20

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНагла лъжа - няма как кола за 64000 лв. да ти струва само 400 на месец лизинг.Аз карам кола, която като нова беше 44000 лв. и при петгодишен лизинг и първоначална вноска от 7500 плащам по 700 лева на месец. Каско и ГО отделно (около 3200 на година).Като почнете да лъжете - нямате спирка....Никой няма не ти дава безлихвен лизинг, освен ако не въртиш някаква далавера.

19

1984

преди 4 години

Сички са се юрнали да правят иликтрички, *** никой сериозно не представи своята програма до 2050 година да речем какво ще се случва с милионите тонове токсични батерии???!!!

18

До 1

преди 4 години

Който не знае закона на Ома да си оди дома.

17

До 14, 15, 16, 17

преди 4 години

Ти си пълен шизофреник!

16

до 14, 15, 16

преди 4 години

Бях изгубил надежда, но у нас имало мислещи хора! Чат-пат и аз, като видя човек с нов скъп автомобил, и той усмихнат, любезен, млад, образован, а не, като едно време- навъсена мутра. В днешно време мутрите (говорещи на диалект фитнес батки с 2000лв. месечен доход) карат разни бараки от рода на Mercedes S, BMW 7, Audi A8, ама на 10+ години. Няма лошо, аз също карам подобен калибър автомобил, ама на 1 година, но мога да си го позволя- не скачам с жълти стотинки доход на скъпото, като 90% от ***

15

до 14

преди 4 години

Да не говорим, че разходи за гориво нямаш, както си казал. За слънчевата батерия- много хитро, California style :) Познавам хора, които на месец дават по 600лв. за бензин и карат някакви огромни бракми от рода на Ауди А8 на 15 години и то в града. Разбирам да е за дълъг път, ама не. Наистина един електромобил ти е 0 годишна поддръжка- нямаш масло, нямаш нищо. Батериите не ги мислиш до първите 5 години, а съм убеден, че макс след 4 ще вземеш новия модел, както прави всеки мислещ човек.

14

до 14

преди 4 години

Леко с изказванията, че сега *** сервитьорчето с Е60-ката 530 дизел ще те нападне какъв *** си си купил и как не разбираш от коли. Иначе- подрекям напълно. Жена ми кара C-HR- 182 коня хибрид- разкошна машина. Аз имам бензинов автомобил, но е на 3 години и се замислям да сменя за нещо електрическо за в града, но, уви- наистина са малко скъпички, но си прав- 400 на месец са нищо, като се сетя половин Люлин по колко налива в бракмите си месечно.

13

Анонимен

преди 4 години

В интерес на истината съм фен на мощните автомобили- имам немски автомобил на 8 месеца 300+к.с. и много му се радвам. За жена ми взех преди няколко месеца напълно електрическа Корса- 64 000лв. малко множко е, но откъм разходи е 0 на месец. 30% остатъчна стойност и ми идва точно 400лв. месечно- нищо пари. Данък- няколко лева. Синя и зелена зона- безплатно. Емисии- нула. Зареждам я напълно със слънчева батерия. Върви доста прилично. Абе, разкошна играчка. Много й се радвам и аз.

12

Impreza

преди 4 години

До 15 години колите (и жените) ще станат безплатни.

11

Само питам

преди 4 години

Газово ще мога ли да сложа на електромобила?

10

ПроСоТо

преди 4 години

тия па!..До 15 години Мъск че изпрати първите СТО човека на Марс,барабар със сто тона ядене и пиене....Ама секи с мащабите си..

9

Анонимен

преди 4 години

То кой ги купува тия чупилници. Дължат името си и продажбите само заради WRC през годините и старите Субарита 4х4

8

1234

преди 4 години

ако колите станат само ел. то марките на бъдещето са сони, панасоник, лг самсунг и т.н. ел гиганти. автопроизводите ще станат ненужни

7

Анонимен

преди 4 години

След 15 години ще е много късно!

6

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха, след 15г класовете превозни средства на Тойота ще са според броя пътници, височина и дължина на полета, терени на кацане... А пъплещите долу ще са досадни каруцари, които само пречат на хората и правят навалица.

5

Пепи

преди 4 години

До U2Еми вече са си тойота.Не са Субару.Навремето така беше и със Сааб.Части от опел ама цените на Сааб.И те залязоха.

4

U2

преди 4 години

Щя правят, само ако отърват фалита. Много сериозно са се устремили към дъното. Високите им цени не кореспондират с посредственото им качество. И хората не ги купуват. Няма прости.

3

Пепи

преди 4 години

Туй ми звучи като предсказанията на експертите на ООН от 1966 година - до 1990 година ще се дигне нивото на океаните с два метра и Ню Йорк няма да го има

2

Анонимен

преди 4 години

Кола без ДВГ не е кола, а *** возило!

1

Анонимен

преди 4 години

Е край почвам да уча закона на ОМ!:))