8

Анонимен

преди 4 години

ЕС би могъл да съществува единствено като една държава. Това означава, че разни крале и кралици би трябвало да се откажат от короните си в името на общата държава. Също така редица държавни ръководители да преклонят глава и да приемат да станат губернатори. Да, ама не! ЕС ще бъде затрит единствено заради егото на ръководителите си. След това пък и отделните държави е него ще станат третостепенни фактори на световната карта. През 2030-та Нигерия ще изпревари по БВП Германия!

7

Анонимен

преди 4 години

На тоя проект ЕС му давам най-много 10 години да просъществува в сегашния му вид...............след Брекзит ще има и други екзити.....................хаха!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Мергел си отивааа.Урсула може да етвърда,но мерцедеса ще спусне кепенците,както и други фирми,които исега ,със сигурност тайно ползват дър-жавна помощ.Китай може да купи ощеевропейски фирми.Но,ако слушкат добре и еврооблигации,след което,резе-то щраква и няма щати ,няма мама,тате.

5

Вмирисан от Перник

преди 4 години

ЕСССР е Мейд Ин Чина - Комунистите от Пекин притежават Брюксел!

4

Анонимен

преди 4 години

Китай, САЩ и Русия работят против ЕС!!Геополитика е това.................трите велики суперсили са САЩ, Китай и Русия!!ЕС е само икономически колос, но военно джудже!!

3

Анонимен

преди 4 години

Пълно е с правописни грешки, не ви ли е срам?! Толкова ли няма един грамотен, да ви редактира глупостите?

2

Анонимен

преди 4 години

Анисия, като каква се водите, писар? Никъде не сте посочили източника, само намеквате, че може да се чете още на друг сайт, но това нищо не означава само по себе си. Такива като вас превърнаха журналистиката в занимание за ***, в обидна професия. ***@/ци/чки! ***!

1

88

преди 4 години

Европа е с 500 млн население, една от най големите икономики в света и все още продължава да си търси господар. Вместо другите да се съобразяват с нея. Абсолютни ***.