52

Анонимен

преди 4 години

Не може да става и сравнение между последният истински военен министър армейски генерал Добри Джуров и тоз усмиван човек с торбичка Билла.

51

ха-ха

преди 4 години

Видях ги тез колажи, ама едва ли това ще накара шкембето да се и засрами поне!

50

Не извратен тип

преди 4 години

Агент Иван-ДС КРЕМЪЛ,уж сме във ЕС а начело на държавата са агентите на Кремъл.Откраднаха ви парите а сега и водите,вие никога няма да живеете като европейци заради такива като агент Иван,агент Сава,агент Буда и КОЙ

49

Анонимен

преди 4 години

Ами, *** бай ***. Как няма да му се подиграват?! За смях стана по цял свят, не само у нас.

48

Анонимен

преди 4 години

Отдолу се подреждат памперси до 8 метра височина, после парцали до 16 метра, после шишета до 21 метра, нагоре - картон и пластмаса.

47

Анонимен

преди 4 години

В Египет са почерпили членен опит как се подреждат бали с боклyк като пирамида.

46

Пълна пародия

преди 4 години

България никога не е имала такъв дебел военен министър. Пълна пародия.

45

Поп Грую

преди 4 години

До 50Видяхме ги какво направиха ес през вековете - все руският байрак стърчи забит в някоя столица...

44

Анонимен

преди 4 години

до50. Няма как да стане. Защото нямат тоя капацитет от хора в РФ.. И територията им е много голяма да се насочват към ЕС. По е възможно от ЕС да тръгнат към Болшая и Магучая за използване на природните изкопаеми, както и да ги цивилизовот в екологията. За сега успеха е само на Китай , Турция и Полша.

43

House M.D.

преди 4 години

Иване, Иване, защо не подаде оставка когато беше време?

42

Анонимен

преди 4 години

Авторчето на коментар 50, ти ако не си разбрал колко са паднали прибалтийските микро държавици и да ти обяснявам, няма да разбереш.Там е пълна стагнация, скапване и провал във всичко. Те са по-напред от нас в натегачеството пред САЩ и оплювките на Русия и резултатите са налице. Повече от половината население бяга от там, всичко е в руини. Ние с бодри крачки вървим по техния път и същото ни чака, но по-бавно. При нас само 30% от населението е избягало (за сега).

41

Анонимен

преди 4 години

Пълен позор!Защо ходят тези охранени шопари в Египет?Там свинското не е на почит.А и Каракачанов е карикатура на патриот и карикатура на министър на отбраната.Какво ще отрбаняват? Те за пари и майка си продават.

40

Анонимен

преди 4 години

Товарищ Путин ще ви излекува скоро ... Според руски експерти - Всички промени в руската конституция се правят с цел ново насилствено преразпределение на източна Европа ... и никакво Нато няма да ни спаси. Първи ще паднат Балтийските републики, после сме ние.

39

нищо странно няма

преди 4 години

До ГробокопачПросто от ДС така са ги преценили,и естествено толкова са им дали!

38

Бате Гойко

преди 4 години

"десет години вече управляват едни посмешища"30г.

37

До Бато от Банки

преди 4 години

Ти гледай да си вземеш матурата ,и не вярвай на всичко млади мушмороко! И за къщите и островите и милиардите,всичко знаеш бе !! Даже повече от фризьорка!!Боже спаси България от такива ,,чада".................Няма смисъл да обръщам внимание на ,,колекционер на фейкове"!!!Бъди здрав,дано поумнееш като пораснеш!

36

saki

преди 4 години

Откога човечето на Мишелин е станало военен министър ?

35

Гробокопач

преди 4 години

Каракачанов си е бил карикатура винаги! Странното обаче е, как в тия тримката, 11% припознаха себе си;)))

34

До37

преди 4 години

Идеален си! Лекувай се! Забравил си да добавиш че мароканският Султан е много добър човек и че овошките миналата година по-рано цъфнаха.! Има връзка и логика с твоя прЕоритет на виШСист!

33

Анонимен

преди 4 години

Абе тези коментатори по-долу от култа към Образованието (в България ха-ха) Понякога замисляли ли сте се защо не ви излизат сметките и все хора без образование печелят високите позиции и все пак образованието е "всичко" за вас?Знаете ли че не знаете това което не знаете?Може би образованието просто увеличава шанса (но не гарантира) да си намериш добра работа и да се включиш в работната класа и може би ти дава някаква обща идея за култура. Това не е реалният свят, но помага на някои хора.