10

ha

преди 4 години

Веднага трябва да се вземат мерки а не да се чака еди какво си. Веднага всички трябва да минат на режим и да се пести водата. Язовирите са на 50-60% от капацитета си. Не минат ли всички градове и села на незабавен режим, до лятото ще паднат под 30%. . През летния период е горещо и са 2 месеца, ще остане само тинята по дъното. След това сме обречени.Тук, в съседните населени места, започнаха да пресъхват дори кладенците на хората. Не падне ли сняг или дъжд - наистина сме обречени, хора...

9

ha

преди 4 години

Ванга още преди много години каза, че един ден, водата ще стане по скъпа от златото. Явно този ден наближава. Всички знаем, че пролетното снеготопене и пролетните дъждове, пълнят всички язовири. При тази суша - няма сняг, няма дъжд, язовирите ще останат празни. Колкото вода има, ще бъде изразходвана до лятото и от там нататък... не ми се мисли. Хайде, за пиене ще намерят хората, но хигиена, без вода - не знам как ще се получи. Ще плъзнат всякакви болести, ще стане страшно. Молете се да завали...

8

Анонимен

преди 4 години

Много грешни гербаджии, няма вода

7

Анонимен

преди 4 години

Каква е тази суша?! От пролетта не е валяло като хората.

6

Иван

преди 4 години

искрено ми е тъжно за перничани.... помня кризата в софия....

5

Анонимен

преди 4 години

Преди 2-3 седмици четох някъде, че в Перник чакат да им се напълни язовирът от снеготопенето напролет. Това е управленската стратегия там.

4

Цоло

преди 4 години

Едно време, при бай Тошо, какви зими имаше.Дойде ГЕРБ и вече една зима не могат да направят като хората.

3

Анонимен

преди 4 години

Ако това се случи нали се досещате какво ще стане с язовирите и какво ни чака дано шефа горе да си спомни, че е българин.

2

Петров

преди 4 години

Рачев е известен лаладжия който се опитва повече да прави джумбуш вместо да каже нещо смислено. Малко по топло, леко по сухо, жените да се радват и други подобни несвързани приказки. От сега за лятото познава.

1

Анонимен

преди 4 години

"Очертава се едно нормално лято. Засега с нормални температури"Този е някакъв гений, щом и лятото му е ясно вече Не бих му вярвал много-много.