10

Д-р. Гигълс

преди 4 години

Ама защо няма вирус който да мори само азиатци ?! Всичко което мърда е деликатес за тия *** , 100% от всички световни зарази са от Азия и Африка .

9

Страшно е

преди 4 години

Вече двама души са почнали в Китай? Ужас ! Отивам към аптеката за си понакупя няколко торби с лекарства.

8

Анонимен

преди 4 години

Вирусните щамове идват от космоса. Някои от тях се създават в лаборатории. Този щам е създаден специално за жълтата раса. По този начин ще Редуцират населението. Другарят Тръмпажиев разбра че с Китай няма да се разбере по друг начин, но чрез щамове ще ги унищожи поне наполовина. Решението да се предотврати Пандемия е изолиране на вече заразените и затваряне на границите на всички държави за Китайци.

7

Ужас

преди 4 години

Всички ще умрем до 12г

6

Iordan Ivanov geolog

преди 4 години

Преди години се натъкнахме на тн AIDS AND FLU Activators за първи път публикувах съобщение през 2004 ,2005 година заради нагла диверсия готвеща заразяване на милиарди хора с нови опасно активирани и патогенизирани порази .Вижте набеждаване з ауж птичи грип на Румъния Турция Украйна и България. Тогава попаднахме на лаболатория в Англия където заразяваха пробите.

5

Men

преди 4 години

Пак почват експериментите с нови вируси за да се продават все повече и повече лекарства най печелившият бизнес на планетата

4

До 898676749

преди 4 години

На кого е тоя телефонен номер???

3

Анонимен

преди 4 години

Всички ще ***, спокойно, и демократи и комунисти................природата се е погрижила..............инсулт, инфаркт, рак, вируси и т.н.Кой по-рано, кой по-късно................в гробищата има място за всички, ако няма...........има крематориуми!!!

2

898676749

преди 4 години

и в България един смъртоносен вирус иска да ни умори, той не е мистериозен, има си име, - бсп!

1

Анонимен

преди 4 години

"Нови и незнайни болести ще се явят.Хората ще падат по улиците, без видими причини" -- баба Ванга