12

Мики

преди 4 години

Е нека после и тях ги посети прокуратурата, та да видим аджеба кой кво изнася.

11

Винар

преди 4 години

Раздават си бонуси държавни пари и си тъпчат гушите тъпчат тъпчат ни са натъпчиха .Раздават си пари самина себеси те и избите са тяхни

10

Анонимен

преди 4 години

Чилийското и Калифорнийското са най-хубави.

9

Анонимен

преди 4 години

Кой пие бълвочите на бг мафиоти? Има хубави вносни вина от специалисти.

8

Анонимен

преди 4 години

Британците пиеха българско вино през социализма. Сега не пият капиталистическото менте на Прехода. Пият испанско, френско и аржентинско. Дайте парите на бедните, не на богатите измамници. Няма да излъжат никого с ментетата си.

7

до 6

преди 4 години

И това ти ли си го съчини? Защото аз лично имам 50 декара лозе и малка винарска изба. Програмист съм по професия, но гледам грозде, сладки картофи, имам крави- наследствени земи. Кандидатсвах по европейски проект, всичко е от там- земите пустееха (освен лозето). Давам работа на 50 души. Наричали са ме какво ли не- крадец, мутра, човек на някого. Абе, хора, като тебе- бездapни мрънкачи ме обиждат. Идва бежанец от Иран и надминава *** с малък бизнес, а *** лае, че връзкарите успявали. Тъжно.

6

Анонимен

преди 4 години

За един декар лозе мутрите взеха по 2 милиона а хора с по 100 декара лозе взеха на марко чадъро. Що ви праат на мало, умни. Такива ли сте наистина.

5

-

преди 4 години

Поредна глупост! Винпромите сами могат да си промотират продукцията! Помощ е нужна в зеленчукопроизводството, плодовете, животновъдство и преработката в краен завършен продукт на тези суровини. И най-вече създаване на силна средна земеделска класа! Както всеки път - никаква ефективност няма да бъде постигната -защото просто няма желание за това а просто за усвоянате. А то при нас си е присвояване

4

Анонимен

преди 4 години

Сметната палата защо не направи една бърза ревизийка, като се дават тези милиони на година подарък, с колко се увеличават приходите за хазната за същата година! За пълни простотии се харчат пари, а няма кой две тръби да подмени на ВиК-то да не стоят хиляди без питейна вода.

3

Спомени...

преди 4 години

В мрачните социалистически времена имаше една компания - BULGARIAN VINTNERS COMPANY LIMITED която си бе създала име и пазари за Българските вина и нямаше нужда от правене на кьорсофри и държавното им финансиране. Ама нали в 'демокрацията' всеки е умен и си мисли че ей сега ще 'удари кьоравото'...Да, ама Не! Всичките асоциации, федерации и т.н. на винопроизводители, търговци още не могат да постигнат това което BULGARIAN VINTNERS COMPANY LIMITED бе направила!

2

Анонимен

преди 4 години

Да не говорим, че от този панаир няма никакъв ефект, а само някакви чиновници обикалят света за наша сметка.

1

Анонимен

преди 4 години

Това вече си е чист комунизъм и изкривяване на пазара. Що не рекламирате моя бизнес с държавни пари?