51

БКП

преди 4 години

До не БивъльЕ, какви снегове имаше по времето на бай Тошо, а сега при Бойко няма сняг.

50

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ видими резултати!Има язовир и хоп няма

49

обективен

преди 4 години

да останалите са дребни душици голем страх ги тресе от гробарите

48

дърта пaчa

преди 4 години

кога ще върнеш милионите от Техноимпекс ***?

47

Анонимен

преди 4 години

До Време за промянаКой подписваше за източване на водата от ВЕЦ-овете и кой прибираше рушветите?ВЕЦовете на другаря Кирчо Добрев :)

46

Ха-ха

преди 4 години

Ква левица бе. Тия са си направо - у лево :) Особено мазния комсомолец!Едно време така се връчваше поздравителен адрес на знатен труженик, който излиза в пенсия. Още има такива труженици. Питайте ги колко им е пенсията ...

45

Анонимен

преди 4 години

ВОТ по руски за крушовската коза.

44

не Бивъль

преди 4 години

До човек от народаБойко е виновен, че няма сняг. Петия вот на недоверие да бъде че няма сняг.

43

срив

преди 4 години

ама колко смешни бяха когато чинно и под строй, подканяни от другарката импексова влизаха в деловодството другарите социалисти, ......... смях и жалка картинка!

42

Анонимен

преди 4 години

Дружинната развежда пионерчетата на къра

41

човек от народа

преди 4 години

Браво на г-н Борисов. Истински лидер на българите. За 1300г има на два пъти златен век..при цар Симеон Велики и при генерал Борисов Велики.Нинова забрави да спомене че тази зима няма сняг.

40

Гацо Бацо

преди 4 години

Забравили са да пишат в мотивите ,че и скумрията е изчезнала :):):)

39

Анонимен

преди 4 години

Защо небългарска партия броди в БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ?

38

Гацо Бацо

преди 4 години

До време за промяна:Като реже лентички пак ви дразни

37

Време за промяна

преди 4 години

До БСП СИ ОТИВА!: Докога ще се оправдава Бойко с това, което е ставало през миналия век? За десет години откакто управлява тоя банкякнски тарикат, отдавна можеше да се ремонтират водопроводите, които са стигнали до 80% загуби. А можеше и да не се достига до празни язовири. Кой подписваше за източване на водата от ВЕЦ-овете и кой прибираше рушветите? Не беше ли крадливата гербаджийска дружинка.Ако само това могат - да си вървят. Ще направят добро на България поне с това.

36

северозапад

преди 4 години

И тия и ония са едно и тлъстите им сметки са пълни с нашите пари ! Но баламите сме все по малко и разбираме че и това е поредния цирк със същите клоуни втръснали ни съвсем-ама съвсем ! С техните изтъркани вече номера !

35

БСП СИ ОТИВА!

преди 4 години

ЗАГУБИТЕ ОТ ВОДАТА--ПЛОД НА КАЛПАВОТО СОЦ-СТРОИТЕЛСТВО , С ЕТЕРНИТОВИ И КАМЕНИНОВИ ТРЪБИ --ПО РУСКИ ОБРАЗЕЦ!"ВНОС НА ОТПАДЪЦИ"---ЦЕЛЕНАСОЧЕНА КАМПАНИЯ , ЗА ЗАМЕНЯНЕ НА ВЪГЛЕДОБИВА ОТ ТЕЦ-овете на КОВАЧКИ , ДОГАН И ГЕРГОВ СЪС ЕВТИНИ ОТПАДЪЦИ ОТ ВНОС ОТ ИТАЛИЯ, С ЦЕЛ---ПЕЧАЛБА ЗА ПАРТИИТЕ И ПРЕДИЗВИКВАНЕ НА БУНТОВЕ ОТ МИНЬОРИ.ПРИ КОМУНИСТИТЕ--НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО!

34

Нищо ново

преди 4 години

До БСП СИ ОТИВА...: Г'лупости на търкалета - с главни букви. А в Перник, Шумен и Омуртаг вода няма, а италианският *** е поникнал у нас. За това нещо да напишеш?

33

БСП СИ ОТИВА...

преди 4 години

СЕЛЯНКАТА ОТ с.КРУШОВИЦА , ПАК СЕ ОПИТА ДА СЕ НАПРАВИ НА "ВЕЛИКА"!ЯВНО НЕ СХВАЩА , ЧЕ ИСТОРИЯТА , БАВНО, НО СИГУРНО Я ВОДИ КЪМ ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ!В БКП/БСП--НЯМА КАПКА ПОЛИТИЧЕСКА "ИДЕОЛОГИЯ", ИЛИ "СОЦИАЛЕН ЕЛЕМЕНТ", ОСВЕН ВЛАСТТА И ПАРИТЕ НА НАРОДА!БКП/БСП Е ПАРТИЯ НА "РУСОФИЛСКОТО КОМУНИСТИЧЕСКО МИНАЛО" СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ!В ЦЯЛА ЕВРОПА --НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ...

32

ognyanz

преди 4 години

До Анонимен 38: Още от същото? Хайде сега напиши нещо за Путин - трябва и той да е намесен във вота. Колкото ви е плоско мисленето на гербаджийските т'ролове, толкова са ви постни и постовете.