24

999

преди 4 години

ПРОСЛОВУТИЯ ДОГОВОР , КОЙТО ПОДПИСАХА ГЪРЦИТЕ С ИЗРАЕЛ И КИПЪР И НА ЦИРКОВАТА ЦЕРЕМОНИЯ НА КОЯТО ТРЯБВАШЕ ДА ПРИСЪСТВА И ИТАЛИЯ , НО ТАКА И ОТ ИТАЛИАНСКА СТРАНА - НИКОЙ НЕ СЕ ПОЯВИ! ТА ТАЗИ ТРЪБА Е С ПРОДЪЛЖЕНИЕ КЪМ ИТАЛИЯ И ОТ ТАМ ЗА ЕВРОПА !НО ИТАЛИЯ НЕ ПОДПИСА!ВЪНШНИЯ МИНИСТЪР НА ИТАЛИЯ ПРЕДИ 2 СЕДМИЦИ БЕ В ТУРЦИЯ!ПРЕДИ СЕДМИЦА ПРЕМИЕРА НА ИТАЛИЯ БЕШЕ В ТУРЦИЯ!А ВЧЕРА ИТАЛИЯ ЗАЯВИ, ЧЕ В СРЕДЕН И ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН - ПРОЕКТА Е НЕОСЪЩЕСТВИМ!ГЪРЦИТЕ ИМА ОЩЕ МНОГО ДА ПОЛУДЯВА !!!

23

Ако

преди 4 години

До УМЕНАко се върне няма да е на ***.Най-много да ни завият и нас и айде на турците....голям кеф ще е....

22

Анонимен

преди 4 години

Гърците трябва да се срамуват!

21

Анонимен

преди 4 години

Хафтар е терорист превратаджия живял 20 години под опеката на ЦРУ, армията му се състои от наемници Руснаци,ОАР,Судан, Египет,а правителството на Сарадж е законно признато от ООН

20

Анонимен

преди 4 години

Въпрос на времее официалния език на Гърция да стане турски.

19

rusnak

преди 4 години

Хавтар е легитимния с армията на Либия. За чий марионетното правителство в Триполи се охранява от наемници??

18

Константин Погонат

преди 4 години

"Знаеш ли, че гърците имат едни от най-големите разходи за въоръжаване в НАТО?"Зная, да. Само че 80% от тия пари отиват в кражби, корупция и рушвети. Те така се въоръжаваха и през 1453 и затова предадоха Константинопол на Мехмед. Той дори съжалил обикновенните византийски войници като видял колко жалки и ръждясали и са доспехите и оръжието им. И още нещо - парите не правят войската боеспособна и не създават боен дух и мотивация за победа.

17

Анонимен

преди 4 години

До Константин ПогонатЗнаеш ли, че гърците имат едни от най-големите разходи за въоръжаване в НАТО?

16

Анонимен

преди 4 години

За съжаление гърците са пичове, а ние сме комплексари и завистници.

15

Анонимен

преди 4 години

Пак добре че гърчите се намират на този балкански ке...еф да прошфетат тези барбарски племена..но след толкова векове нямат голям успех

14

Анонимен

преди 4 години

Бихме искали да напомним на нашите гръцки приятелиУххайахаххайа! Приятели големи, оставете Кипър намира, сам да до избере какво да прави и тогава говорето отново.И да - за Гърция, всякакви негативно развитие на нещата за Турция е добро нещо. Какво се правите на малки деца! Предложете нещо в замяна и *** ви чуят.

13

Константин Погонат

преди 4 години

Силна гръцка армия е най-смешният виц от три думи.

12

ФАКТ №1

преди 4 години

Турците са сто пъти повече европейци и цивилизовани от гърците. Турците са почтени, чисти и работливи. А гърците точно обратното.

11

Анонимен

преди 4 години

Време е гърците да бъдат въдворени по родните си места в Судан, Етиопия и Еритрея.

10

СПАРТАК

преди 4 години

Островите Тасос и Самотраки са български както и цяла североизточна "Гърция" е историческа част от България. Ние рано или късно ще си ги вземем обратно, разбрахте ли дрогари византийци!

9

Георг Краев

преди 4 години

Гърците са най-големите крадци на история, култура и територии. Нищо от елинистичната епоха не е сътворено от тях и не е техно достижение. Време е да им бъде набито в *** глави както Крум Страшни го разясни на Никифор покръстения арабин от Мала Азия.

8

Анонимен

преди 4 години

Време е туркопитеците от Средиземноморието и Мала Азия да бъдат натикани пак в пясъците на Азия, откъдето са изпълзели.п

7

УМЕН

преди 4 години

Ромейчетата по стара византийска традиция се опитват да постигат целите си с подкупи и мазнене, но тоя път няма да им мине номера. Крайно време е тези нискоцивилизовани, космати, мръсни и смрадливи финикосемити да бъдат разкарани от източното и централно средиземноморие което мърсят с присъствието си от Троянската война. Тази акватория е тракийска хилядолетия преди гърците да я завладеят. Време е да се върне на истинските и собственици.

6

Анонимен

преди 4 години

Турците трябва да се срамуват !

5

Анонимен

преди 4 години

Преди десетина дни имаше среща между Тръмп и Мицотакис дано гърците да знаят какво правят. Ако ще защитават някакви свои онтереси в Либия защо не реагират подобаващо за Кипър относно същите тези петролни залежи?