230

nnn

преди 4 години

Ген. Луков има написани учебници за артилерийско дело по които се е преподавало във военната ни академия, когато там е имало и акредитирани професори от цял свят! За жалост първите закони на мужиците след 1945 год. тук са за лиценза на учители и полицаи, и затова сега има недоразумения като теб!

229

Тодор Тодоров

преди 4 години

До Четете историятаДо Четете историятаПърво на първо, в България няма Фашизъм и фашисти. Такива е имало само и единствено в Италия на Бенито Мусолини. А и за комунисти като тебе, света се дели на комунисти и фашисти. И който не е с нас, е против нас и трябва да се затрие в Белене. Хора с подобно българомразко мислене, нямат право да коментират, достойни български национални герои. Хора, отдали живота си за България, а не фенове на СССР, Ленин, Сталин и Путин.

228

Тодор Тодоров

преди 4 години

До Анонимен Историята с защитата на генерал Христо Луков на град Кюстендил е напълно вяена. Благодарение на него, днес Кюстендил е български град, а не град в Сърбия. За да подвърдя думите си, а не както ти анонимен комунистически безроднико, съм си написал името, а не анонимно и фактите говорят: За случката при спасяването на Кюстендил са писали във вестниците. Дори в немската преса е публекивано за това геройство. Генерала е награден с железен кръст, от немското командване. Факти, а не дрънкан

227

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 249"Абе защо нито един Партизан е нямал образование ?"Имало партизани с висше образование, но малко. Повечето са били младежи и оцелелите след Победата са получили образование! Познавах един, който отишъл в шумата на 17 години, после стигнал с Първа българска армия до Клагенфурт, после завършил медицина и стана отличен лекар, завеждащ отделение!А ти какво образование имаш? Сподели!

226

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 246Тази легенда, че Лук-off сам е спасил Кюстендил от сърбите е измислена от човек, който няма хал-хабер от артилерия! Ти, мунчачо, не си и помирисвал оръдие, не знаеш, че то трябва да има персонал - мерач, наводчик, пълнач и т.н. и като автора на измишльотината нямаш представа от стрелби! Не си служил, не си се клел на България!За това вярваш на глупостите!А не вярваш, че лукоф е крупен далавераджия и е инкасирал огромни пари от сделката с калпавите зенитки "Шкода"!Що така, пиле?

225

Четете историята

преди 4 години

От 19 януари 1942 г. до смъртта си ген. Луков е главен водач на Съюза на българските национални легиони, българска крайнодясна фашистка организация.Германският посланик Адолф Бекерле определя смъртта на Луков като тежък удар срещу германските интереси.

224

Партизан

преди 4 години

Много добре, че са го гръмнали. А парадът на едноклетъчните скинари след като е без разрешение, полицията трябва да ги изтрие от улиците.

223

Некъф

преди 4 години

Тая май иска да я гази кубинка!

222

Анонимен

преди 4 години

Генерал Луков е герой от войните . Защитавал е България, спасил е САМ град Кюстендил. Убит е от комунистическите ***.Това автоматично го превръща в мъченик и праведник на България. А тази гербава калинка не знае на кой свят се намира...Истина Ви казвам....

221

Анонимен

преди 4 години

Защо се коментира решение на независимия съд?

220

Анонимен

преди 4 години

България над всичко

219

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 227 А доброутро.Не само ГЕРБ, а всички полит.партии са разклонения от БКП.За съжаление много хора в България не разбират, че БГ е единствената дуржава в Европа, в която ПРОМЯНА на властта не се случи.Бившото БКП само се пребоядиса.

218

Какви нацисти?!

преди 4 години

Луков е български патриот убит от крадците на кашкавал !

217

ndlev.org

преди 4 години

5. Генерал Луков е убит от терористична група, подготвена и ръководена от българската комунистическа партия, поради факта, че е обичан от огромна част от българския народ. Каквото и да са направили хората, които желаят да са на това шествие, то е НИЩОЖНО в сравнение с престъплението, което са извършили неговите убийци. Защо не коментирате това?Не, госпожо Захариева, не вие ще осъдите "Луковмарш", ние ви осъждаме вас!

216

ndlev.org

преди 4 години

4. За разлика от вас, която петните името на България, генерал Христо Луков е български висш офицер, извършил военни подвизи, чието незнание е срам за вас. Генерал Луков е единствената причина град Кюстендил да се намира на територията на днешна България, след като собственоръчно и еднолично отблъсква многобройни вражески части. С какво точно вие може да се похвалите?5. Генерал Луков е убит от терористична група, подготвена и ръководена от българската комунистическа партия,..

215

ndlev.org

преди 4 години

2. Българският съд вече е ОТСЪДИЛ, че шествието е разрешено и не нарушава законите на Република България. Фактът, че вие не се съобразявате с решението на съда, а в качеството си на представител на изпълнителната власт коментирате тези решения, само по себе си е недопустимо.3. Не е ваша работа да определяте на хората в България кого да почитат и кого не. Дори и всичките ви нелепи коментари да бяха верни, то ние сме демократична държава, в която всеки има право на мнение.

214

ndlev.org

преди 4 години

Безобразен външен министър!Не знам откъде ГЕРБ си намира кадрите, нито в какво точно е добра тази дама, но наистина е безобразие, ВЪНШНИЯТ министър в действащото правителство, да коментира събитие като "Луковмарш".Не-уважаема госпожо министър,1. Българските граждани имат КОНСТИТУЦИОННО право да се събират на мирни шествия. Фактът, че не го знаете поставя под въпрос професионалната ви компетентност.

213

Анонимен

преди 4 години

Трябва да си много кух или платен да се вържеш на някаква такава измислена фашизирана простотия. Свършиха се всички значими и достойни българи, че хванали да се правят на куклус клан. Две неправилни неща не правят едно правилно. Няма как да протестираш против бхк с измислена вчера обратна проява като се правиш на фашистко нпо с качулки и факли. За съжаление у нас всичко е възможно, няма да се учудя и това да е външен сценарий, вижда се подобно нещо и другаде и там стават все по-зле.

212

Анонимен

преди 4 години

Значи очилатата пластмаса иска да забрани "всички прояви на национализъм"... Уважаема, вие знаете какво значи тая дума? Вероятно не. Значи каквото рече Боче.Национализъм е да обичаш своя народ, земя и история. Ако Захариева я е срам от тия неща, свят голям, възможности много. Странно защо никой не говори за милионите, избити, репресирани, изнасилени и т.н. по целия свят от комунистическото зло. И точно това зло се дегизира и приема нови форми - ГЕРБ, ЕС и т.н.

211

Анонимен

преди 4 години

да, ужасно е, но у нас такива ужасни неща намират плодородна почва.