14

Ясен Желязков

преди 4 години

Топло, топло, ще се затопля. Колко да е топло, в момента глобалната температурна аномалия на 2 метра над земната повърхност е 0.646 градуса спрямо 30- годишен преден период, като 7 дневния тренд е на охлаждане с 0.12 градуса. Нищо страшно. Даже след 2013 година за България са премахнати станциите Черни връх, връх Ботев, Драгоман и други по-студени, а пък е добавен Одрин? за компенсация. Та това ни е затоплянето, като всичко друго.

13

Анонимен

преди 4 години

Най-смешно ми е като чуя някой да упреква "политик" за климата. Ей *** нима ти не караш кола, не ядеш опаковани храни, не серешш и не ползваш тоалетна хартия, не носиш дрехи, не ходиш по заведения, не готвиш с 100 уреда, не се топлиш.... Я стига.. Ти си точно толкова виновен за климата, колкото всеки човек. Стига сте се измивали душата, като сочите някой друг.

12

Анонимен

преди 4 години

Доволен съм от времето. Втора година няма сняг и температурата е поносима 3-6 градуса. Супер добре се развива климата на планетата. Не знам,какво ревете само. Аз файда да мръзна на - 20 и да плащам 300лв ток мн не съм намерил. Времеро си е супер и за бизнеса и за народа.

11

MaйMyнaтa

преди 4 години

Когато се позволи на човеците да си сменят местообитанието, се прецаква климатот на земята.

10

Анонимен

преди 4 години

Кратунберг: "Покайте се грешници, спрете да дишате - бълвате въглероден двуокис!"

9

Анонимен

преди 4 години

Световния океан няма еднаква температура навсякъде, включително и средната му температура в различни райони е различна. Осредняването и достигането на едно число, което да приемете за средна температура на целия океан, си е чиста научна спекулация. Според методите на осредняване можете да получите доста различни числа. А разлика от 0,075 е в рамките на статистическата грешка. Това, което ни пробутват, въобще не може да бъде наука, а си е чиста затоплистка пропаганда.

8

ми да се затопли

преди 4 години

Сигурно иска да стане първичен бульон отново, та белким се пръкне по-читава цивилизация. Тази излезе леко скапaна, любезно казано :)

7

Анонимен

преди 4 години

0,075 градуса по-топло?Голяма жега,голямо чудо.Даже няма и 0,1 процента. Затоплистите достигат нови висоти в лъжите си.

6

Т.Шак

преди 4 години

Да го погледнем от добрата му страна! Скоро ще ходим на плаж на Баренцово море, а Сахара може пак да се раззелени. Лошо няма. Климатът се е променял толкова много пъти досега, а ние все сме оцелявали и просперирали. Хората се адаптираме към всякакви условия. Преживяли сме ледената епоха. Ще преживеем и това. Айде без апокалиптични глупости!

5

Кот такова

преди 4 години

До ДЛСИ ти и такива като теб дето го взимат насериозно, кво?Можеш ли нещо да промениш? Минал ли си на слънчева енергия?

4

Анонимен

преди 4 години

До ДЛССнощи ми мина същата мисъл, ама тая сутрин като се събудих всичко беше на шест.

3

ДЛС

преди 4 години

Интересно, че масово хората тая работа не я взимат на сериозно и само гледат като на филм с положителен край и утре като се събудим всичко ще е шест!

2

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСами признават, че затоплянето на океаните ще предизвика повече изпарения и обилни валежи. Което от своя страна ще стимулира развитието на много повече растителност, която поглъща излишната температура. Има си саморегулация.

1

Анонимен

преди 4 години

Озоновата дупка е виновна. Дълго верме ни плашеха с нея, сега нещо отдавна се мълчи. Сигурно нова дупка скоро ще измислят. Истината е, че горите на планетата ги няма, сеч, пожари, отделно мръсни производства, горене на бомлуци като у нас.