22

до21

преди 4 години

Ти па си мпого умен!!! Папагал!

21

Анонимен

преди 4 години

Явно гледането на лесбофеминистджендър пропаганда, маскирана като кино не е особено популярно.

20

House M.D.

преди 4 години

Сиреч, защо има въпросителен знак, след като не е зададен въпрос?

19

noFreeman

преди 4 години

омръзна им да се зомбят с прости филми, защото всичко американско е пошло и глупаво... каквито са хората им там де...

18

Анонимен

преди 4 години

Последния филм за отчмъстителите беше около 3 часа и ако искаш на кино да го гледа с кола и пуканки трябва да стискаш понеже от колата няма как да не ти се доходи до тоалетната по време на филма или другия вариант е да носиш памперс.

17

Симо

преди 4 години

Аз бях голям фен на киното, особено на американското кино - имаше едно време добри актьори, да ти е кеф да ги гледаш как се стараят. Добри сценарии имаше - всичко ок. Сега американското кино е една пълна боза с каша - наблягат само на абсурдни и повтарящи се фантасмагории и на 70 % от киното - скрита пропаганда. Я срещу Русия, я срещу Персийските държави. Всички ги изкарват чудовища, с които те добричките се борят. Отврат

16

Анонимен

преди 4 години

Глупави геминизки филми, еднообразие и скъпи билети ... мерси съм

15

Анонимен

преди 4 години

Ходя рядко на кино защото рядко ме привлича заглавие в афиша. Само комиксови сюжети и анимация. Билета 12 кинта, не можеш да спреш на пауза за да пуснеш една вода да изпушиш цигара. Но главно не ходя заради тъпите филми.

14

Анонимен

преди 4 години

Еми че то билета за кино струва колкото един месец някой от стрийминг сайтовете. Нормално,че няма кой да ходи.Има рязък спад,да не почнат да затварят скоро и кино салони поради липса или много малко посетители ?

13

КокоБийч

преди 4 години

Тук с един билет може да гледаш 2/3 филма-ако издържиш:) личния ми рекорд е 3, но с много Мери J и ойл. Има проверка на входа само, пред залите не...влезнеш ли вътре си ходиш дека си искаш Цените с от 12 кинта нагоре..3D е 15+, зависи от квартала, в който живееш, а има и киносалони, които дават филми от преди 3/4 месеца и са по 2 кинта(във вторник 1 бък)..казва се веригата Picture Show at Merchant exchange..който не вярва в БГ да провери у Гугъл:) Живо здраво на всичкото материал в БГ

12

Анонимен

преди 4 години

kinoto tam e za bednite...povecheto mi poznati imat sobstveni mini kino saloncheta v edin ot podzemnite etaji...

11

Petar, NY

преди 4 години

Един билет в НЙ стана $20, за какво да ходя в мръсни кина? Торенти яко, на телефона и на новия 55 инчов и това е.

10

Щирлиц

преди 4 години

Ако мляскането на пуканки наричате посещение на кино,значи сте прекалили с веселите хапчета.

9

Анонимен

преди 4 години

Каскети гледайте 17 мига от революцията и она ни райте на спокойствие.

8

Щерю

преди 4 години

Еврейското сборище Холивуд май-май зацикли...

7

напит брат

преди 4 години

че кой ходи вече на кино ? всеки си гледа у дома филмите още от времето на VHS на добро питие и добра компания

6

Русофил

преди 4 години

гледайте рОсфилм - Аз ги гледам, ти няма да сбъркаш ако ги гледаш. Руското киноизкуство, за разлика от нашето, се развива и филмите са налични безплатни в нета. Мога да ти подам заглавия от които ще се смаеш, но не мисля да ти отварям очите повече. Особено ценни са новите им военни филми

5

Гост+

преди 4 години

Посещенията спаднали? - това е резултат от промяна на ценностите и властващата глобалистична идеология в Холивууд - липса на всякакъв реализъм (да не говорим за национализъм и история), много джендърство и фантазии - филмите просто не стават за гледане вече.

4

Кирчооу

преди 4 години

Киното отдавна не е изкуство, а чисто и просто инструмент за сатанинска пропаганда на Холивуд и господарите му мегационисти! По стипулатите, налагани от студиата на Холивуд, аборта е постижение и гордост за всяка европейка, феминизмът е добродетел, содомиите са семейна ценност, а ректyмът - детероден орган! И още - границите на държавите от европейската раса са расизъм към целия свят и трябва да бъдат махнати, а диваците от 3-я свят са тесни специалисти, които носят благоденствие на обществото!

3

Анонимен

преди 4 години

Наред е киното да умре, след книгите, видеокасетите, компакт дисковете, касетите, грамофонните плочи - всяко нещо с времето си. Скоро и телевизия няма да има.