109

До 113

преди 4 години

Всичко тече-всиччко се променя.Я отиди и виж по Северозапада къщитЕ са от 2-3000 до 5 000 лв,а преди 30 години най-евтина можеше да вземеш за 12-13 000 лв. а,какво каза за ...?Златото също губи своята ценост като актив от кризиси. Не използвай стари девизи от времето когато нямаше нито ТВ,нито смартфони ... Имотите скочиха,защото ЕЦБ и ФЕД печатат пари без покритие ,но следващатото десетилетие ще е дестилетието на социална нестъбилност.А ПОЗНАЙ КАК ще са имотите ?

108

Пак се почна :)

преди 4 години

Всеки път като има тема за имоти някъде и се почва за мега рецесия, имотен балон и как хората ще фалират и ще има имоти на 40-50% - НЯМА ДА СТАНЕ!!!България има доходи 2000+ в сферата на услугите, където сме евтина работна ръка, а в условия на рецесия и криза разходите за бизнес це минимизират с търсене на евтина работници!Предната криза 2009-2010, когато удари и се навъдиха толкова много фирми балъци, а? Paysafe, HP, Sutherland и т.н. със заплати 2000+. Напротив рецесията ни помага много!!!

107

Анонимен

преди 4 години

От както свят- светува, най ценната инвестиция е златото и недвижимите имоти. И през турското р, най-богатите са били тези,които са имали най-много земя, *** и големи къщи. И днес, най-големите богаташи/ виж Тръмп/, инвестират в това. Съжалявам, че ще разбия мечтите на тези,които очакват апартаментите да станат по 20 лв. Винаги ще има игра на цените, малко надолу, повече на горе, но като цяло, тенденцията ще е нагоре.

106

Анонимен

преди 4 години

Българина не поддържа и не плащаааа! Буров още го е казал. Бил съм домуправител. Особенно старото поколение. Имат пари. Нищо, че постоянно се оплакват. Но не искат да дават. Защото не виждат смисъл да инвестират в нещо, след като те я преживели още 20 години, я не. Егоизъм на квадрат. После се чудим защо се случи паднал асансансьор, яз.Студена, Граф Игнатиев, магистралата при Ст.Загора и т.н. ЗАЩОТО СМЕ ТАКОВА ПЛЕМЕ!!!!!

105

Имотен балон

преди 4 години

Спекулантите пак ще спечелят кървави пари на гърба на хората !!!

104

Имотния балон

преди 4 години

имотния балон ще се спука с гръм и трясък !!! Тежко на длъжниците с огромните кредити за 20 -30 години !!! А до тогава може и лихви да вземат да се вдигат ...

103

Пазарът ще се срине

преди 4 години

Пазарът ще се срине !! Идва криза лихвите ще се вдигнат, хората ще останат без доходи !!! И тогава банките, колекторите и съдии изпълнителите ще се нахвърлят като хиени върху длъжниците !!! Жална им майка !!!!

102

Анонимен

преди 4 години

Като дойдат от Турция милиони бежанци ще изкупят всички кутийки.Ердоган скоро ще ги пусне към Европа за да я ислямизират и много от тях ще останат в БГ.

101

Бедствие

преди 4 години

Очакват ни бедствия и катаклизми !!! Кризата ще дойде и пазарът ще се срине !!!! Хората ще обеднеят и няма да имат пари за хляб !!!!!

100

Имотен балон

преди 4 години

Имотният балон скоро ще се спука !!!! Пазарът ще се срине !!!

99

Имотен балон

преди 4 години

Имотният балон скоро ще се спука !!!! Пазарът ще се срине !!!

98

Инвестор

преди 4 години

Предстои криза и галопираща инфлация !!! Лихвите ще се вдигнатдо многократно !!! Кредитополучателите няма да могат да обсулжат кредитите !!! Предстоят фалити !!! На хоризонтът е нов имотен балон !!!!

97

ПАЗАРЪТ ЩЕ СЕ СРИНЕ

преди 4 години

ПАЗАРЪТ ЩЕ СЕ СРИНЕ !!!! ЛИХВИТЕ ЩЕ СЕ ВДИГНАТ !!!! КОЙТО Е ТЕГЛИЛ БЕЗУМЕН КРЕДИТ ЩЕ БЪДЕ РОБ ДО ГРОБ !!!!!

96

Идва криза

преди 4 години

Искат майка си и баща си !!! Една торба с пари за съборетини !!! Задава се криза лихвите ще се вдигнат !!!!! Пазарът ще се срине и тия с кредитите ще са роб до гроб !!!!

95

ИМОТЕН БАЛОН

преди 4 години

ИМОТНИЯ БАЛОН СКОРО ЩЕ ГРЪМНЕ ЗА ТОВА БЪРЗАТ !!!!!

94

ХАЙДЕ НА КОПТОРИТЕ

преди 4 години

ХАЙДЕ НА ЕВТИНИТЕ КОПТОРИ !!!! ДНЕС ИМА УТРЕ НЯМА !!! ИСКАТ МАЙКА СИ И БАЩА СИ ЗА СЪБОРЕТИНИ !!!!!

93

Стамат

преди 4 години

Аз що не ги виждам тези "евтини" жилища?

92

Хохохо

преди 4 години

смях в залата. кой ги поръчва тези статии?

91

Lubz

преди 4 години

лъжа е

90

кънчо

преди 4 години

До 95Проблема в БГ е липсата на работещо правосъдие и администрация като инструмент в ръцете на олигархията. За това тук не можеш да стартираш с 10к и да си много успешен. Станеш ли апетитна хапка приключваш с бизнеса си. Това е.