33

Боко Тиквун

преди 4 години

Ще ми праща той ,агитката на левски пред къщата ми в Банкя .Не разбра ли тоя , че ако не се отчита на партията го пращам там при неговите приятелчета Банев , Арабаджиев и Миньо Стайков .Бизнеса му го взимам и го давам на тоя който се отчита!

32

Беновска

преди 4 години

Защо Божков , а не държавата трябва да е спонсор на Левски - това са пари от хазарт, за който държавата му е дала лиценз - защо на мен и вас не е дала лиценз

31

Тошо

преди 4 години

Много коментари, малко съдържание!Човек се обърква от информацията, всяка в своя посока....какво лошо има в това да се среща с феновете, нали заради тях има футбол...а че човека е с някакво си минало, ами ..докажи го , осъди го, ......всеки може да си приказва и пише ей така...ама нещо да каже стойностно и с тежест е трудничко, не е за всеки!

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Ама мнооого си се ОБЪРКАЛ.Явно си нямаш идея кой на кой е човек.А ако Л.Гоцев скръцне на *** в Банкя всичко ще стане в жълто.

29

Анонимен

преди 4 години

Крят му се вижда !!Черепухин е свършен.Вика ултраси на помощ НО няма да му се получат нещата.

28

Анонимен

преди 4 години

На тоя трябва да му се вземе хазарта, НСИЛСТВЕНО, ОТ ДЪРЖАВАТА!!!

27

Анонимен

преди 4 години

Живеем в държавата на мутрите, ясно! Само, че тези, които наричате Васил Божков - мутра, хич не сте в час кой е този човек. Прочетете малко моля -> тогава констатирайте. Иначе аз лично съм изненадана от тази среща, НО си каза всичко точно и ясно. На негова страна съм в този "спор". На тази на лотарията, НЕ.

26

Анонимен

преди 4 години

Айде да се свършва с недоразумението частна лотария да се казва "Национална лотария". По- добре както си беше преди, тото и парите от това в спортното министерство а не някви мутри да си харчат парите за чужденци за да гледат някви гамени "футбол". Ей ще видите скоро време как фенове си направиха цска и след година две ще има мачове ЦСКА(литекс) срещу фенското цска. Щото няква мутра на времето решила да си чеше егото.

25

Анонимен

преди 4 години

Валери Симеинов иска бизнеса с билетчетата на черепа. Именно това е истинския повод за срещата с феновете на Левски. Сега като се почне едно викане, едни заплахи придружени с високо платени юристи, свят ще му се завие на,, патриота"! Може и да не дочака,, първи петли"Иначе е добро дело хазарта да е държавен, поне парите няма да изтичат в чужбина под формата на разни скъпи прищевки. Само яхтата на,, бизнесмена"мутраген е няколко милиона, да не говорим за самолетния му парк, коли, скъпи колекции л

24

Анонимен

преди 4 години

Валери на слънчака където се пънеше да спира музиката си е направо детска игра пред това да вземе бизнеса на васко. Ако успее и е жив още, направо да става премиер

23

ined

преди 4 години

Чак черепа го е заболял от новината, че ще му гепат лотарийката

22

Божков

преди 4 години

Ако си мисли,че лепиларите ще му спасят бизнеса,сериозно се е объркал.

21

АнонимеН

преди 4 години

ИЗТОЧИ ЦСКА ДО НЕУЗНАВАЕМОСТ!!ИЗТОЧИ ХОЛДИНГ ПЪТИЩА ДО НЕУЗНАВАЕМОСТ!!И ОТ ЦСКА ИСКАМ ДА КАЖА ЛЕВСКИ НЯМА ДА ОСТАНЕ НИЩО!!!

20

Анонимен

преди 4 години

чудна работа защо се занимава с това ... не е добър бизнес-проект, някакво неудовлетворено его от негова страна ли е ... вместо да се пече на някой топъл остров "се среща с фенове"

19

До 15

преди 4 години

С,за първия милион на Гела кой пита?Или ги е страх,нсли каза на един журналист"".

18

Анонимен

преди 4 години

Валери ако издейства да да удържавят хазарта ще влезе в историята !

17

asd

преди 4 години

Футболен клуб Левски, отборът на народа... представен от някакви хулигани. Това ли е Левски, отборът на свободата и на народа, носещ името на Апостола. Това ли вие наричате Левски

16

Диаблочок

преди 4 години

Васил ножков - прилепа .!.

15

Гочо Булгура

преди 4 години

Казал им е :" Пари нема да има ,действайте " !

14

До Иванчо+Марийка

преди 4 години

И Венци Стефанов, който е дясна ръка на Маджно. Гриша Ганчев, който преди години каза само не ме питайте за първия милион. Мафията вън от Футбола.