119

Анонимен

преди 4 години

да, ще има такова нещо, то е предсказано, Марс ще бъде Земя 2 и ще иска да се отдели, науката всеки ден напредва.

118

Анонимен

преди 4 години

Иска човека ...................................... милиарди от правителството на САЩ.Ми той още и един човек не е изпратил,па милион ама на .............

117

българин

преди 4 години

Да вземе от наште италианци !

116

До 118

преди 4 години

Не само тези 240, а и още един милион от ***!И ще му направим паметник на пъпа на София!

115

asd

преди 4 години

тоя не е създал нищо ново...селф-драйвинг коли и таксита без шофьори има отдавна...не е и първият изпращащ хора в космоса... щял да изпраща хора там където няма растителност и вода и кислород..пълни просториии

114

Анонимен

преди 4 години

Мога да му предложа 240 от тези 1 млн които да изпрати на Марс...

113

До Русия

преди 4 години

Да.................хаха, и аз предлагам всички демократи, либерали, неолиберали, градски десници и хората на СДС и ДСБ ..................на един космически кораб и на Марс..........да им замръзнат задниците при минус 60 градуса по Целзий и да подишат малко въглероден диоксид.............та дано им дойте акъла в тъпите кратуни!!!

112

Русия

преди 4 години

Всичкото се. дерасти на Марса.

111

Знаещ

преди 4 години

Този клоун Илон Мъск стана известен с това, че бил купил на черния пазар руска ядрена ракета, но без ядрената й бойна глава... ей така, за кеф! Нито историята му е истинска, нито намеренията му, нито дори името му. Илон се казва героя на Вернер фон Браун, който отишъл на Марс от негов роман от 50те години.

110

шматка

преди 4 години

Еее не го съдете толкова критично.Човека иска а дали може е друг въпрос.Кой от нас не иска 1млн парички.Едно е да искаш друго е да можеш

109

Киро Х

преди 4 години

Всеки, който вярва, че историите на НАСА имат дори и най-дистантна връзка с реалността, трябва да подложи на самокритика и сериозен анализ ценностната си система. Защото е омагьосан от магиите на Елита. НАСА е най-големия антипод на истината на нашето време! И не, НАСА нито са били на Луната 6 пъти през 60-те години на миналия век, нито са звънели на Никсън по телефона от Луната (400 Хил. Км), нито са карали буги из кратерите. Лъжат!

108

Додо

преди 4 години

Сега сериозно, в частния сектор Илон Мъск е това, което Барак Обама беше в политическия - измислен герой, назначен от арогантните, паразитни, перверзни елити, които се превиват от смях като гледат как плебса му се връзва! Ако човек се зарови в историята му ще открие, че появата му е поредното конструктирамо с цел масова пропаганда събитие. И не, нито някой някога е бил на Луната, нито някой някога ще отиде на Марс. НАСА лъже. Илон Мъск е част от тази клоунада, нищо повече!

107

Додо

преди 4 години

Хахахахахахахахахаха! How dare you, sir?!?!

106

А сега сериозно

преди 4 години

-Илон Мъск иска да изпрати до Марс 1 млн. души до 2050 г.-Тук възникват няколко въпроса: 1. Билета еднопосочен ли ще е? 2.Предвидено ли кацане на Марс? 3.Ако само ще обикалят Марс, от прозорец ли ще гледат хората планетата или само на монитор? 4.Ако е на монитор само, не могат ли да си я гледат от къщи на монитор, записано от изпратен там спътник?...Ако са последните две... Има ли човечеството някаква друга полза от това, освен да напълни гушката на шарлатанина?

105

Анонимен

преди 4 години

Съвременната западна физика и тръгнала по грешен път на развитие, а в астрономията има много митове и легенди!!

104

за астрономите

преди 4 години

Защо само Венера се върти в посока на часовниковата стрелка, за разлика от всички други планети???Някой физик или астроном може ли да ни обясни???

103

за Марс

преди 4 години

На Марс средната температурата е -60 градуса по Целзий................голям студ............................няма да е много приятно местенце за живот!!

102

за Марс

преди 4 години

Атмосферата на Марс се състои от 95 % въглероден диоксид.................следователно там не може да изкарате и една минута без кислороден скафандър.......................хаха................................тоя шмекер Илон Мъск да си пие редовно хапчетата и да спре да манипулира хората!!!

101

Анонимен

преди 4 години

На Марс няма условия за живот......................но хората масово са прости в цял свят и тоя мошеник доста парички ще направи от хорската глупост!!

100

Рон Бургунди

преди 4 години

Този тип е тотален манипулатор и крадец. Неговите фирми от 5 години нямат печалба обаче все пак му се доверяват за безумно скъпи проекти.Щял да изпрати хора на Марс......ние до Луната не може да идем. ДА , точно така. НЕ СМЕ СТЪПВАЛИ НА ЛУНАТА. Няма как да се преодолее поясът на Ван Алън.