119

Гост

преди 4 години

Често в рекламите виждам всеки ден,че хората спечелили от лотарията се сменят,т.е. малко време се повтарят и въртят едни и същи лица.От това следва да се извадят изводи,че доста хора в България са финансово добре,което е добър начин да провокираш другите да търкат и да очакват и те да спечелят.Като няма надежда за промяна и добър живот,единственото нещо на човек е да пробва и това.По същественото е,че от години никой не засяга причините и не говори за тях,които водят до проблемите ни.

118

Анонимен

преди 4 години

В един магазин хипермаркет се предлагат на 4 места билетчета на разстояние 2 метра едно от друго и навсякъде са ги изложили най-напред да ти се набиват на очи. Забелязал съм най-много билети купуват бедните роми.

117

Един

преди 4 години

Къв сблъсък се задава ве? В кви филми живеете? За да има сблъсък за хазарта, трябва Баце да застане срещу олигархията. Тва нещо ще стане точно никога.

116

бедните още по беди

преди 4 години

за бедняка/повечето българи/ остава само надеждата да спечели от лотрията.... гледат печалбите а не гледад какъв е тиража на билетчетата

115

Дядо Петър

преди 4 години

А дано хазартната мафия и мафията-държава се самоунищожат.Защото ние очевидно сме безпомощни.

114

dodger

преди 4 години

рекламите на хазарта трябва да се забранят, както е във всички цивилизовани страни!

113

Анонимен

преди 4 години

Един от Люлин спечели 100 хилки от билетче от малко магазинче за алкохол. След време питам продавачката какво става с него и тя ми каза. Еми той се налива налива с алкохол и умря. Така че когато един човек е тъпо парче и много пари да му дедеш само лоша услуга му правиш

112

Факти

преди 4 години

В жовота научих едно нещо:От търкане на билетчета не изкарва прехрана. Ако си бяхте заделяли пари вместо кафе и билетчета, то сега щяхте да имате повече !!!

111

Анонимен

преди 4 години

Реклама по ТВ.. Благодарение на лотарията имам голф- 2!!!Аааа преди какво имаше???Амииии S класа

110

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ продава мечти и ни ограбва. Ограбиха ни икономическия растеж от еврочленството. Обслужват Турция и Ердоган.

109

Анонимен

преди 4 години

Да се национализират приватизираните монополи - ЕРП , защо и джиесемите не се национализират. В хазарта монопол няма. ГЕРБ да се откаже от използването на патеричи партии

108

Анонимен

преди 4 години

До Зозоа на комунягата Борисов защо не му конфискуват всичко? Нали знаеш който конфискува му го конфискуват. Ако е виновен съдете го а не с такива комунистическогербави приьоми чрез марионтектата патерица Балевски

107

Феномен

преди 4 години

1,5 милиона от трудоспособните хора на България са работещи бедни....и за това не е виновна лотарията....И аз съм против хазарта ,но адмирации за мениджмънта и маркетинговия отдел на Национална лотария,"Иво Андонов" е попадение -адмирации.

106

Анонимен

преди 4 години

Дали някой не иска Божков да си плати многомилионна такса спокойствие...

105

Анонимен

преди 4 години

Валери Симеонов е вторият най-лъжлив политик в България след този който всички го знаем че е първият. Избирателите на Валери Симеонов са гола вода.

104

Анонимен

преди 4 години

Поредната лъжа на управляващите няма да пипнат хазартните босове освем ако са решили да купят бизнеса на Божков от което да спечели Божков.

103

Анонимен

преди 4 години

От 2012г. до сега са тези 3,2 млрд., не се бъркайте.

102

8

преди 4 години

Тия цифри показват, че явно е пълно с *** - в такъв случай държавната намеса е даже задължителна. Да им вземе поне държавата парите и да отидат за нещо полезно. Друг е въпросът, че нашата държава е по-зле от лотарията

101

Професор Тюхчеф

преди 4 години

според мен , залаганията трябва да са на равно с алкохола и цигарите:-да не се рекламират, - да се ограничат местата за продажбата им ....какво е това където и да отидеш и да ти навират билетчета. Отделен въпрос е какъв пример дават възрастните.

100

Анонимен

преди 4 години

Продават ти мечти и те ограбват. Това е тази лотария.