........!!!