8

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТОВ Русия се използва съкращението БУР - "бортовое устройство регистрации".Айде да си лягаш.

7

Анонимен

преди 4 години

Тюю... Само 11 укри... Язък...

6

Анонимен

преди 4 години

Нещо не чувам вече Иран да лае. Интерестно.... :)

5

Анонимен

преди 4 години

11 парчета от тела по скоро, където се намеси уса само смърт се носи навсякъде

4

до сата нато

преди 4 години

Ще задържат още малко "бордовите самописци", докато руснаците хубаво ги изманипулират и затрият следите.-------------И за кво да ги "изманипулирват"?Силно се съмнявам, че записът на "черните кутии" може да бъдат манипулиран, освен ако умишлено не бъде разрушена цялоста им, но в такъв случай сециалистите веднага ще забележат нередностите.Иран и без това призна, че тяхното ПВО е свалило самолета по-погрешка.Въпросът е:- защо Иран не закри въздушното си пространство поне за 24 часа?

3

Анонимен

преди 4 години

някак доста лековато се появи думата ГРЕШКА за ракетния отстрел на укровски самолет.Толкоз леко и всеобхатно , че даже и съгласието на Иран да предаде кутиите на Киев пораждат съмнение с висока степен на вероятност че самолетът е свален с две различни ракети изстреляни от две различни поделения от две различни държави...нещо на украински импъчмънт намирисва

2

Анонимен

преди 4 години

САЩ са основната причина за тези жертви. Иранското ПВО направи грешка, но ако САЩ не бяха извършили терористичния акт и убийството на поитик на летището в Багдад никога нямаше да се стигне до този трагичен инцидент.

1

Сата НАТО

преди 4 години

Ще задържат още малко "бордовите самописци", докато руснаците хубаво ги изманипулират и затрият следите. Между другото, в българската техническа литература никъде не се ползва "бортовой самописец", а се казва регистратор на полетни данни.