55

сфдса

преди 4 години

До на-нада бе точно бспту ше ни оправи ...за пореден път хаха

54

Фастер

преди 4 години

Пожелавам на всички предложили.тая простоти,да се пребиват да правят тежки счупвания ,да не им коват фрактурите ,за да видят как са нещата !За тежки счупвания зарастването без коване е 4 до 6 месеца,ако са две счупванията може да отиде и до годин възстановяване!Коването е 5-6 хиляди лева ,не всеки има толкова пари ,въпреки че при осигуровки за 28-9 години би трябвало да ги има събрани и много повече,но са откраднати от държавата!Пиша от личен опит ,вече 8 месеца съм болнични след падане !

53

ортопедия

преди 4 години

Най-лесно се взема специалност ортопедия, тия ортопеди са като дърводелците.............на една рентгенова снимка се вижда дали има счупване или няма............после слагаш гипса и край.................хаха..............аз съм лекар-кардиолог, но спец.ортопедия мога да взема само с 15 дена четене!!!

52

на-на

преди 4 години

Не разбрахте ли,че за да махнете ГЕРБ се гласува за следващата по гласове партия? Иначе гласовете се пръскат по малките партии и сваляне няма.Харесват ви не харесват комунистите,по-малко золуми правеха...Мазохисти ли сме,че ги избираме по няколко мандата?

51

на-на

преди 4 години

Болни да ходим на работа! Да мрем направо...Ама кой ще им изкарва пари за крадене?

50

ira

преди 4 години

Гадост, французите вече кой месец протестират заради пенсионна реформа. А ние, гледаме тихичко как ни лишават от права. И всеки тайничко злорадства.

49

СЪОБЩЕНИЕ

преди 4 години

На 27.01 от 12.00 ще има протест пред МРРБ. Да се измете *** крадлива - ГЕРБ, ДПС, БСП, псевдопатриоти. Само ПП Възраждане може да промени нещата.

48

23

преди 4 години

до кога ще ги търпим? цените в магазините са безумно високи, окрадоха водата, здравеопазване липсва, безумия всякакви из цялата държава....................има ли някоя гадост, която да не са ни направили?

47

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ защо не ми обясни как едновременно да си държа двата бастуна или двете патериците и да работя на клавиатурата на компютъра. Работата ми е такава.

46

Анонимен

преди 4 години

Чупиш си ръката и според умниците на ГЕРБ задължително трябвало да си стоиш вкъщи, иначе болничният бил фалшив, вкл. и не може да излизаш от България. Болничният означава временна нетрудоспособност, а не задължителен престой в домашни условия.

45

Анонимен

преди 4 години

Популизъм на ГЕРБ, който този път е за сметка на здравето на хората. Всички, което искат да променят е безумие. Аз сега съм в болнични точно от ортопеди и много добре разбирам каква гaдocт ни готви ГЕРБ.

44

Анонимен

преди 4 години

Аааахахахахаааааааааахх! Честито на гласуващите 80%таДибилиииии.

43

Анонимен

преди 4 години

Бъкайте още и още по големи каши да ни замажете очите .

42

НОВОСТ

преди 4 години

Вече ще проверяват и на граничните пунктове, дали лицето е в болнични. Изходът е ПП ВЪЗРАЖДАНЕ да вземе властта и да сложи ред.

41

65

преди 4 години

Абе какво се ядосвате ,грабвайте патериците,обезболяващите,антидепресантите и на работа.Душата ще ни извадят.Здравето вече ни взеха

40

Анонимен

преди 4 години

Нямате право на болнични, ще бачкате за жълти стотинки и ще умрете като мухи на работните си места ...............така е при режима на гербавите и работодатели-вампири като Киро Домусчиев!!!

39

ОБЯСНЕНИЕ

преди 4 години

За мтряла трябват пари, както за детски, щот трябва да се размножава, за да се печелят избори. Трябват за детски, за помощи и за рушвет по време на ИЗБОРИ. А за останалия народ- ДАНЪЩИ, НИСКИ ЗАПЛАТИ, РЯЗАНЕ ОТ ВСЯКЪДЕ, до ГРОБ!!! И на изборите да ги накараме да си седят в къщи, та по-лесно и по-евтина да купим матряла!!!

38

vangelov

преди 4 години

E без думи съм просто преди 2 месеца паднах от скеле с 2строшени крака съм .В момнта се движа с инвалидна количка г-н борисов моля осъзнайте се все пак сме българи нали

37

от 37

преди 4 години

Поправка, от бронхита се възстановяваш за над 2 седмици, от пневмония - над месец. И т.н. Ясна ви е идеята. Има заболявания, които изискват дълги болнични, за да не си опасен за себе си или за другите. Всичко друго значи, че си избиваш собственото население и го вкарваш в някакъв робски режим, в който болен-здрав ходиш на бачкане докато не паднеш и не умреш. Това не е нормално. Вчера рекламираха пореден филм за лошия соц. Не знам соца какъв е бил, но това което имаме като държава днес е ужасно!

36

Анонимен

преди 4 години

Значи, да обобщим, ако си разбиеш главата и ти правят отворена черъпно-мозъчна операция, ще получиш 20 дена отпуск. Въпреки че главата ти ще се възстановява цяла година, ще ти бъде забранено да караш 1 година и няма да можеш да правиш каквото и да е. Или ако си с остър бронхит, от който по правило не се възстановяваш за под 2 седмици и си СИЛНО ЗАРАЗЕН, ще ходиш на работа след 1 седмица. Това е геноцид. Просто геноцид.