147

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЧАК ТАКА НЕ - АМА ДА СЕ ВЪРНЕ ПРЕДИШНАТА ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ , А ИМЕННО - ЖЕНИ НА 55 А ЗА МЪЖЕ 60 И ЩЕ Е СУПЕР

146

33

преди 4 години

До До стаматА КОЙ ДА ПРОИЗВЕЖДА В БЪЛГАРИЯ ТЕ ВСИЧКИ МЛАДЕЖИ СЕ ЮРНАХА В СОФИЯ ДА СТАВАТ БАРОВЦИ ! А И СЛЕД КАТО ГОЛЕМИТЕ ВЕРИГИ НИ ПРЕДЛАГАТ ВСИЧКО НА ЕДНО МЯСТО А НЕ КАТО НАШИТЕ СУПЕРМАРКЕТЧЕТА РАЗПРЪСНАТИ В 10 МАГАЗИНА ЩЕ ПРЕДПОЧЕТА КАУФЛАНД ИЛИ ДРУГА ВЕРИГА !

145

komitataе в политика

преди 4 години

Те на детските дрехи ,лекарствата и храните не свалят ДДС ще свалят на хотелите

144

Бизнесмен

преди 4 години

Проблема не е в ДДС , касовите бележки или данъците ,а в страшно раздутата държавна администрация с тъпуунгери търтеи и калинки на роднински принцип назначавана тиня и безподобен от па дък .Тази плевел трябва да бъде изкоренена и съкратена до крак и изпратена да работи в Частният Бизнес продуктивно по поточни линии и халета.Това огромно войнство от тъпоъгълници е целият проблем на България .Ако не бъдат съкратени ни очаква гражданска война!

143

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Да затварят всичко, морето ще си отдъхне, ще се махнат пияндетата, а ние ще ходим в Гърция и Турция.Там морето и плажовете са чисти, без чадърен рекет и любезно и качествено обслужване навсякъде.

142

Анонимен

преди 4 години

До До стаматОсвен че си неинформиран, но си и много необразован.За това те манипулират.

141

Анонимен

преди 4 години

Да затварят, защо държавата ще ги дондурка. Га праяха зданията, кого питаха, а ся.....щяло да има фалити. Хайде геч.

140

Стамат

преди 4 години

Аз съм за това ДДС за всичко да падне на 15%. Така хората ще имат повече пари за харчене, което е добре за икономиката. Няма да е добре само за държавните *** които разчитат на националния бюджет.

139

Edna

преди 4 години

Защо не протестираха през август? Ахаааа, чакаха да мине сезона, преброиха печалбата, сега - на протест...

138

Българка

преди 4 години

ДДС върху лекарства, учебници, детски стоки, хляб е 20%. Защо на тези да им намаляват на 9%? Да не мислите, че ще намалят цените си!?

137

Менто

преди 4 години

Държавата е яко мошеническа. Казала на 'бизнеса' ще плащате първите 3 дни болнични ама то ще е 'временно'. И сега никой не ще да ги плаща. А хората си вземат болнични защото контрола е слаб а и без това заплатите са мизерни. "Я да си вземем 3 дена болнични че трябва да се копат картофите." Ако заплатите бяха добри нямаше да има "болни" хора.

136

Анонимен

преди 4 години

На тия бакшиш никога не давам. Без тия. Който е будала да дава. Не знам каква е тази *** философия да му давам добавки, за това че му били малко от работодателя, аре у лево.

135

Офф ,да се омита

преди 4 години

Прочетох в нета че шефката на БХРА ,някоя си Вени Петрова от Ст.Загора , бивша радиоводеща и е влизала в хотел и ресторант единствено като клиент.И същата тази селска *** е основала НПО - "Фенките на Бойко Борисов" в Ст.Загора.Задължително условие е била всяка загорска УФСЬ да носи фланелка с образа на Боку под сакото си!!!Постоянно и ежедневно!!!А сега си представете какво е това БХРА и чий го търси там баба Вени Кънчева Петрова.Гнус ме е от тази дърта бабичка-бойковистка!

134

Койчо

преди 4 години

На тези хотелите им са за милиони.Дават най ниските заплати и искат нищо да дават на държавата

133

Стамат

преди 4 години

И 9 са много!Никакво показване на бакшиша!

132

яьзе

преди 4 години

За алчните хотелиерчета и ресторантьорчета не 20 а 200% ДДС. Тези са най-големите измамници в плащане на данъци, заплати и усигоровки. А да и тройна дублировка на касови апарати и през час данъчи.

131

Анонимен

преди 4 години

милен хотелчев ли им е председателя?

130

Анонимен

преди 4 години

Да такае..но 95 процента от хотелиери и ресторантьори им работиш по 12 -13 часа а те осигуряват на минималната..как е?

129

селянин

преди 4 години

Това тука в България не са протести а шествия. Протестите бяха вчера във Франция, където народа се пребори за ПЕНСИОНИРАНЕ НА 60 години. А ние овчето стадо ще блеем баирите.

128

ined

преди 4 години

На който не му отърва да затваря, че и без това прекалено много хотели станаха