8

Пациент

преди 4 години

За съжаление д-р Кацаров е не защитник на правата на пациентите, а ГОЛЯМ защитник на частните болници и демонополизацията на НЗОК. 5 каси с персонал издържащ се от нашите пари, пет каси, които ще се стремят да правят печалба с нашите пари и оттам за здраве много по-малко средства!

7

Анонимен

преди 4 години

хората взеха да ходят до турция за лекарствен шопинг,цените там са 3 до 5 пъти по-евтини,а лекарствата са по-ефективни,нашите се оляха в алчността си както във всяка една област,леле, ако във всеки град отвори по една турска аптека,нашите ще умрат от глад.Това е резултата от корупцията пропила цялата ни държава,както и на политиците и службите които и служат

6

Анонимен

преди 4 години

1 съм, той сега Доньо сви пазарите, ама бълха го ухапала, за 62 млн. копче не му казаха, а още колко е откраднал, за което не се тръби. Аз примерно съм с две тежки заболявания - едното лекарство го взимам от Турция за 130 лв. по-малко от тук, другото изобшо го няма и пак е турско.

5

Ха-ха

преди 4 години

А толкова ли е сложно търговете да ги прави Здравната каса. И после по тази цена на всички болници

4

Влади

преди 4 години

Чудя се защо в Турция лекарствата са на по-ниски цени от България?Защо са по-качествени и защо във всички аптеки са с минимална или никаква разлика?Отговорът е *** : У нас всичко е корупция, лобизъм, картели за лекарства, горива и държавни поръчки!

3

Анонимен

преди 4 години

Лобистката поправка е отпреди 2 години, но Стойчо я забелязал и разкрил преди 10 години и всеки ден при появяване по телевизията забравя да я съобщава. Много безсрамни лобисти се водят експерти и специалисти по всичкология.Новата идея на същите лобисти, е да отпаднат обществените поръчки за всички, за да си крадат заедно с държавните болници и да пазят омертата.

2

До1

преди 4 години

Да ама министеро Ананиев здраво е забранен от мумията Донев!

1

Анонимен

преди 4 години

Преди бях в "Софарма". Напуснах с 300 000, не с 300. Тотално некомпетентни, пълно със заплатаджии и клюкари. Икономисват от всичко, включително от салфетки и течен са//пун, който се разрежда с вода. Пари имат на Неймар заплатата две години да плащат, ама като всички дриги са нагли и алчни.