12

ined

преди 4 години

Ако се окаже гъша хуьовина БАБХ ще изтрепе всички гъски превантивно

11

Анонимен

преди 4 години

Когато вирусът дойде в България (а той ще дойде), тогава БАБХ ще се произнесе за евтаназията. Профилактично - управляващите на първо място.

10

ПроСоТо

преди 4 години

ега ти смотаните китайци!..Да са беха допитали до БАБХ!..Щеха да им дадат решението:-"ЕФТАНИЗИРАЙТЕ!"..140 заразени?..-Добър повод според БАБХ да се избият поне още няколкостотин хиляди,които са били в едно населено място със заразените...ама на-"щурави" китайци..

9

Анонимен

преди 4 години

теорията за златния милиард---Стара фашистка теория от 70-те години, която никога не беше осъществена, няма нищо общо с функционирането на икономиката в момента и много пъти е била доказвана като всъщност невъзможна. А представата за унищожавене на произволно население с вирус дори няма нищо общо с нея.

8

биохимик

преди 4 години

Най-лошото при създаването на нови вируси е това, че създателите им много бързо изпускат контрол върху тях, защото тия вируси много бързо мутират.Иначе не е трудно да се създаде нов вирус..............прави се синтез на ДНК или РНК , после се слага една белтъчна капусала (може и без нея) и това е в общи линии технологията ..............не навлизам в подробности!

7

popa ot razgrad

преди 4 години

вирусът вече не е "мистериозен", а е идентифициран и си има име...ех журналисти, ех....

6

Шишо

преди 4 години

До Вируса Предлагам да редуцират Северна Африка и близкият изток ;)

5

Анонимен

преди 4 години

Мерки се вземат, а не се взИмат. Ти взел ли си или си взил?

4

Анонимен

преди 4 години

Нов мистериозен вирус.............................хаха....................ще пукна от смях!!Кое му е мистериозното...................вече по методите на генното инженерство може да се създадат всякакви вируси-убийци!!!

3

вируси

преди 4 години

Генетичните лаборатории всеки ден бълват нови вируси.....................да, станахме много маймуни на Земята и няма ресурси за всички..............вода, храна и т.н.Населението трябва да се редуцира до около 1 милиард................западните професори отдавна създадоха "теорията за златния милиард" !!!

2

Анонимен

преди 4 години

Изкуствено създадени вируси в лаборатории с цел намаляване на населението в световен мащаб. Това е жестоката истина, за съжаление.

1

Много

преди 4 години

са трудни явно правилата за пълен и кратък член.