21

Анонимен

преди 4 години

Za prev pet!!!!

20

Samo minavam

преди 4 години

*** арестуван за продажба на резевни части. това е коректно.

19

Кафяв ?

преди 4 години

Ако си беше заминал при другите стотици хиляди кафяви в Германистан, нямаше да търка гръцките нарове сега.

18

Аааа, как така?!

преди 4 години

Демокрацията, а също и членството ни в ЕС ни гарантират свободно движение на хора и стоки! Гарантират ни, че можем да търгуваме!Предлагането е според търсенето. Що м някой някъде търси деца, които биха могли да бъдат родени в Бг, но биха могли да се родят и другаде и никога да не стъпят в България, защо тогава се пречи на осъществяването на парично-стоковата операция?

17

Анонимен

преди 4 години

До Ами.. българи, сър!От "българите" като теб са

16

Ами.. българи, сър!

преди 4 години

За съжаление, проказата българска плъзна вече из целия свят!

15

Койчо

преди 4 години

Искам снимка на българина да го видя истински ли е

14

Петров

преди 4 години

Индианците от махалата убиват. Със свирепа жестокост Българите не отоговарят със същото на индианците, даже някои българи, смятащи се за американци, ги защитават, в други страни едва ли ще е така.

13

Спас

преди 4 години

Българина, типичен българин ли е, или кафяв - от шведски произход?

12

Анонимен

преди 4 години

Български гражданин и български гражданки! Така щеше да бъде по коректно към гражданите българи в България!

11

Кой краде повече

преди 4 години

До 13 Петров-----------------------Докато индианците от махала крадат коне и кокошки *** хайдутина играе на едро и обира банки,митници,краде коли,отвлича деца,продава фалшиви книжки и дипломи на всеки който даде пара.

10

До 10 Одисей

преди 4 години

Я се гордея че НЕ съм българин:))

9

Одисей

преди 4 години

Аз се гордея че съм българин , ние сме популярни, ние изненадваме света (а и себе си) всеки ден с нещо оригинално...И нашата оригиналност често граничи с някакви абсурди, не че при другите го няма това, но все пак В Истамбул един игра ръченица с мачето, в Гърция един продава бебета, в Турция двама с три кила марихуана, само за няколко дена. Няма ли вече таланти, някой да напише нещо като "Хъшове" от Вазов? А в Кюстендил еди уби жена си, там в Галиче, ...Да спра с примерите .

8

Кой още не разбра?

преди 4 години

Такива деца не са национално богатство. Те са тегоба. У нас нямат бъдеще ислед 18 г.ще попълнят редиците на трайно безработните, които се размножават безконтролно и създават много проблеми.Докато станат на 18 г. обаче, всяко едно от тях ще ни струва над 200 000 лв, ако бъде настанено в социален дом.Ако разни НПО-та и социални работнички започнат да опяват на майките им да си ги задържат при себе си, това пак ще струва много пари на данъкоплатците, но самите деца ще мизерстват и нямат бъдеще.

7

Не ми е ясно

преди 4 години

След като самите родители не желаят да отгледат тези деца, защо им се пречи да ги дадат в чужбина за осиновяване?Хора, които са готови да платят голяма сума, за да осиновят дете, ще създадат на това дете много по-добри услови, отколкото то би имало при бедните си родители роми, за които е нежелано.В соц.дом в България условията също не са цветущи и щом навърши 18 г. остава на улицата. Да не говорим, че за всяко дете, настанено в соц.дом хазната (данъкоплатците) дава повече от 1000 лв месечно!

6

ББ

преди 4 години

Българин с 3-4 слънчеви бани по рождение продава себеподобни бебета за парички.Какво тук значат семейни, морални и етични ценности!!!

5

Анонимен

преди 4 години

Българин, българин, колко пък да е българин? По-скоро български гражданин.

4

Анонимен

преди 4 години

Българин, българин, колко Чък да е българин? По-скоро български гражданин.

3

Анонимен

преди 4 години

Не си е плащал колкото и където трябва. Самодеец.

2

Анонимен

преди 4 години

Че кой българин ще си продаде бебето бе? Това са команчи.