19

Анонимен

преди 4 години

До Sichtpunkt"Е то тогава защо има въобще такава процедура по импийчмънт?"Импийчмънта е в случай че президента е извършил престъпление. В случая престъпление няма. Не че тръмп не е извършил престъпления. Терористичния акт срещу генерал Солеймани си е военно престъпление достойно за импийчмънт но демократите не са го добавили към фалшивите обвинения защот демократите също както и републиканците искат война с Иран. В настоящия имяийчмънт няма истинско обвинение в престъпление.

18

Анонимен

преди 4 години

До Sichtpunkt"но пушиляка който вдига Тръмп, доказва, че има нещо основателно в него"Напротив. Няма даже истинско обвинение. Тръмп вдига врява за да мотивира своя електорат. След като ги предаде по обещанията за стена, депортации и изтегляне от близкия изток единственото нещо което му остава за предизборната кампания е колко ненормални са демократите.

17

Истинска история.

преди 4 години

До Анонимен 5=Импийчмънтът не нарушава конституцията, тои Е узаконен от нея......факт.====================================================Така е. Но когато Импичмънта се употребява само с политическа цел, без доказателства за престъплене и с единствената цел да се унижи Президента, и да не се позволява на правителството да си върши свободно работата, защото успехите му са неудобни за някои- това си е престъпление и национално предателство.

16

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktДЕМОКРАТИТЕ СИ ЖАВКАТ, НО НАРУШАВАНЕТО НА КОНСТИТУЦИЯТА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

15

Sichtpunkt

преди 4 години

ИЗОПАЧАВАНЕТО НА ПРОЦЕДУРАТА С ЦЕЛ ПОСТИГАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ И ВМЕШАТЕЛСТВО В ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС И ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.Значи, всяко наказателно разследване срещу Тръмп е "изопачаване на процедурата...". Не си ти, човека който може да прецени има ли нещо тенденциозно в импийчмънта на Тръмп. Не е и самият Тръмп, който толкова неистово жавка. Това са Сената и Конкреса.Адвокатите могат да си говорят, каквото си пожелаят, те за това им се плаща.

14

Анонимен

преди 4 години

Готови са даже президента си да свалят само и само да избягнат разследването за корупция на елита си по целия свят. И тея хора ни обвиняват че сме били корумпирана страна. Крадеца вика дръжте крадеца.

13

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktИЗОПАЧАВАНЕТО НА ПРОЦЕДУРАТА С ЦЕЛ ПОСТИГАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ И ВМЕШАТЕЛСТВО В ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС И ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

12

Sichtpunkt

преди 4 години

ОПИТЪТ ЗА ИМПИЙЧМЪНТ НА ТРЪМП СА ОПИТ ЗА НАМЕСА В ИЗБОРИТЕЕ то тогава защо има въобще такава процедура по импийчмънт? Щом е избран за президент, той се заклева да СЛУЖИ, на държавата си. И когато наруши тази си клетва или правомощията му дадени от конституцията, то тогава би следвало, да могат да го отзоват. Това е демокрацията. Друг е въпросът, че има пожизнени царе...

11

Анонимен

преди 4 години

Либерастите не признават Конституция само Талмуда

10

Анонимен

преди 4 години

ОПИТЪТ ЗА ИМПИЙЧМЪНТ НА ТРЪМП СА ОПИТ ЗА НАМЕСА В ИЗБОРИТЕ

9

Sichtpunkt

преди 4 години

Импийчмънт е най - нормален политически акт. Друг е въпросът дали той ще успее или не. Най - вероятно няма, но пушиляка който вдига Тръмп, доказва, че има нещо основателно в него. Ако си напълно "чист", нито импийчмънт те лови, нито дяволи.

8

Анонимен

преди 4 години

Да ама те либерастите кога ги е интересувала Конституцията?

7

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Чета коментарите и все едно чета коментари под статия за Бойко Борисов във вестник Дума.

6

Анонимен

преди 4 години

НА ИЗБОРИТЕ ТАЗИ ГОДИНА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ ЩЕ ИМАТ МНОЗИНСТВО И В КОНГРЕСА

5

Анонимен

преди 4 години

Въжето е готово и примката се затяга с всеки ден.

4

Анонимен

преди 4 години

Володя ще помага ли опят?

3

Анонимен

преди 4 години

Нарушение, ама ще видим кое е нарушение като му видим зелката да се търкаля в нялоя тенджера скоро.

2

Анонимен

преди 4 години

Демократите нямат и 0.0001% шанс да спечелят с тези кандидати срещу The Donald.

1

Анонимен

преди 4 години

И първият президент в историята на Щатите с "титла" фалшив и измислен импийчмънт.