11

Анонимен

преди 4 години

Мързеливците вечно са в нужда и реват за още. То не бяха помощи за отопление 460 лв, социални пенсии, БЧК пакети с храна... Докога преуморените работещи хора ще носят на гърба си тези търтеи. Даваш им, и се оплакват, че е малко. Хората работят цял ден за 600 лв, деца гледат с тези заплати. И накрая пенсия 219 лв. за стаж. А социалната пенсия на инвалидите без ден стаж, заедно с добавката прави 356 лв. /150 лв. от НОИ + 206 лв. на месец е добавката от социални грижи/. Наглост!

10

Реалист

преди 4 години

При капитализма винаги е така - огромни социални проблеми. Измисленият проблем с фалшивите болнични се използва за орязване на правата на работещите, което вече е огромен проблем.

9

Fallschirmspringer

преди 4 години

"Лошо отношение към възрастните хора в социалните домове, ниски пенсии, фалшиви болнични, 12 хил. души с нужда от личен асистент... годината едва започна, но социални проблеми тормозят Българският народ." Ама само тези ли са проблемите,та това не е сериозно.Нека не забравяме:проблемите с водата,мръсният въздух,вносният и нашият ***,кражбите и корупциите на високо ниво,разбитата инфраструктура от всякакъв вид,измислените,но скъпи ремонти с цел кражба

8

Анонимен

преди 4 години

Социалните проблеми тормозят България не от началото на 2020. А откакто избухна демокрацията. Едни от първите вълнения бяха за пенсиите. Хората искаха да не се вдигат годините, също пенсиите да са способни да ги държат живи. Когато МВФ ни смъкна всички ризи с финансовата криза, хората загубиха вяра в новата система. Който е на висока позиция, се снишава и влачи, който е на ниска, пак се снишава и бойкотира държавата. Синдикалните лидери се продадоха. Вземат заплата от управляващите.

7

Сашо

преди 4 години

Не не не не.... Грешно сте го написали. "Още от началото на 2020г. ГЕРБ започна геноцида си над възрастните българи. Социалния проблем е нещо, което само по себе си няма как да си създаде механизъм за да тормози. Той се създава от хората - в случая от отвратителното управление в България.

6

men

преди 4 години

година 30 от новото 500 годишно робство ааа такова де присъствие. този път е евроггейско. либерално, демократично, нежно, дващо права и свободи, просперитет, растяща икономика, в някои сфери (боклюк, хазарт, трафик на хора)... идилия. вместо да направим земен рай тука стоим и гледаме как някакви палячовци с 30 хиляди тумбака охрана ни се присмиват, пълнят си гушите и ни превръщат в човешко, природно и икономическо бунище. СТРАХЛИВЦИ....

5

Чукундур

преди 4 години

Стига сте плакали,като вдовици.Като не ви харесва излезте на улицата.Ако ви е страх,търпете 500год сте търпели.

4

Анонимен

преди 4 години

Завръща се робството крепостничеството и работовземателят иска пълен контрол над работника, неговата почивка и болест.

3

Анонимен

преди 4 години

Добро утро а образцов млад дедо решил маи да краде евтина работна ръка.Дедо в Люлин ме прати у 22 часа за риба утре щете икономисам ще станеш митничар

2

Анонимен

преди 4 години

Социалните проблеми са вечни.Предимного лета ,едни хора,от различниместа,с различна но целенасоченачовечност,се грижеха за един човек,илигрупа хора с еднакви проблеми.Хората се разглезиха.Днес хората с проблемие нужно да осигуряват спокоен животна" социалните "работници.Социални пластове сър.

1

Анонимен

преди 4 години

Да бе, само от началото на тази година!!