79

Анонимен

преди 4 години

Африкански специалистки ще обучават перничанки как да носят кофа с вода на главата!

78

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 61Хахахаха, описа точно живота на лузъри като теб дето се забиват в Лондонстан..... Аз си живуркам в провинцията, нямам мамби, карам си новата количка и си живея сам в къща.....

77

Анонимен

преди 4 години

Браво на бо джо. Докато европа приема от кол и въже хрантутници англичаните ще си отсеят каквото им трябва!

76

Жоро

преди 4 години

До Нека, нека 74 Май си недоразбрал, приятел.Точно заради такива като кмета('мюсли')Англия иска и излиза от ЕС.Докато ЕС начело с комсомолката приятелка на путий, другарката Меркел,от ден на ден става една голяма ***-подчинена на интересите на Германия.

75

Анонимен

преди 4 години

До хохо 71Значи според теб в Африка има по голям избор на качествени и образовани хора , отколкото в Европа ?Нима Лаянняярриияяя е в Европа с европейски манталитет! Има много добре образовани африканци с много по-европейски манталитет от "кукерския"!

74

Анонимен

преди 4 години

До факти 75Ние,от източна европа не получаваме безплатно жилище,хран,джобни,отопление,ток и т.н. във Великобритания,Германия,Франция,Холандия,Белгия,Швеция.........Почти цяла Дупница се изнесоха като свински черва и повечето лежат на помощи!

73

факти

преди 4 години

Най после африканци и араби няма да са с предимство пред жителите на други ЕС държави,както е сега.Ние,от източна европа не получаваме безплатно жилище,хран,джобни,отопление,ток и т.н. във Великобритания,Германия,Франция,Холандия,Белгия,Швеция....Кога и нашите права в ЕС ще се приравнят с тези на гостите?

72

Нека, нека

преди 4 години

не случайно, кмета на Лондон е пакистанец, мюсли. Скоро във всички други градове в Англистан, въпрос на още малко време е !

71

Гост

преди 4 години

Желая им успех на бозавите.Пък и това е пътя за да си поразнообразят гените.ЕС трябва да прилага абсолютно реципрочни мерки за всяко нещо на англичаните.

70

T

преди 4 години

Много добре Европа да наложи същите условия за англичани и африканци идващи в съюза

69

хохо

преди 4 години

До АмериканЗначи според теб в Африка има по голям избор на качествени и образовани хора , отколкото в Европа ?

68

Американ

преди 4 години

До Радо:А ти що тъпо си мислиш, че трябва пускат такива, дето не стават за нищо? То нали затова излизат от ЕС.Освен това няма такава дума - "наЙстина"

67

Радо

преди 4 години

Ще има уж еднакви критерии за всички, но това е просто оправдание да пускат по трудно черните. Точковата система ще се изпълнява доста трудно от африканците и ще назначават найстина, само такива от тях, който стават за нещо.

66

Моето Име

преди 4 години

Британците ще започнат да берат плодовете на арогантността си чак в края на 2020. Дотогава ще чуем хиляди безумни изказвания.

65

Totenkopf

преди 4 години

Кефят се на тарамбуките.

64

Гилгамеш

преди 4 години

Англия се променя, понеже иначе отива в канала.А се променя като се американизира.Меркантилизъм, сребролюбие и егоизъм.Добрата стара Англия остава в историята, където е и Британската Империя.На нейно място идва безмилостната машина на империализЪма и безчовечният капитализъм, за който правила и граници няма.Моля се да греша...

63

Анонимен

преди 4 години

Eрдоган ще му даде едни три милиона бежанци на Джонсън да ги интегрира.Ще застроят джамии там на всеки метър!

62

Анонимен

преди 4 години

дарк меркел ще отвърне на удара. япония и китай точат ножовете по поръчка на ес. другаря путин също ще пмогне на европа срещу англия. ще отцепят с.ирландия и шотландия. сащ нямат пари заради кризата за да помогнат на англия. индия ще ги купи на безценица.

61

Дарвин философ

преди 4 години

Тоя лисик ще напълни Англия с китайци и африканци,английските бабички дето гласуваха за Брекзит ще се чудят кво става...А на Джонсън да му кажа ,че Австралия е на 15 хиляди километра от Лондон и е само 30 милиона население на цял континент,ЕС сме 500 милиона и ако спрем вноса на Английски стоки кво правите? Изнасяте за Африка нали са равни,само дето африканеца ще си купи китайска реплика на 20%$ ?....Тук не става дума за расизъм ,а за икономики и бизнес .С ЕС по-полека при популистките локуми..

60

Анонимен

преди 4 години

до 94Бачкал съм с много чернокожи ти ако не си, но с ръка на сърцето бих казал, че такиви мързеливи скатафки като тези няма. В Англия пари да ми дават повече не отивам, гадна мрачна студена държава, без капчица живот, бачкаш за сметките и жиееш като пор с един куп мизерници - все едно си в обор. Да си взимат НИНОто(Нешенъл Иншуърса) и да си ми връщат отдръжките свинчовците. А ти ходи да се гръмнеш някъде и твоите черни брята.