40

Анонимен

преди 4 години

Що трябва да гледам лиценза на магазина, а не лиценза на производителя?Няма такава статия.....

39

do 45

преди 4 години

АБЕ СЪВЕСТНИЯ ТО И СИРЕНЕТО Е ПО 10ЛЕВА НО ХРУПА И С РАСТТЕЛНИ МАЗНИНИ ГИПС И ДРУГИ МИЗЕРИИ ЩОТО ВСИЧКИТЕ КАПИТАЛИСТИ СТЕ МНОГО СЪВЕСТНИ ЗАТВА МАНИПОЛИРАТЕ ЧЕ СКЪПОТО Е КАЧЕСТВЕНО.ПРЕСТЪПНИЦИ ЗА ВАС ПАРИТЕ СА НА 1ВО МЯСТО А ЧОВЕШКИЯ ФАКТОР НА ПОСЛЕДНО ВИДЯХМЕ ВИ ЗА 30Г.ИМПЕРИАЛИЗЪМ.РАЗРУШИХТЕ ВСИЧКО ЗАВОДИТЕ ЗА ДА ГИ ОТКРАДНЕТЕ ПОСЛЕ КАЧЕСТВОТО НА ХРАНАТА И НА ЖИВОТА БОЛНИЦИТЕ С КАСОВИ АПАРАТИ КАК НЕ ВИ Е СРАМ МНЕНИЯ ТРЪГНАЛ ДА ДАВА.ЦЕНАТА НЕ ОПРЕДЕЛЯ КАЧЕСТВОТО

38

Анонимен

преди 4 години

антифриз като сиренето от ОНИЯ РАБОТИ българи с робско съзнание докога ще ги търпите

37

хах...

преди 4 години

То храните не са храни...

36

Х6

преди 4 години

Много точно.съвестният продава за 10 лв литър,а не съвестният 2.50лв,а нямат разлика.само печалбарят сега плаща за статията

35

Анонимен

преди 4 години

В Русия хората масово пият антифриз и нафта.Така че проблеми няма.

34

Търнокоп

преди 4 години

Абе, хора толкова ли не можете да се усетите..."съвестния" производител е платил да се напише подобна статия, защото явно печалбата не му върви. Не случайно "съветът" му е да си купувате антифриз от "лицензирани" магазини, пък и както предполагате ще е с "една идея" по-скъп,но пък "по-качествен".

33

Анонимен

преди 4 години

В България най-големото менте са политиците,който ни "управляват".

32

Ивайло

преди 4 години

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

31

заблуден

преди 4 години

То в България всичко е фалшиво.

30

Пак заблуда

преди 4 години

Антифриза го оцветяват с фолмастери какъвто искаш.Всичко е менте.

29

Анонимен

преди 4 години

Просто вече пишете кое е истинско в тази опоскана от мошеници държава , ясно е ,че тук се пробутват само бо..к..лу..ци в името на "ени бизнесмени" ,без които ,според ата..***..на им г-н Велев държавата не може, е , разбивайте си народа , да видим до къде ще стигнете

28

Анонимен

преди 4 години

Затуй, водичка от чешмата. Шибваш 3-4лтр, може и топла даже и заминаваш. Аз на моя дарак пробвах с пърцуца една зима, но вони като на казана, не е удачно!

27

Бай Ганю

преди 4 години

В българия всичко е ментак и имитация!

26

При ГЕРБ е така

преди 4 години

До: номер 23Не, ГЕРБ няма да се махнат. Кой те е излъгал, че те сами ще поискат да се махнат?Това първо.И второ, ако БСП примерно спечелят избори и съставят правителство, ще бъде "от трън та на глог", при все че дори при тях може би ще бъде една идея по-малко зле.Тези, които ТРЯБВА да дойдат на власт са отдавна вече извън България.И нямат желание да идват. Знам, безнадеждно е, но е факт.Една кратка статистика на плюсчета и минусчета показва, че от 9 българи 7 живеят зле.

25

ПроСоТо

преди 4 години

знам,че така наречените "медии" се страхуват да назовават нарушителите,защото ония може да ги съдят за това,че са подбили бизниса им,но има един много горещ проблем:-В НК е дефинирано понятието "Укривателство"..Тоест,ако знаеш за някакво престъпление и го укриеш,попадаш под закона...Но,както отбелезах,а вие знаете по-добре от мен:-ВСИЧКО Е ФАЛШИВО,МЕНТЕ в нашата прекрасна,но уви "Измъчена географска територия"..

24

ПроСоТо

преди 4 години

впрочем,то май не остана нещо,което да не е фалшификат в нашата "Измъчена географска територия"....Фалшиви "политици",фалшиви "патриоти",фалшиви "специалисти",фалшиви СЛУГИНСКИ "медии",храни-МЕНТЕТА,разбръчкан бензин,ПОДОБИЕ на "закони и правила",фалшиво "правораздаване",прокурори-милиционери ..и все така..

23

ПроСоТо

преди 4 години

ама верно "ала-бала"!..За какво е цялата статия,ако не ни предупредят кой или кои са производителите на фалшивия антифриз?..По-безсмилена може да бъде статия,в която се казва:-"Има открита отрова в едни хранителни продукти на една фирма за готови храни"....И айде припкай до врачка да фърли боба за да разбереш коя е тая "тайнствена" фирма..та да не купуваш храните й..

22

1

преди 4 години

Ала - бала. Дайте снимка на фалшивия продукт , марка , производител.....

21

Анонимен

преди 4 години

То само антифриза да беше фалшив! Избирайте ГЕРП! Напред само с ГЕРП!Иронийка, метафорка за 80%-ните! Айде минусите, че няма да ми е вкусно яденето!