25

Анонимен

преди 4 години

До Ех, средна класа...Тъъъъппий прочети нещо за Мишустин, плановете му, качествата му и после дрънкай!

24

Анонимен

преди 4 години

Смешно е да четеш остроумия по адрес на Путин от тъъпоумни, които не се възмутиха, че Херо съобщи за някаква тяхна корейка, която ще дойде в Територията да въвежда порядък, да гони мафиотите ни, със списък на офшорките им. Че третият по ранг дипломат на САЩ казал, че вече имали с нашите властници уговорка да ни променят Конституцията!Руската Конституция никой отвън на може да я пипне! Затова си лайте, вийте, скимтете!

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23Путин става все по-зъл гений.........Мотивирай се, ама нямаш акъл за 5 копейки! Анализирай прочетеното и критикувай! Ама нямаш пипе за 1 стотинка!

22

Анонимен

преди 4 години

Жужана ще векува на императорския престол. И разбира се законопроекта ще се приеме с 99% "за" и 1% въздържали се. Колхозната клоака е пародия на държава. Каквъвто жизнь са си направили там, го натресоха и при нас, с калашници и танкове.

21

Анонимен

преди 4 години

Путин става все по-зъл гений..

20

Жо

преди 4 години

ВСЕКИ ВОЖД в Русия бива оплют, след слизането от власт. Това са особеностите на руските традиции.След 30-годишно величаене на Сталин, той беше оплют и мумията му извадена от Мавзолея.Хрушчов изкара около 10 години, преди Политбюро да го изрита и да забрани всякаква информация за него в медиите. Все едно не е бил.Соцът на Брежнев беше отречен от Горбачов.Елцин пък ликвидира държавата на Горбачов и той остана без власт.После Елцин назначи Путин.А руснаците овчедушно гледаха това безмълвно

19

снимката

преди 4 години

Клонирано ботоксово жуже на високи токчета.

18

Ludoto Lenche

преди 4 години

До Анонименdo 12...da taka e kolega ...zashtoto V. Putin ne chaka da chue kakvo ili "kakto se razberat nachalnicite "! Ima resursi ,um ,obrazovanie,shkolkovka ,samishlenici I deistva nezavisimo kolko na zapada mu se iska da go "demokratizira "!!! Daje zapada stigna do tam predi da napravi neshto (kakvoto I da bilo) da se pitat .." A... Putin znae li ? " !!!

17

Анонимен

преди 4 години

Браво на Путин!

16

ТОЗИ ДЖУДЖИ...

преди 4 години

...Е АЗИАТСКОТО НЕЩАСТИЕ НА СВОБОДНА ЕВРОПА!ВЪН ОТ ЦИВИЛИЗОВАНА БЪЛГАРИЯ!!!!!!

15

АнонимеН

преди 4 години

ФАЛШИВИЯ ПУТИН Е МЕЖДУНАРОДЕН ТЕРОРИСТ НОМЕР 1 НА СВЕТА И ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ИЗПРАВЕН ПРЕД СЪДА В ХАГА И ОБЕСЕН СЛЕД ТОВА!

14

Анонимен

преди 4 години

Важното е,че лошите и корумпирани Медведев а от днес и другаря Чайка, са отстранени и ще бъдат съдени за престъпленията си.Разбира се Путин, дори не познава Медведев. Той е станал министър-председател от само себе си.

13

Анонимен

преди 4 години

Комплексите на бясното джудже пак избиха.Горките руснаци.

12

Анонимен

преди 4 години

Велик човек! Късмет има Русия!

11

Анонимен

преди 4 години

Човека на снимката е с неограничени възможности поради позицията и парите си. Сетете се как изглежда всеки път, когато гледате реклами за шампоани, възтановяващи косата или клиники, присаждащи коса...

10

Анонимен

преди 4 години

Комисията на Държавната дума по държавно изграждане ще разгледа законопроекта за промени в Конституцията на Руската федерация утре. Не е изключено одобряването на кандидатурата на вицепремиерите и федералните министри да бъде извършено по новите правила. По скоростта на изпълнението виждам аналогия с кримския референдум и приемането на Крим в състава на РФ. Путин сътвори безкръвна революция отгоре-надолу, гарантираща суверенитета на Русия.

9

Анонимен

преди 4 години

Да внесе законопроект президента да управлява докато е жив даже и по дълго

8

Ех, средна класа...

преди 4 години

Промени в Конституцията, ново правителство, социални обещания... Просто маневри за власт доживот, но най-важното за досегашните 20 години на Путин го каза новият премиер Мишустин, когато обясни защо плоският данък остава: "В Русия няма средна класа." (А богаташите са неприкосновени, ясно е.) Звучи тежко от устата на досегашния главен бирник, а? Другари путинофили, това постигна идолът ви - НЯМА средна класа. Има свръхбогати олигарси, богати корупционери и... бедняци. А вие идете да се обесите.

7

Анонимен

преди 4 години

Сред предложенията на президента е също забраната едно и също лице да бъде президент повече от два мандата----------------Аааааа, ми то Вовата значи вече е в нарушение!

6

Анонимен

преди 4 години

Тоя на снимката е от по-високите му двойници.