23

Анонимен

преди 4 години

Църквата е ПРАВА! Не може разни БЕЗРОДНИ атеистични и настроени ПРОТИВ Църквата да се разпореждат с ЦЪРКОВЕН ИМОТ! Прав е отец Кирил Попов! Тази ЗЕМЯ Е НА ЦЪРКВАТА! Секуларизинатите ПРЕКАЛЯВАТ! И НЕ, НЕ си мислете, че този КИЧОЗЕН " проект" ще подбуди хората към вяра и благочестие! Не трябва да се проявява ЧУЖДОПОКЛОНИЧЕСТВО И ДУПЕДАВЩИНА КЪМ ВСЕКИ ОБИКНОВЕН ЧУЖДЕНЕЦ! ЧУЖДЕНЦИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗПОЛАГАТ С БЪЛГАРСКОТО И БЪЛГАРСКИТЕ ИМОТИ! фуксас ДА СЕ МАХА!

22

Божидар Петков

преди 4 години

А попското училище с/щу, Света Неделя, докога ще седи в крайно занемарен вид?

21

Анонимен

преди 4 години

Тука затова нищо не става. Като някои реши нещо да обнови и веднага се вдигат една камара допотопняци да си искат средновековието или соц-а. Какъв достъп ще се ограничи??? На 1 мин пеша от две линии на метрото, няколко трамвая спиращи на площада. То сега е ограничен достъпа, че трябва да се прескачат някакви таратайки паркирали по площада и да чакаш по светофари. Дали 4-ти век е имало коли??? и дали и тогава са ходили с коли??? То затова младите бягат натам където вече всичко е оправено.

20

Нафърфорий

преди 4 години

Попчетата да не се занимават с архитектура, имат си свещоливница за мениджмънт

19

пепе

преди 4 години

И скапания поп е станал автоталибан. Няма ли крака, че според него няма достъп ако няма улица за таратайки.

18

Jersey

преди 4 години

Осавете го както си е сега - не виждам нищо грозно, ако махнат дърветата ще е ужасно през лятото. Само пред шератон има грижа с паркинга ... С тия пари по-добре оправете духовната академия - фронтоните и куполът!!! ѝ от т-ъпия проект за площада нямам думи - Кой пак иска да усвои едни пари????? Не ви ли е срам?

17

аман

преди 4 години

Даскалиците вместо да си гледат работата в училищата управляват София! Колко ли са професионалистите,които заемат полагаемите им места??? Че некъдърници управляват живота ни е от ясно по-ясно! До кога ще ги търпим? Футуристични схеми около св.Неделя си е просто абсурд! Пореден!

16

Анонимен

преди 4 години

А на вас хареса ли ви оня от клипчето, който правеше лицеви опори? Честно, не знам що за "архитект" трябва да си, че да сътвориш такова нещо....

15

Неее

преди 4 години

Професионален диалог с едрева????? Та тя е даскалица! Какво и разбира главата?

14

iii

преди 4 години

Свещеникът е прав. По-добре всичко да се остави, както си е, да се премахне само паркинга на Шератон. Площадът е чудесно отворено пространство в претрупания от сгради център.

13

СССР2

преди 4 години

Българинът няма друго мнение освен да гледа в на хората парите! Значи проблемът тук не е, че паркингът е пред "Света Неделя" и в момента буквално яде от пешеходната част, лимузините чупят плочки и ги правят плаващи, когато текне дъжд, че културното наследство се гази и прочее... Проблемът на Бай Гaньо е, че поповете пари правилЕ, от кръщенета, свадби, погребения... И тез пари, вместо да ги раздават на хората от народа, те ги инвестират в мерцедеси. Гaньо и той иска мерцедес, но няма и злобее.

12

Ами бентлито?

преди 4 години

Трябва да можем да си стигаме до работното място с бентлито и ес класата, това да спираш на 20 метра е недопустимо! Уж голям архитект, пък не се е сетил какви адети имаме в църквата!

11

Анонимен

преди 4 години

Не съм софиянец но гледам, че сега около църквата има дървета и зеленина, а в проекта всичко е изсечено. Толкова ли не могът да запазят дърветата около храма?

10

До Българите

преди 4 години

Църквата като започне да си плаща данъците и приходите от продажбите, тогава да има претенции. Църквата е поредната мафия в България. Попове карат скъпи коли, имат скъпи бижута и хубави жилища, на гърбът на всички които си плащат данъците, само църквата НЕ.

9

Анонимен

преди 4 години

Някой да забеляза, че според този проект НЯМА нито едно дърво. Всичко е изсечено. Няма никаква зеленина.

8

Анонимен

преди 4 години

Гербавата работа - ако мине, ако не - търсим виновни или "още обсъждаме", или някви друго оправдание опитващи да прикрие корупция, некомпетентност и чуждопоклонничество

7

Optimist

преди 4 години

Не знам дали на някого му напраив впечатление, че Стамболийски се затваря като пешеходна зона до ул.Княз Борис, което автоматично прави бул. Стамболийски неизползваем (път без изход), а той е един от начините да се пробива през центъра. Иначе отец Кирил е голяма работа. Ако има повече свещеници като него, църквата ще е много по-близо до хората!

6

Нищо ново

преди 4 години

До 30 сребърника: Не защитавай недомислия за 30 сребърника. Кой ако не свещениците и миряните трябва да има право на глас, когато става дума за това, какво ще става около една църква. Този архитект не е от бога създаден за да има само той право на мнение.

5

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че от клира няма да са навити. Там си е бизнес с тези сватби на богаташите, постоянно. Мерцедесите и джиповете трябва да отиват до входа на църквата...

4

30 сребърника

преди 4 години

Умните попове вместо да си гледат даренията и благинките станаха и архитекти и почнаха за всичко да дават акъл. Ами ако не могат да спират с лимузините пред храма какво ще стане?