118

БПФ

преди 4 години

Ще стане както с много други промени в НК, парламентът ги приема, съдебната система не ги прилага !!!! Нима съобразно закона, тоя е бил пуснат октомври месец с условна присъда, след брутално нападение, почти довело до смърт, при това с рецидив? Мръcникът прокурор, който го е пуснал, ще понесе ли някаква отговорност? - НЕ, разбира се !!! Тогава каква файда от законови промени, щом съдии и прокурори, бойкотиращи прилагането на законите, са абсолютно безнаказани? Тоя прокурор реално е съучастник.

117

Ром"с

преди 4 години

В САЩ е тъй,ако престъплението е с брутален или тежък харектер,то малолетният престъпник се третира като пълнолетен престъпник.

116

6

преди 4 години

До 11Същият този "законодател " е уволнен дисциплинарно от МВР за корупция и сега саднал да съди !?

115

Славчо

преди 4 години

Еми свиквайте братя българи утре *** ще ви колят и изнасилват посред бял ден с викове алах акбар защото не сте мюсюлмани ! Така завърши декадата на ромското сключване ! Но вие си драскайте по форумите ,къпете се с кал и пак гласувайте за Бойко и компаня!

114

Парадоксално!

преди 4 години

Престъпленията - битови, изнасилвания, убийства, присвояване на огромни суми пари с измами и всякакви други не се наказват със строгостта на закона и реално пресъпниците нямат страх от държавата, защото знаят, че ще ги пуснат като си платят на съдийте! И това няма как да се промени докато съдиите са безнаказани дири и когато пускат убийци на свобода или им дават смешни присъди! Проблема в БГ е независимата ни мафиотска съдебна клика! Ето и Венецианската комисия забрани контрола над съда, което е

113

Парадоксално!

преди 4 години

За това, че из.рода е получил условна присъда и то за нападение над полицай е виновна съдебната ни система, която стана от независима в недосегаема и вместо да наказва престъпниците самата тя извършва престъпления като дефакто става съучастник на престъпниците като ги пуска на свобода срещу заплащане под масата и то с пари продобити от престъпления - реално съдиите си поделят с престъпниците мръсните им пари! Съдебната ни система се превърна в мафиотска система на която им плащаме и заплатите!

112

бай х

преди 4 години

в саудиттска арабия ги бесят такива директно на площада

111

Анонимен

преди 4 години

Американците да не са по недомакратични от нас и там може престъпника да лежи 100 г. в затвор. За кражба 20 г., за побой 20 г., за изнасилване 20 г., за влизане в чужд имот 20 г., за убийство 20 г. и така стават 100 г.Нашите лемури нямат такива възможности.

110

11

преди 4 години

Този измислен "законодател " следващия път ще предложи смъртно наказание и за пеленачетата , ако реват и не дават на майките да спятГочландски интелект прави закони . България ще бъде единствената страна в света , което приема презумпцията , че човекът е непроменим !Машаллаш , бе ефенди !

109

Е КАК

преди 4 години

Това е гр.Русе (2)и тук ще претупат проблемавсяко чудо за 3 дни.........следващия моля нацията тотално е ЗОМБИРАНА от TVсапунки, и благодарение на СЛАВИ и неговото чалгаАНТИсоциално шоу !!! АЙ 4ИСТИТУ българи.....

108

Анонимен

преди 4 години

Късно е либе за китка , това трябваше да е един от първите закони които приемате а не след дъжд качулка и да преимате закон от чист популизъм понеже събрахте много негативи и дай сега да направим нещо да се харесаме на хората.

107

икономист

преди 4 години

До До уууА като няма доходи, защо само не е обере момичето, а трябваше да го убива и изнасилва? Това очевидно е човек с много сериозни психически проблеми!

106

язе

преди 4 години

Криворазбрана цивилизация

105

Истината

преди 4 години

Бойко в пропаднало гето май не е влизал или в хилядите села в който социалната помощ е единствения доход там няма култура и възпитаниеа ,А ЦАРИ оскотяване битовите кражби са начин на живот по- силния и грубия ,бездушния е победител --- па няма да има престъпност ,коня отиде в ряката,прави се на човек с твърда ръка ,ама един от гореподчинените му гафаджии не е набутал в пандиза за 20 г.А този нали държавата пак ще го храни и след 10г като излезе ще 100 пъти по опасен. Защото и затворите ...

104

Бай Иван

преди 4 години

Демократичния електорат, това искахте, това създадохте ;) !!!

103

KOKO

преди 4 години

TRJABVASHE LI,BASHTATA NA ANDREA,DA SABUDI GERB,ZA DA PO4NAT DA PROMENJAT ZAKONI? SEGA PAK NAJADENITE I DREMESHTITE INSTITUZII,SHTE TRJABVA DA SE PORAZMARDAT....AUUUUU,I DA PROMENJAT NESHTO ...JA PROMENJAT,JA NE....

102

НЯКОЙ

преди 4 години

Нищо ама от сърце това обещаха. Нека журналистите да кажат за кой пореден път ще проверяват тези с две и повече висящи дела. Интересно от кога главния прокурор може да променя наказателния кодекс за непълнолетни. Истината е, че затворите са пълни и няма къде да настаняват осъдените, затова и не ги съдят ефективно.

101

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Към тежката присъда кастрацията би била една прекрасна екстра.В доста страни я има, в това число и в ЕС.Отпада мотивът завинаги.

100

Анонимен

преди 4 години

Кво триеш бе не си правят сметка ,че е неграмотен и пак ще убие а е неграмотен заради мизерията

99

До ууу

преди 4 години

*** трябва да убием теб стават убийци заради такива като теб държащи ги с малки доходи