11

Боб

преди 4 години

"Изборът ни падна върху автомонтьора Краси Джунов, защото заслужава след резила, който изживя в последния сезон на "Фермата". Сигурно си спомняте как Паулина излъга, че е забременяла от Краси по време на флирта им в шоуто. Джунов се видя в ролята на баща за няколко часа, докато не стана ясно, че всичко е постановка."Не съм го гледал, само да попитам, станал зарезил защото са го излъгали, че е станал баща?!

10

Анонимен

преди 4 години

Спрете да ни показвате това нещо Фънки. Нито впечатлява с някаъв талант, нито с ум, нито с интелект, нито с физика. Какво ще ми заема екрана с връзмазните си телеса и ще го слушам как мрънка и се изказва по въпроси, по които изобщо не е компетентен-например кой е талантлив, или не е. Махайте я тая твар.

9

Анонимен

преди 4 години

от първата до последна снимка - нищо интересно.

8

пияница мистик

преди 4 години

Този Боньо боксьора е от Пловдив, познавам го лично. След като се разделих с моята първа и много голяма любов - Мариела, убийствена красавица и модел той тръгна с нея. Впоследствие станах гадже с една Васа от Тракия та тя ми разказа потресаващи неща. Този Боньо я убивал от бой, смазвал я психически, докато накрая тя не издържала и избягала от него и се криела при Васа. Каза ми, че като звъннел звънеца и се криела трепереща в гардероба.Така че ми е ясно защо сегашното му гадже изневерява с Тервел

7

Анонимен

преди 4 години

Константин е женкар.

6

Анонимен

преди 4 години

Простащина

5

Анонимен

преди 4 години

От всичките само Шрек ми е познат,другите са некви чалгари и пълнеж!

4

Анонимен

преди 4 години

Grosti prosti zurkadjii alkokolni manikeni ot fa bau bau

3

BILLA

преди 4 години

Уважаеми съграждани,молим ви да не поставяте торбички на ,BILLA до министъра на отбраната.Е-ахте ни мамата на бизнеса.

2

АТАКИСТ

преди 4 години

За тия всички изтипосани на 9-те снимки има само един коментар- Тотална Щета!

1

Анонимен

преди 4 години

Комунистите от ГЕРБ съсипаха България: Отровиха въздуха, окрадоха водата, превърнаха ни в евробунище, храната е отвратителна (за сметка на това е по-скъпа от тази в UK), здравеопазването е в колапс, образованието на е на африканско ниво... Комунистичски гадове!!!